A Demokratikus Koalíció (DK) azt ígéri, hogy amennyiben a 2022-es választás után miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára alakíthat kormányt, akkor a következő tíz évben legalább háromezer szakorvos, kilencezer szakdolgozó és ötszáz új háziorvos áll munkába.

Nem aprózzák el: 10 év alatt 3000 új szakorvost, 9000 egészségügyi szakdolgozót és 500 háziorvost ígér a DK

Fotó: Pixabay

A DK szóvivője keddi, online sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy sajtóértesülések szerint még idén megépülhet az a termálvizes lórehabilitációs központ Kisvárdán, amire a kormány 2017 decemberében 2,2 milliárd forint közpénzt ítélt meg. Miközben a magyar egészségügy a teljes összeomlás szélén tántorog, a fideszes "álkeresztények" lószoláriumokra és termálvizes lórehabilitációs központokra szórják el az adóforintokat – fogalmazott.

Az egészségügyi intézmények adóssága márciusra megközelítette a harminc milliárd forintot, az új szolgálati jogviszony miatt már eddig is több ezren hagyták el a pályát, és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara szerint újabb 1600 dolgozó készül ugyanerre – sorolta a politikus. A szóvivő hozzátette, az egészségügyi szakdolgozók pedig hiába kérték, a minisztérium nem hozta előre a jövőre esedékes fizetésemelésüket.

Forrás: MTI
Címlapkép: Pixabay

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@kereső: Lehet, hogy a neve hivatalosan nem Dobrev Klára, de a viselkedése ... az bizony Gyurcsányné
rokker33
@csak úgy...: Hogyne tudnám hogy mi lesz te elmebajos. Én vagyok Orbán elsőszámú embere és csak provokálni járok ide,mint a Shikari a Csizmás a Dubrics stb stb. Megsúgom neked, de csak neked, hogy Orbán fog győzni 2/3 al.Ezt a gyagyás Tóni súgta a parlamentbe a menzán épp lencsefőzelék fogyasztása közben xD xD xD Tuti tipp ő sose téved xD
kereső
@vacsi: Mert? Miért is a "Gyurcsányné"??,Meg tudnád indokolni-és be tudnád mutatni, hogy milyen is az a "Gyurcsánynés viselkedés"??
kereső
@rokker33: Most mond meg! "Ezeknek" van-és lesz programja. És számon is kérheted-, mert őket majd le lehet váltani. Orbán 2006-2010 között meghirdetett programját amúgy számon kérte már valaki? Te??? Volt szó alkotmányozásról?Volt szó a sajtószabadság felszámolásáról? Volt szó visszamenőleges és névre szóló törvényalkotásról? Volt szó a szomszéd srácv kiglancolásáról? Volt szó az MTA felszámolásáról? Volt szó arról, hogy orbán nem akadémiát-hanem stadionokat épit, és mégis a "legnagyobb" magyarnak tartjátok-sőt Isten küldöttének, aki megmenti az országot?? Volt szó arról, hogy "kötelező" a katolizáció? Volt szó arról, hogy a 93 ezer négyzetkilométeren belül élő állampolgárok csak másodrendűek lehetnek? Volt szó arról, hogy a fideSS állampárt lesz-és csak látszat szintjén marad meg a többpárti parlamenti demokrácia? No, volt minderről szó orbán programjában?
ómió
Elbocsátani? Mert eddig csak az "ment" nekik!
verőce21
Mostmár csak az a kérdés, mi lesz velünk Bojlertestű nélkül?
Akkor mi hogy leszünk européer magyarok? Maradunk bőgatyás, tudatlan bunkó magyarok csupán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.