Egy sofőr kidöntötte a magasfeszültségű vezeték oszlopát, mire elment az áram a településen – írja az index.hu.

Egy gyorshajtó miatt órákra elment az áram HévízgyörkönFotó: Pixabay

Közismert tény, hogy a Pest megyei Hévízgyörk központjában van egy derékszögű kanyar, ami sokszor problémát okoz az autósoknak. Gyakran kisodródnak a kanyarban, ma viszont nem csak ennyi történt: egy személyautó olyannyira letért az útról, hogy egyenesen nekiment a magasfeszültségű távvezeték tartóoszlopának – írja az index.hu.

A balesethez az aszódi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet, viszont a baleset következtében a fél község is áram nélkül maradt, a boltok sem tudtak kinyitni. Az esetről a Hévízgyörki Társalgóban is írtak. Egy lakó például a következőket fűzte az esethez:

Elnézést kérünk, hogy a településünkön ilyenek az utak, nincsennek kellőképpen bedöntve, ezért nagy sebességel nem tudta bevenni a postakanyart. Köszönjük, hogy kizökentett a megszokott unalmas vasárnapból azzal, hogy 6:30-tól 11 óráig nem volt a településen áram és hirközlési szolgáltatás

A posztokból is az derül ki, hogy szinte havonta történik baleset ebben a „halálkanyarban”, de egyelőre senki nem lép az ügyben.

Forrás: index.hu
Fotó: Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
50--el sem lehet bevenni? Akkor tényleg halálkanyar. Miért nincs pl 30-as sebességkorlátozás? Vagy emeljenek egy vastag betonfalat a nagyon sietőknek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.