Hosszú bizonytalanság és csend után végre megépül Kisvárdán a termálvizes lórehabilitációs központ – írta meg az Mfor. Csak éppen nem lesz termálvizes. 

Kis NER abszurd: megépül végre a lórehabilitációs központ Kisvárdán, az adófizetők pénzéből, termálvizes központ lesz, termálvíz nélkül

Fotó: Pixabay

Az Mfor cikke megjegyzi, hogy egészen érthetetlen volt, amikor 2019-ben a Kárpát-medence Lovas Akadémia Kft. lett a 2,2 milliárdos beruházásért felelős társaság. Ezzel a lépéssel a kormány ugyanis egy állami forrásból megvalósuló projektet tett olyan magánprojektté, ahol a költségeket az állam, ezáltal az adófizetők fedezik. A megtermelt haszonból viszont nem fognak részesedni.

A rehabilitációs központ végül a stadion közelében épül meg. Viszont a termálvizesként beharangozott lórehabilitációs központ nem lesz termálvizes. Mert 

a rehabilitációs tevékenység során kizárólag a közműszolgáltató által biztosított víz kerül felhasználásra.

Aki a háttérben megtalálható fideszes kapcsolódási pontokra is kíváncsi, ebben a cikkben elolvashatja a részleteket.

Forrás: Mfor

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem lehetne-e esetleg lóhalálában a lóvá tett és sérült beteg embereket is esetleg a ló wellnesszel egyenértékű ember wellnesszel és termálvizes ember rehabilitációval gyógyítani, a lópokróc egészségügy keretében? Tehát akárhogy is nézzük a ló elsőbbséget élvez az ember előtt, amit lóhalálában korrigálni kéne. Nyihaha. Elmeháborodott ez az egész rendszer, annak minden tagjával együtt. Olyan bűn részeseivé váltak, amelyet már soha nem fognak tudni jóvá tenni. Az elmúlt 10 évben megállt a valódi fejlődés az országban, noha előtte sem közeledtünk túlzottan a Nyugat felé. Egy nemzet tragédiája az, hogy ilyen Kisvárda méretű települések milliárdokból építhetnek senkinek sem kellő létesítményeket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
Egyébként jó cél az állatok rehabja, csak ne lenne csalás a háttérben..
solidedge
Végül látható lesz egy akvárium csikóhalakkal.
Csizmás Kond
Szerintem is mielőtt szalámi lenne belőlük illik rehabilitálni.
Eladott Ország
@Nessy: ma, 10:26 ♦ Kontinentális hiányt pótolnak a létesítménnyel. Az jó, mert 2010-hez képest Magyarországon, nem csak a populáció hanyatlik demográfiailag, de a lovak száma is csökkent , szóval jó az irány. A prioritások felismerése nagy erőssége volt mindig is ennek a kormánynak. Ezért terveznek Kisvárdától néhány kilométerre, a semmi közepére, Szabolcsveresmartra luxus-teniszakadémiát is. Mert ha a pénzes emberek igénylik, akkor kell ilyen. Az igaz, hogy mindeközben a 2,2 milliárdos lówellness-központnak és 2,5 milliárdból épült stadionnak helyet adó Kisvárda egyik iskolája a szülőktől kért pénzt, hogy le tudják burkolni az intézmény udvarát, de nyugi: nekik a haza az első!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.