Sok újdonság nem várható a rendezvényen Orbántól a jelenlegi értesülések szerint.

Szeptember elején tarthatják meg a jobboldal éves hazai szeánszát, a kötcsei pikniket, már javában zajlik a szervezés, azonban a Fidesz parlamenti frakciójából nem mindenki kapott meghívót a pártalapítvány által szervezett jeles eseményre – értesült a Népszava.

Már szervezik Orbán kötcsei piknikét – nem mindenki kapott meghívott a Fideszből

Orbán egy korábbi kötcsei pikniken

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A cikk szerint a Somogy megyei rendezvényen általában a bográcsos főzés szokott a menü lenni, valamint az, hogy a jelenlévők meghallgathatják Orbán Viktor beszédét, ami várhatóan idén a 2022-es országgyűlési választás miatt egy nem hivatalos kampánynyitányként is értelmezhető.

A Népszava információi szerint a kormányfő várhatóan nem említ majd újdonságokat az eddig tőle megismertekhez képest. A cikk szerint így a beszéd tartalma a "járvány", "migráns", "családpolitika", "gazdasági nyitás" sarokkövekre lesz építve, de előkerülhet Soros György, az LMBTQI-lobbi és az ellenzéki előválasztás témája is. Ezt a lapnak egy másik forrás is megerősítette, szerinte az idei beszédnek és a pkniknek nem is az lesz a fő funkciója, hogy a kormányfő valamilyen megdöbbentő új témával rukkoljon elő, és ezzel próbálja tematizálni az őszi időszak politikáját.

Már szervezik Orbán kötcsei piknikét – nem mindenki kapott meghívott a Fideszből

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A lap úgy értesült, egyelőre a Fidesz parlamenti frakciójából nem mindenki kapott meghívót az eseményre (amely tavaly a járvány miatt elmaradt, mint ahogy a tusnádfürdői nyári egyetem is – ott idén sem lesz rendezvény), így a tavalyi elnapolás miatt nem volt olyan fórum, ahol közvetlenebbül lehetett volna találkozni Orbánnal. Augusztusban viszont megrendezik Tihanyban a Tranzit fesztivált, amelyen várhatóan tiszteletét teszi a miniszterelnök is.

Forrás: nepszava.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Már a sajátjai közül sem bízik mindenkiben a harcos miniszterelnök ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Én sem kaptam meghívót, de szarok is az egész piknikjükre!
Maffia összetartás, habzsi-dőzsi az ellopott közpénzen.
Akadjon a torkukon!
Eladott Ország
Kevés ilyen alkalom kínálkozik mint a kötcsei parazita/here találkozó, ahol koncentrálódik az ország összes élősködője ott kellett volna körbevenni őket és lezárni egy erős kerítéssel örökre. Se ki se be és Magyarország felvirágzik!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/70412904_676389579507619_3188113563365408768_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=tnGdxP66vasAX9HQV6b&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=affdad72a06f413fdd457e64b31bc624&oe=60E87A5C
adrenalink
Már most szólok! Ildikó nagys'asszony csomagoljon 3-4 váltás inget a zabagépnek, nehogy megismétlődjön Kötcse
hvg.hu/itthon/20170922_Orban_Viktor_kotcse_tusvanyos_zold_ing
Lepényleső
Igaz lehet,nő a slepp,fogy a pénz,- a közből,- amit magánosítanak ahogy beérkezik egyből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.