Még a rettegett pandémia sem tudta megakadályozni, hogy a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete idén is megrendezze nagyszabású, az Év Fagylaltja versenyét. A cél annyira nemes, hogy minden akadályt legyőz. A verseny ugyanis a hagyományos jó minőségű kézműves fagylaltot népszerűsíti. A magyar cukrászat egyre jobb minőségű fagylaltokat készít vendégeinek, akik hálásan fogadják, sőt az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem túlzás állítani, igénylik, mi több elvárják, hogy időről időre új, egészséges és minőségi, különlegesen finom kézműves termékek közül válogathassanak. Az Év Fagylaltja versenyre idén a két kézműves kategóriában 63 fagylalt nevezett, a fagylalt alapanyag gyártók, forgalmazók kategóriájában 17 fagylalt szerepelt. A döntőbe a kézműves kategóriákban 20 fagylalt került, melyeket a versenyzőknek a zsűri jelenlétében kellett elkészíteniük. Ebben az évben egy új kategóriában is nevezhettek a versenyzők az Egy a Természettel Vadászati és Természeti...

Forrás: amdala.hu
Feltöltő: www.amdala.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.