A katolikus egyház feje, az argentin Jorge Bergoglio – hivatalos nevén: Ferenc pápa – vasárnap, az Angelus (Úrangyala) áldáson jelentette be, hogy szeptember 12-én Magyarországra és Szlovákiába is látogat írja a b1.hvgblog.hu.

Hatalmas pofon a pápa döntése Orbánnak és Áderrek: bemehetnek Jézus Krisztus helytartójának öltözőjébe, de szó sem lehet diplomáciai meghívásról
Fotó:VATICAN MEDIA/AFP

A magyar kormánymédia az állami hírügynökség interpretációja nyomán – ezt úgy közölte, hogy “hivatalossá vált” a pápa budapesti vizitje. Noha egyáltalán nem ez történt.

Az már márciusban, 4 hónappal ezelőtt hivatalossá vált, hogy Ferenc Magyarországra látogat. Ezt ő maga jelentette be az Irakba tartó repülőgép fedélzetén a vele utazó újságíróknak. Ezúttal az vált hivatalossá, hogy

1 napig sem marad Budapesten, azonnal továbbmegy Pozsonyba, Szlovákiában viszont 3 napot is eltölt.

Ami tehát azt jelenti, hogy sikertelen volt az Orbán-kormány római búcsújárása:

nem sikerült lebeszélni Bergogliót, hogy Szlovákiába menet éppen csak útba ejtse Magyarországot.

Római egyházfő 1996 óta, 25 éve nem járt Magyarországon. Az Orbán-kormány részéről ilyen, pápacsalogatási céllal szponzorálta a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust is, amelynek a záró, statio orbis miséjének celebrálására meghívták a pápát. 

Mivel jezsuita, különösen érzékeny a diplomáciai finomságokra, úgy döntött, jön is, meg nem is: nem fogadja el az államfői meghívást, csak egy munkalátogatást tesz Budapesten. 

Egy államfői invitálását viszont elfogadja, csak éppen nem Budapestre, hanem Pozsonyba. Egy amerikai, konzervatív – tehát Ferenc-ellenes – katolikus újság egy hónapja arról írt, hogy a NER-ben pontosan értették a pápai üzenetet, sőt, egyenesen

hatalmas pofonként élték meg.

Erdő Péter és Semjén Zsolt vezetésével meg is indult a római követjárás, hogy Ferencet a döntése megváltoztatására bírják. A kormánysajtó arról cikkezett, hogy még semmi nem biztos, ezek csak sajtóinformációk, még zajlanak az egyeztetések.

A fideszes propagandisták azonnal neki is estek. Bencsik András szerint keresztényellenes, Bayer Zsolt meg azt mondta, ha nem hivatalos útra jön, akkor inkább ne is jöjjön egyáltalán.

Gyakorlatilag azt közölték, hogy Orbán és Áder is bemehet a backstage-be, de külön nem találkozik velük az egyházfő. A dolog ugyanakkor nem egyszerűen a találkozóról, hanem a diplomáciai meghívásról szólt. Ezt Ferenc továbbra se fogadja el. Az úrangyalai bejelentés lényege ez volt:

a pápa saját szájával közölte, legyen már vége a könyörgő követjárásnak Rómába, döntése végleges és megmásíthatatlan.

Még az sem teljesen kizárt, hogy maga a vatikáni diplomácia intézte el a szlovákiai meghívást, hogy lehessen misézni Budapesten, anélkül hogy Áder meghívását fogadná el.

Forrás:b1.hvgblog.hu 
Címlapkép:VATICAN MEDIA/AFP

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nils Holgersson
Jézus Krisztusnak nem volt "öltözője", ugye?! Akkor a helytartója még szerényebb nála is?! Ugye?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
grincss
Et bizony nagy szívás az álkeresztény Fidesz számára!
simmering73
Lesz itt még köpködés. És a végén az is ki fog derülni, hogy a pápa Soros kottájából játszik.
Peller Anikó
@simmering73: És azt hallottad, hogy a Ferenc a soros papa?

Ha ha, milyen Ferenc? Gyu.. gyu.. gyu. jaj hogyishívják, valamilyen Ferkó..
Istenakinincsen
A vallás is egy nagy globális hazugság...
Istenek nincsenek.
Hívők vannak,ja és a bárányok/birkák/.
namihami
És a fideszmédia addig fogja csűrni-csavarni, hogy a pápa, szándéka szerint tulajdonképpen ide akart költözni a Vatikánból, csak a Fidesz/Orbán megtiltotta neki. És a Semjénnek felajánlotta a pápai tiarát, csak a Stüszi nem fogadta el, mert nem akarta megalázni.
Clavigo
A háttérben ott húzódik,,jól érzékelhetően a titkos Gyurcsány-szál...Szegény Orbán elvtárs,,megint a fejére szartak,,pedig van neki szája is...
Nessy
@simmering73: És titokban találkozni fog Gyurcsánnyal éjfélkor a radványi sötét erdőben.
Qqberci
@namihami: A pápa tulajdonképp a Karmelita Kolostorba szeretett volna költözni, de az már foglalt volt...
lusta
@grincss: A bölcs grincs most tévedett. Ők valódi (k)eresz(tény)ek.
csak úgy....
@Nessy: -hol az után halva találják bárczi benöt?
Nessy
Mit kezdjen Ferenc pápa két farizeussal, akiknek Mammon az istenük?
human
Már várom a következő fokozatot az elmebajban, mikor Erdő Péter kiáll és soros bérencnek nevezi a pápát. Ha 2022-ben ismét Orbánék nyernek ezt tuti megjátszák.
csak úgy....
assziszi szent ferenc,hogy ebböl a lelki és szellemi koldusok tanulnak? lesorosbérencezik az annyukat is ezek a volt fiatal demokraták, ha a szükség úgy hozza..
Gyurka80
@Nessy: És harmadszorra is megbérmálja!
Gyurka80
@human: Ezt a pápát mi nem ismerjük el, úgy jutott hatalomra ahogy gyurcsányi ,puccsal!
csak úgy....
@Gyurka80: hülyegyerek ,a bérmálással jár egy pofánvágás is.. :)
ti az eu.-t sem ismeritek el,-lassan a pápa is tesz rátok, schmidt mária országa..
Gyurka80
@csak úgy...: Németországból nem érted. gyurcsányit bérmálja meg!
human
@Gyurka80: Buta vagy és még büszke is vagy rá.
csak úgy....
@human: a buták erre hajlamosak és ez a @Gyurka80: nagyon buta!
Yoda69
Mar latom Ferenc papa az uj soros a fideSS propagandabam. Ki eszi ezt meg a @Gyurka80: kon es veroceken kivul?
justhpeter
@Gyurka80: 23:05: Stimmel. Nem ismeritek el a pápát és most megtudtátok, hogy ő sem ismer el titeket.
dr. prédikátor
ajajj!!! megint pofán baszták a bajuszos szart és az o1g. !!!
lampa laz
Akkor most csutkány leveti a keresztény köpönyegét és másikat húz helyette. Lehet, h most lesz igazán a csuhåsoknak térdre.
Néro
Há ez a csuhás mit nem képzel magáról ! Bayerzsótfika majd jól kiátkozza aztán mehet csutilandban szana -szét plakátra mint a Nagy Nemzethy Körösztények ellensége. Gondolom ő is azért nem áll szóba ezekkel a trógerekkel mert Gyúúúcsány ,ellenzék, Soros ... meg a kotta. Ezt is ebaxták Fitymáék. Hiába no csak lopni tudnak abban profik.
Peller Anikó
@Néro: Nono, van még néhány dologh amibben profika:

"csak a hitelállomány bővülése miatt nem omlott össze a magyar gazdaság"

mondá bandzsi, és meg is indulta forint leffelé.
Néro
@Peller Anikó: Azt is elbaxták Fitymáék.
istván irén
Ki nem szarja le ezt vén buzi pedofilt mehet a picsába nekem nem hiányzik se ő se a szaros keresztény faszsága
gina
Sokkal többet nem is érdemelnek ezek a tolvaj szemetek,
gina
@istván irén: Te nö vagy? nem hiszem, inkább egy iundoritó primitiv repedtsakú piaci kofa, a stiusod a legalja, mint a tipikus fidesz bunkóknak
human
@Shikari: Ismerek templomba járó igazi keresztényt aki fideszes. Sem te sem @Gyurka80: nem tartoztok közéjük. Ti csak használjátok a keresztény szót.
Nessy
Elolvasva egy, két " bayeri magasságokba emelkedő" hozzászólást, lenne egy halk megjegyzésem. A jövőben, ha Orbánról bárki is egy rossz szót szól, akkor szíveskedjenek mélyen hallgatni!
Szevasztok
@gina: igazad van, csinály rendet ezen a hitvány kommentfalon.
Nils Holgersson
Jézus Krisztusnak nem volt "öltözője", ugye?! Akkor a helytartója még szerényebb nála is?! Ugye?
Béla333
Sebaj!
Majd a Semjén és a Bayer megmagyarázza a birkáknak, hogy ezt így is akarták a maffiánál...
nezelodo
@Gyurka80: "És harmadszorra is megbérmálja!"
Van jobb ötlet is, a fideszes polgit, aki már háromszor, három feleségének fogadott örök hűséget a települése katolikus templomában most, mert a Kiss Rigó szertartása harmadszorra már uncsi lenne, a pápa adja össze a soron következő asszonyával... Mert ebben is világelsők vagyunk.
Az meg, hogy a pápa nem áll szóba a világ legkeresztényebb Miniszterelnökével, felháborító! Lehet, hogy a B. Zsóti elfelejtette megírni neki, hogy már nem Győri Gábornak híjják?
ómió
Egyáltalán be kell engedni egy szuicid migráncsbuzit?
namihami
@ómió: 09.46: ""...szuicid ...""
Én csak kérdezek! Áruld már el, hogy a pápa melyik beszédében vagy megnyilvánulásában volt ---öngyilkos---hajlamra való utalás? A suicid ugyanis azt (és csak azt ) jelenti.
Mint hívő embernek, mégcsak meg sem fordulhat a fejében az öngyilkosságnak még a gondolata sem.(biztos te is tudod, ugye: az életet Isten adja és csupán Ő veheti el)
FL4K
@Nils Holgersson: Nem, hogy öltözője nem volt, hanem...
„A rókáknak van barlangjuk és az égi madaraknak van fészkük, de az Emberfiának (Jézusnak) nincs hova fejét lehajtania.” (Máté 8,20)
Maxipocak
@ómió: A szellemi sötétség, amit képviselsz...Fideszfasszopó álkeresztény szellemi és erkölcsi nyomorék vagy. A szavak jelentését sem érted, csak idehánysz valamit. Dehát huszas IQ-val "rendelkezel,ezen nincs mit csodálkozni.
ómió
@Maxipocak: Majd, ha eszed is lesz, amivel felfogod a történteket, baromarc, akkor makogjál, idiótája! Ne másra hazudd az agyatlan egódat!
ómió
@namihami: Az öngyilkos hajlama a feltétlen muszlim migráncsbefogadásában teljesedik ki. Ha a muszlimok "szent könyvét" is ismerné, amely kimondja, hogy a "hitetlent" - és nekik mindenki az, aki nem muszlim (a katolikusok is!) - tedd a szolgáddá, vagy öld meg (ez utóbbi "dívik' náluk), talán másképp állna a témához. Ha meg ismeri és mégis ilyen, akkor nincs miről beszélni!
Clavigo
@ómió: Megint zörögsz,papírzacskó...? Pedig még szél sincsen...
ómió
@Clavigo: A saját üres fejed visszhangját hallod, bolsi idióta! Ez köt le annyira?
balos
@ómió: Az igazi nemzethy nem hülye,mert csak addig nemzethy,amíg elnézik neki,hogy hülye módra tartja a száját is a szarnak!
Gyurka80
@Yoda69: Puccsal került oda, kellet a migránsoknak nézz utána!
Clavigo
@Gyurka80: Megint hurka vagy@Gyurka80: .
Aki Én
@ómió: @Gyurka80: Ti ugye tesók vagytok? Sőt, ikrek. Döbbenetes a hasonlóság...
Két ilyen buta balfaszt egy helyen.
namihami
@ómió: 10.48: Az, hogy ""öld meg a hitietlent"" (amit persze ott is csak egy fanatikus réteg képvisel) nem azt jelenti, hogy egy hívő keresztény saját magában öngyilkos hajlamot vagy késztetést érezne.
Amit te leírsz, a MÁSOK elleni gyűlölet és gyilkosság. A "suicidum"" a SAJÁT öngyilkossága. Mégha aztán a hurik közé kerül. De akkor is iszlám és nem katolikus.
Ez bizony ég és föld.
namihami
@Gyurka80: 10.57: Oké, legyen puccs.
De a 49,4% hogyan változott át ÉPPEN 2/3-dá? Valahogy kijött a 133, ami császárrá ütötte a ""felcsúti maradonát"". Mennyi ellenőrizhetetlen erdélyi bérvoks kellett hozzá? Ha (HA) egyáltalán beérkezett. Mert, mint eddig minden ilyen szavazás, ez is a papírmalomban kötött ki.
Pont ez az oka, hogy fidesz-szinten bármi hasonlóra hivatkozni, az bizony komoly ""suicidum"" lehetne egy korrekt vizsgálat után.
Qqberci
"Orbán és Áder is bemehet a backstage-be"

Nekem azért még lenne ötletem, hogy hova menjenek...
Gyurka80
@namihami: A választáshoz fogalmad sincs.Annyit sem tudsz, hogy a határontúliak 1 főt juttatnak a parlamentbe ez csak szimbolikus! Ne gyere a %-al, mert a többi moslék aki nem tudna kormányozni!10 éve Orbán megfelezte a képviselők számát nagyon helyesen!
namihami
@Gyurka80: Na, éppen az az egy fő hiányzott a 133-hoz. ""Véletlenül"" pont annyi lett.
Nem az a lényeg, hogy a Parlamentben mennyien lopják az állami pénzt. Ha a Parlament 1.000 főből állna és abból 667 fideszes lenne, az éppen ugyanazt az arányt képviselné. De akár 20 fő estén a 13 is jó. És a Parlament létszáma máris kicsi. A korlátlan hatalomhoz szükséges arány volt a lényeg. Éppen ezért, még a börtönből is kiengedik szavazni a fideszképviselőt, mert vele van csak meg a 2/3. Ez némi mosolyt csalhat az emberek arcára.
És ugyan a képviselők száma csökkent, de a minisztériumi és egyéb léhűtők arány kb. 2,7-szerese lett a 10 év alatt. Csak államtitkárokból több, mint kétszer annyian vannak.
Maxipocak
@ómió: Baromarc? Te debil kretén! Ugyanolyan söpredék vagy mint a többi fideszpatkány! Aki nem ért veletek egyet és nem nyalja a seggeteket az mind ellenség ugye? Te abortuszmaradék senkiházi! A Katolikus Egyház feje ugyanúgy utál titeket álkeresztény maffiózókat, mint a Haza többsége! Fogtok ti még visítozni a demokráciáért hazaáruló paraziták!
Gyurka80
@namihami: Véletlenek nincsenek! A 2002-es elcsalt (láncszavazás bajai video) választáskor 1% volt a különbség akkor nem rinyáltál.Akkor lett elcseszve mert akkor 2006-ban EUR lett volna (megyó). De jött a nagy elqró és csődbe vitte az országot!
ómió
@Maxipocak: Ne görcsölj a tetübolsi egód/egótok másrahazudásával, efftársék idiótája! Az már messziről integet rólad/rólatok! Merülj inkább alá a bolsi latrinába - odavaló vagy! A "Katolikus Egyház feje" meg biztos a felekezetét legújabban kiirtani szándékozó muszlimok mellett az azt korábban kiirtani akaró tetvesbolsi alfajodat preferálja leginkább a szuicid beütéseivel! Kössetek vele is "koalíciót", mint kisnyilasékkal tettétek! Összeilletek! Te öklendezel hazaárulót, mint Internacionalisztán globálnyik csőcselékének főcsáposa, akinek hazája sincsen, baromarc!? Nézz a tükörbe, akkor látsz majd olyat!
ómió
@balos: Azért ilyen Böszmeszaros a pofád? Pedig nem is "nemzethy", hanem tetübolsi vagy! Hát, már megint másra hazudnád magad?
ómió
@fideszes gyökér: Aztán sorold már fel, gyökér efftárs, hogy az a "migráncs" Jézus hányakat is késelt meg, hányakat is taposott szét harci szekerével Allah Akbart üvöltözve? Hazudj már nekem ide egy "ártatlan számot", bolsiék fajkreténje, de aztán vigyázz, hogy "píszí" legyen ám, mert kitiltanak téged a "művelt" Nyugatról! Tudod: ahol Jézus templomai ledózerolási évadai éppen tartanak! Ha már keresztre nem feszíthetitek!
kereső
Mit kell ezen rugózni? Isten földi helytartója miért is fogadna pogányokat, akik csak a mammon istent tisztelik.
Akik a könyörületet, az isteni kegyelmet hirből sem ismerik, akik naponta százszor megszegik a tiz parancsolatot. Azokat, akik cégéres gazemberek.
Clavigo
Én ,,,a helyükben Szajjjjert küldeném be az öltözőbe...a szivárványszínű vidám kis toszósapkájában...
ómió
@namihami: Akkor nyisd ki a szemed meg a füled, hogy a "művelt" Nyugaton heti rendszerességüek a késelések, lefejezés,gyilkosságok, miegyebek (persze csak "elszigetelten" ám!), amikről utólag mindig kiderül, hogy "Allah hű fiai művei", miközben a muszlim negyedek meg gombamód szaporodnak - nyilván az "anyaszentegyház javára"! Amit én leírtam, az - ne hazudj(!) - a muszlimok "szent könyve" egyik "passzusa" és nem az én "gyűlöletem", még, ha úgy hazudnád is! Most már csak ezeket a muszlim gettókat kell szaporítanotok és, ami Lenin efftársadéknak nem sikerült, az majd ezek által flottul lezajlik: volt-nincs kereszténység! És ez azért a pápa saját felekezetének szánt öngyilkossága, mert ő a muszlimimport egyik főpromótere! Orbán meg nem áll be a sorba, tehát ő smafu még ittjártában is!
ómió
@Aki Én: Te meg, ugye, még mindig le vagy szíjazva ott az elmeosztály munkásőr tagozatán? Csak nem elfogyott a szedálóanyaguk, hogy még mindig öntöd a baromságaidat?
Clavigo
@ómió: Nincs a kórtermedben légkondi ? Ja, Bocs,,ez Madzsarisztán...
Nessy
Népnemzeti keresztényeink hozzászólásait olvasva, érdekes lenne tudni, ha a Szent Család, mint szegény menekültek, megjelenne a határon menedékjogot kérve, hogy döntenének?
Toller Béla
Bemehetnek, nem tilthatja meg senki ...de nem fogják hellyel kínálni őket ...
Eladott Ország
Bölcs döntés volt a pápa részéről. Remélem, mi is ilyen bölcsen döntünk 2022-ben, és ezt a tolvaj álkeresztény parazita , bűnöző bandát, végleg elküldjük a történelem szemétdombjára és a börtönbe, ahová valók!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/69529314_1661095004020802_6378025906279022592_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=8yfLNQV19osAX8I922m&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=42244ae7b454bb624dfafe72be1f1aa3&oe=60EA07AA
nezelodo
Pedig hogy körbeudvarolták a "migráncs buzi pápát", az esztergomi érseket szalasztotta hozzá Orbán, a katolikus egyházunk világi fejeként, és a helikopteres keresztény szarvasvadász sameszával megerősítve, vajon mit ígért neki? Van gerinc az öreg jezsuitában, nem járatja le magát, azzal, hogy díszletnek használja ez a farizeus.
vacsi
" 4 hónappal ezelőtt hivatalossá vált, hogy Ferenc Magyarországra látogat"

Ez a "Ferenc" a pápát jelenti?!
nezelodo
@vacsi: Basszus, nem csoda, hogy már a NER hívek is gyanakodnak hogy a vezér mániás lódító!
Eladott Ország
@vacsi: A pápánál nem jött be az üldözött keresztények védelme az államtitkársággal együtt sem. Valószínű, hogy az üldözött keresztények támogatására akarják az 1%-ot átcsoportosítani. Már készülnek is a keresztény szabadcsapataink, hogy megvédelmezzenek bennünket a Boko Haramtól, Mexikóig.
uploads.disquscdn.com/images/cb918245882733503762a2d7e34716ad10d36de8470de946b8689e21f0d637ca.jpg?w=600&h=459
Mióta Semjénék a kereszténydemokraták Máriapócson nem sír, hanem zokog a szűz Mária.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/58814570_596877744125470_1855127822616494080_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=lPwPL_1m__kAX9cJ423&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=84b505479b2e3f6364ade29cf4c3a839&oe=60EB0397
ómió
@Clavigo: Megártott neked a "Dugógeri efftársad kondizta" metróklíma, vagy ez még a "elmegyogyis módid"? "Madzsarisztán" ez akkor lenne, ha tetvesbolsi efftársaid beeregetnék muszlim migráncs "tezsvíreiteket"! Tudod: akikkel Böszme efftársad - ő mondta - "még jól is járna"!
istván irén
@gina: Majd igyekszem hozzád reszelni a sarkam
Edmond Dantes
Gondolom nehéz megérteni,de a pápa nem Magyarországra jön,hanem a keresztény világkongresszusra záró misét celebrálni..Ezért Áder és Orbán csak a hátsó lépcsőn,a diszletek mögött kérhetnek tőle autogramot.Persze azért jelzés értéke van,hogy a háta közepébe sem kívánja őket,főleg a volt ifjú kommunista,ma már "mélyen vallásos" neofita Orbánt.Azt nem tudom,hogy a magyar katolikus vezetőkkel találkozik e,de nem lepődnék meg,ha nem.Eggyel több szégyen ide vagy oda.
Clavigo
@ómió: Megcsókolhatnád az ánuszomat... de nem hagyom.. Pont olyan gázos körösztyén vagy ,,mint felsőcsutkai bumeráng Főnököd.. Egyébként ,,ha van rajtad szivárványszinű toszósapka ( by Szajjer Dzsozi ),,akkor leszophatsz...,,hanyatt.. A nagyon cuki-toszósapka nélkül esélyed sincsen,,,,,Csak a Lendvay utcában,,te here...
csak úgy....
maradjunk annyiban ,hogy miden magyarok viktora a gyözö bácsitól kapott pofonok után a "pápai pofont" símán lerázza magáról!
Lepényleső
Végtére is Pozsony 247 évig volt magyar főváros (most az unió harmadik leggazdagabb régiója).
Szlovák főváros csak 1993 január 1.-től,- amit előzőleg 1919 január 1.-én fegyveresen foglaltak el
a történelmi Magyarországtól cseh és olasz legionáriusok. Innen nézve történelmi nagy pofon,
vagy egyszerűen véleményezése annak amit úgy is neveznek; regnáló hatalom?
Istenakinincsen
@lusta: Nem haragszol meg ha továbbfejlesztem?:Ereszlények:)))
csak úgy....
@Istenakinincsen: kár,hogy kihagytad a nagyságost és nemzethyt az ereszlények elöl..
FL4K
@FL4K: július 7., 10:04

„A rókáknak van barlangjuk és az égi madaraknak van fészkük, de az Emberfiának (Jézusnak) nincs hova fejét lehajtania.” (Máté 8,20)

Azért kicsit sajnálom, hogy Jézus szavai senkit nem hatottak meg.

A világnak sok problémája van, de a legnagyobb, hogy Jézus szavai nem nagyon hatják meg az embereket.
Persze valamicskét kapizsgálnak páran, de annak köze sincs a valósághoz, a teljességhez.

Ezt pl. abból is látni kéne, hogy ahol sokan azt hiszik, hogy Orbán a kereszténység védelmezője, megmentője, és keresztény egyházak emiatt be is hódolnak neki, ott valami NAGYON NAGY baj van...

Az őrjöngés után (shot - BUMM A FEJBE!), csendesedjünk le egy picit, mert mindennek meg van az ideje - meg van az ideje az őrjöngésnek és meg van az ideje a lecsendesedésnek.

www.youtube.com/watch?v=l7gyxXnqHmI
NKF
Röviden,az összes balos,balfasz hírportál húzzon a büdös picsába!
Istenakinincsen
Szánalmas hogy a XXI.században ennyi ostoba lélek van.(most amikor már a tégla is okos).
Nincs "isten"!Egy sincs!Pápák,bíborosok,ájtatos papok templomok és hívők vannak csak.
Azt még érthető,hogy az indiánok anno ehitték a nagy Manitou-t a varázslónak,de ma már rengeteg varázsló hiteti el a saját istenét...és "vallási"háborúk vannak nem létező istenek nevében!
Csak hab a tortán,hogy már a politika is felhasználja a vallást és a hívőket a saját hazugságaik leplezése és tisztára mosása érdekében.
Sokkal tisztább lenne a kép,ha a kereszténység tanításait nem kötnénk nem létező "istenhez".
Egyszerű:Emberhez méltó erkölcsi tartás,empátia,szeretet.
...Ehhez képest mit látok?Gyűlölködést,háborúkat,egymás taposását a mocskos pénzek miatt,
még egy országon belül is!
Káosz van itt,valami bábeli zűrzavar!
Rockxy
ja, hát tuggyuk, hogy a pópa brüsszelnek drukkol meg a pedofiliai katholikus papokak.
gina
A két szar kis tetü szolga OV és Áder kitörölhetik a pápa seggét , ennyit tehetnek a nagy keresztények hahahahhahahahah
gina
@NKF: Te meg a az első fára büdös cigány,, OV val együtt, ne tagadd meg a sötét putris véred elmebeteg hahahhah
gina
@Rockxy: Te büdös román irj legalább helyesn, de a putriban nem volt csak szén hahahahah
surdilloFUJT
@NKF: ragadj össze a sebhokis csuti törpehitlerrel,idióta agymosott fidessnyalonc!!!
namihami
Mikor is volt pápái látogatás nálunk? 1995-ben. Ki is volt akkor a miniszterelnök? Valami Horn nevű. Ő pedig masszív szocialista volt.
Tehát:. Az egyház vezetése a Horn Gyulát (és előtte még a Kádárt is) fogadására méltatta. Ezzel a mostanival még egy légtérben is büdös neki.
Azért ez nem kicsi égés.
ómió
@Clavigo: Mi van, az efftársaid nem szoptak még le téged, hogy nekem kelleted magad, bolsiék szarkupaca!? - hogy a krokodil "kóstolná meg" az ánuszodat, vagy csak Gréczy efftársad nudiszelfijét veszítetted el? A prájdotokon vonaglás közben talán majd neki is benyalhatsz - meleg szarig, ha megengedi! Te, ugye, tetvesbolsiként szoktad "megmondani", hogy ki milyen "körösztény"!? De legalább bérmálkoztál már annyiszor, mint hazudozó világbajnok Böszme efftársad? Ha meg nem, akkor egyelőre alámerülhetsz a bolsi latrinába - odavaló vagy!
NKF
Na,végre!Üzenem minden balos ,balfasznak,balféknek,meg minden szarfaszúnak,hogy Magyarországon a 2/3 -ad van hatalmon!A demokráciában elfogadott!
Kevesen vagytok mint lócitromba a "C"vitamin ez meg a ti problémátok!
ómió
@Istenakinincsen: A szarosat kedveled, bolsi fajgörény!? De legalább a Böszmeszart töröld le a mocsokbolsi pofádról!
Istenakinincsen
@ómió: Undorító féreg vagy.A stílusod teljesen megegyezik a shikari nevű véresszájú kutyávéval.
Valószínú hogy egy személy vagytok.
Te ostoba barom állat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.