Hogy pontosan melyik Marriott hotelen dolgozik a miniszterelnök lánya, az nem derült ki. Két jelölt biztosan van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pokróc
Ott kezdődik hogy értelmes rövid és jól érthető rohadt nevet kell adni a kibaxott xállodának ha vendégeket akar . Ez alap .
RonaGyuri
Vendéglátás arculat vs. márkastratégia

Már az is költői túlzás, hogy dolgozik, na de hogy a magyar Marriott hotelek „márkastratégiájának kialakításán”???

Mottó helyezz:
images.app.goo.gl/kU5SYdzeoPAyWY867

Tudom, tudom a matyaros finesz, no meg az unortodoxia, no meg az illiberális, no meg nem leszünk a nyugat rabszolgája, főleg nem a mocsok kizsákmányoló multiké nem.
Azonban az tény, hogy a nagy szállodaláncok igencsak sokat adnak arra – mondhatnánk az a legfontosabb márkastratégiai elemük -, hogy a vendégeik az egységbe belépve pontosan tudják, hogy egy adott hálózat egyik tagjában tartózkodnak.
Hogy mindezt miért mondom? A legfrissebb hírek szerint: „Orbán Ráhel és csapata, a BDPST Koncept jelenleg az amerikai Marriott International hotellánc legújabb budapesti szállodájának brandingjén dolgozik.”! =))
csipetke
Azannyát!Amióta récsöl alá toltuk a sajátlábat,jön föl,mint a talajvíz. Megkaparintotta a divatbizniszt is, de valamit nem csinál jól,mert azóta az orbán-família úgy öltözik,mintha rájuk dőlt volna néhány turkáló.Látszik hogy drága göncök,de azokat nem hordani kell,hanem viselni.Ez bizony nem megy nekik.Vajon mire megy a szállodával?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.