Mégsem kerül feltételes szabadságra a lányunokája sérelmére elkövetett szexuális erőszak miatt 2017-ben nyolc és fél év börtönbüntetésre ítélt férfi, akit június 1-jén, első fokon feltételes szabadságra bocsátottak – tájékoztatta a Bács-Kiskun megyei főügyész hétfőn az MTI-t.

Gyugyi Csilla közölte: a kalocsai férfi 2015-ben az akkor öt és fél éves lányunokájával felnőtt filmet nézetett, többször fogdosta és más szexuális cselekményeket végzett vele, ezért 2017 júliusában a Szegedi Ítélőtábla jogerősen 8 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte.

Mégis börtönben marad az unokája ellen szexuális erőszakot elkövető férfi

Illusztráció: 123rf.com

A Kecskeméti Törvényszék büntetés-végrehajtási bírája június 1-jén feltételes szabadságra bocsátotta a férfit azzal az indokkal, hogy a magatartásával, munkavégzésével nem volt probléma a börtönben, így a büntetés célja további szabadságelvonás nélkül is elérhető.

A feltételes szabadságra bocsátás ellen a megyei főügyészség fellebbezett, mert álláspontja szerint az elítélt nem tanúsított megbánást a rendkívül súlyos bűncselekmény miatt, úgy viselkedik, mintha nem történt volna semmi, az unokájának a börtönből ajándékokat küldözgetett. Az elítélt környezetében sincs olyan ember, aki előmozdítaná tette következményeinek belátását, így a férfi személyiségére, a bűncselekmény súlyára és körülményeire figyelemmel a szabadságvesztés még nem érte el a célját – tették hozzá.

A Kecskeméti Törvényszék másodfokú tanácsa június 24-én az ügyészi fellebbezéssel egyetértve jogerősen megváltoztatta az elsőfokú döntést, és mellőzte az elítélt feltételes szabadságra bocsátását. A másodfokú bíróság szerint a büntetés célja csak a szabadságvesztés teljes kitöltésével érhető el – olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
@Horizont: NEM engedték ki, még a címben is ez van. :) idd meg a reggeli teádat. :D

De a szabadulása után nevét, címét, fényképét nyilvánosságra hozni, folyamatosan frissülő adatbázissal, hogy a költözés után is látható legyen.

"Kár, hogy nincs halálbüntetés kivégeztetném. "
Van annál jobb is:
1. Nem szabad elkülöníteni a többi rabtól (aka kiherélik)
2. Orvosi kísérleti alany.
3. Uránbánya.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
Felnőtt film nézése közben mindenét levagdosnám a testéről ami kilóg.
magyar1
@Horizont: 12.06 Na ez a kecskeméti bíró is a kínain vehette a diplomáját, vagy nem nincs empátiája a sérült gyerekkel.
Namely
@Horizont: Igen, de nem engedték el. A majom bíró el akarta engedni (biztos nem volt meg a napi limit az elengedett őrült/perverz/gyilkos kategóriában), de nem engedték neki.
Namely
@Clavigo: "Szerintem ez is buzgó templombajáró lehet,,mint a Kaleta nevű szarrakás... "
De írhattál volna zsinagógát is. De miért nem azt írtad? Mert az nem "haladóbal"-konform, de a templomot összemosni a pedofilokkal nagyon menő arrafelé. Szeretnétek ismét géppisztollyal járőrözni, ugye? Ahogyan szellemi elődeitek tették, főként az 1950-es I. törvény után. :) fogadjuk, hogy az ősök szelleme is kísért. :)
Clavigo
@Namely: A géppisztollyal való járőrözés szép tradició... Ezt a szép " szokást " járványvédelem címén rendelte el újra a kínai-orosz fartisztító ,sertésarcú Orbán elvtárs...Gondolom,,könnybelábadt szemmel nosztalgiázott a Kolostormalac...
vacsi
"úgy viselkedik, mintha nem történt volna semmi, az unokájának a börtönből ajándékokat küldözgetett"
Itt van a kutya elásva! Azzal, hogy ajándékokat küldözget a gyereknek, a további életében akarja bebiztosítani a kislány közelségét. Erre az idióta bíró kiengedné?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.