A vád szerint a vádlott egy budapesti aluljáróban támadt a sértettre a vita hevében és megvágta a hátát, valamint a fejét. A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen vádat emelt életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt és végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza.

Videó: vér folyt a Határ úti aluljáróban – megrázó felvételt hozott nyilvánosságra az ügyészség

Illusztráció: 123rf.com

A vádirat szerint a vádlott – egy 23 éves férfi – és ismerőse, a sértett 2018.december 21-én a délutáni órákban összetalálkoztak és beszélgetni kezdtek a IX. kerület, Határ úti aluljáróban – írják az ügyészség honlapján.

A beszélgetés szóváltássá fajult, amely során a sértett többször megütötte a vádlottat, majd felhagyott a támadással.

A vádlott ezután követte a sértettet, veszekedett vele és elővett egy éllel bíró eszközt és azzal a kezében folytatta a szóváltást. Amikor a vádlott egy ismerőse a veszekedők közé állt, a sértett hátralépett és lehajolt a földre,

a vádlott azonban ezt kihasználva megvágta a hátát.

Ezután a két férfi dulakodni kezdett, amely során a vádlott az eszközzel ismét a sértett felé vágott és megsebesítette a halántékát.

A sértett könnyű sérüléseket szenvedett, azonban a fejsérülésének elhelyezkedése és az elkövetés eszköze, módja alapján súlyosabb, életveszélyes sérülés is bekövetkezhetett volna.

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt a 23 éves férfival szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt, a Fővárosi Törvényszék előtt.

A főügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a vádiratban.

(Az itt következő videó megrázó jeleneteket tartalmaz.)

A vádlott jelenleg más ügyben kiszabott szabadságvesztés büntetést tölt.

A sértett ellen a vita eleji bántalmazás miatt elkülönítve folyik bűnügy.

Forrás: ugyeszseg.hu

Címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.