Ezt nem teszi zsebre.

Mint megírtuk, egy VIII. kerületi újságosnál haknizott Orbán Viktor, azt demonstrálva, hogy mivel még léteznek kormánykritikus lapok, a sajtószabadság is dübörög Magyarországon.

Kemény üzenetet küldtek Orbán Viktornak a VIII. kerületi látogatása után

A miniszterelnök látogatására a helyi DK-s előválasztási jelölt is reagált, Manhalter Dániel ezt írta közösségi oldalán:

Üdvözlöm Orbán Viktort a 8. kerületben

A miniszterelnök az egyik kedvenc újságárusomnál járt. Legközelebb, ha beugrik hozzánk, javaslom, hozza magával Kocsis Mátét, a terület országgyűlési képviselőjét is. Például azért, hogy közösen bejárják az újságos melletti Szigony utcai panel lakótelepet, ahol az elmúlt 10 évben a kormány hibájából semmilyen felújítás nem történt

- olvasható a "szívélyes" üdvözletben.

Forrás: Facebook/Manhalter Dániel

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Gauntlet: A sarki újságosig díszkísérettel, kamerával kísérve még elment, de egy lakótelepre, emberek közé, akik véletlenül nem a hívei? Azért a csodákra még várni kell.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
...baszki, nem irogatni kell, hanem a helyszínen megkérni, nézzen körül...
Oda sem engednek te szerencsétlen...
jesz
mégegyszer végigiolvastam a címet...
Aszongya kemény üzenetet küldtek Orbánnak...

...hol van az a kemény üzenet?
Gauntlet
normális ilyenkor Orbán egyáltalán? vagy pont ez jutott eszébe?:
Nessy
Micsoda baloldali média fölény! A KESMA kb, 500 újságjával szemben van vagy 4 -5 napilap! Ez tényleg a magyar sajtószabadságot tükrözi!
Nessy
@Gauntlet: A sarki újságosig díszkísérettel, kamerával kísérve még elment, de egy lakótelepre, emberek közé, akik véletlenül nem a hívei? Azért a csodákra még várni kell.
Clavigo
Szólhatott volna Lölőnek,,,vegye meg a bódét,,,,mert újságot akar olvasni...mint a nép qrva egyszerű gyereke..
gina
Ez a rohadék putris hiába küzd és reklámozza magát, már egy szavát sem hiszi el aki normális, csak ilyen proli Shikari cigány fajták hisznek a vérüknek hahahahha
Toller Béla
Öreg, jobban jársz, ha nem hívod, sőt, egyenesen kitiltot a kerületedből ! Ott van már a futó, a negyedet elnyeli a betontenger ...Nem számít, hogy kinek a szülőháza, vagy bauhaus, vagy akármi ...most még ennek a fazonnak is megtetszik ott és épített valamit, ami összeér a közszolgálati tanfolyamával a föld alatt ...nem lesz még Szigony utcád sem, mindenkit kilakoltatnak ...Hagyd békén, ne barátkozz vele ...
Gyurka80
De szííííp magyar neve van a dk-snak!
human
Ó, kicsit sem volt megjátszott a jelenet :)

Orbán: - Mennyi fogy ezekeből?
újságos: - Már hetek óta hozzá sem nyúlnak.

Aha persze. Mikor még az Orbán által alapított KESMA eredeti vezetője is elárulta egy riportban, hogy inkább az ellenzéki sajtót olvassa, mert ott van még minőségi újságírás.
human
@Shikari: Neked nem fájdalmasan kellemetlen ez a megjátszott jelenet? Főleg mikor azt hazudja az újságos, hogy hetek óta hozzá nem vett senki a legolvasottabb kormánykritikus újságokból? Nem kellemetlen a valóság ilyen szintű meghamisítása nektek?
human
@Shikari: Viszont benyaló cikket mennyit lehet terjeszteni belőle az országban:
"18 megyei lap ugyanazzal a szöveggel hozta le, hogy Orbán Viktor megtalálta a sajtószabadságot"
propeller.hu/itthon/3684735-18-megyei-lap-ugyanazzal-szoveggel-hozta-le-hogy#v3101067
Gazella
@Shikari: hahahahahahahaha mrnj disznó ólat tísztitani!!
ómió
És Manhalter efftárs már ezt a nyűves sajtószabadságot se bírta lehazudni? "Szegényedünk-szegényedünk"?
sokanvagyunk
@human: Ez a 18 megyei napilap - és most az újságos pavilon - az ő búzamezője ahol fényképezkedhet, mint anno nagy elődje tette.
Edmond Dantes
Az,hogy egy országban szabad e a sajtó,azt nem a kormánypárti meg az ellenzéki lapok száma,aránya határozza meg,nem is értem,hogy mi a francot számolgat a kedves vezető ebben a kínos jelenetben.Kizárólag egyetlen és valódi értékmérő az,hogy a közpénzből működő közszolgálati médiumok (print és elektronikus) függetlenek e.Szánalmas ez a megrendezett színjáték,amikor Orbán a közmédiát gátlástalanul Fideszes pártszolgálatba helyezte.Még a tematikus M4-es sportcsatornát is,a kínosan infantilis egy perces hírekkel!!Kérdés,melyik sportcsatorna mond híreket,hiszen nincsenek közszolgálati kötelezettségeik??? Elképesztő gátlástalanság!!!Egyetlen közszolgálati médium sem független,sőt kimondottan kormánypárti elkötelezett valamennyi,milliárdokkal és kirendelt pártkatonákkal kitömve.És ez az alak eljátssza ezt a bohózatot.
Nessy
Az nem "újságírás", hogy az MTI híreit egy az egyben 500 lap leközli! Az hír másolás, néha a nem valós híreké is, kritika nélkül.
human
@Shikari: Ott bukik az érvelésed, hogy én nem 2010-ben születtem ellenben veled. Azaz emlékszem előtte milyenek voltak a megyei lapok. Egyediek voltak és nordított a címlapról, hogy központilag vezéreltek. Úgyhogy etess valaki mást az MTI-s magyarázkodásoddal.
karma1
@Nessy: 16.14-re: azok nem is napilapok! A Magyar Narancs, 168 ora, HVG azok hetiujsagok, a kedvencem , a Hocipo (A Farkashazy Teddy ujsagja) az meg ketheti lap. De meg az Elet- es Irodalom is asszem hetilap, es az se zengedez a fo"nirol!
Olyan ujsag, ami napi rendszeresseggel megjelenik, talan csak a Nepszava. Na de a tobbi?
karma1
@Gyurka80: mer a te osztrak szarmazasu bayerzsotidnak olyan magyarosch... :o))))))
bencemacska
@Edmond Dantes: ma, 12:49
Szvsz. ugyanazért ment az újságoshoz, mint elődje a búzamezőbe!
Lehet, hogy tévedett a hírszolgálat?
Emmersson71
@karma1: 1999. óta veszem, ma már előfizetője vagyok a Hócipőnek :)
karma1
@Emmersson71: Nekem kikuldik rendszeresen - ebben aztan minden benne van! Igen, 1989-ben alakult, egyidos a demokraciaval!...:)
bencemacska
@human: tegnap, 18:14
Persze, hogy nem nyúlt hozzá senki, mikor a hetilapok csak ma jelentek meg:
www.atv.hu/belfold/20210707-volt-amit-kivagtak-a-videobol-megszolalt-az-ujsagos-akinel-orban-viktor-vasarolt/hirkereso
Néha még rábök az ATV is az igazságra!
Emmersson71
@bencemacska: Még a saját videójában is hazudnia kellett :)
Málna
@bencemacska: A hetilapok előző héten is megjelentek.
Gyurka80
@Edmond Dantes: Ez gyurcsányiék és pufajkás idején is így volt, akkor nem tűnt fel?!"Egyetlen közszolgálati médium sem független,sőt kimondottan kormánypárti elkötelezett valamennyi,milliárdokkal és kirendelt pártkatonákkal kitömve."
Emmersson71
@Málna: Árultam újságot nyári melóban. A remittendát (eladatlan lapok) a következő lapszám megjelenését megelőző napon be kell küldeni. A videó szerdán készült, így a csütörtöki megjelenésű hetilapokból már ilyenkor nincs! Ráadásul egy újságos többnyire tisztában van az igényekkel, ezért egy idő után nagyon pontosan be tudja lőni - nekem elég volt egy hónap erre -, hogy mennyit érdemes rendelnie az adott sajtótermékből.

Valószínű, hogy Orbán titkárságáról valók azok a lapok, hiszen oda mindenből járatnak.
Málna
@Emmersson71: Én is dolgoztam pár hónapot ilyen üzletben. Emlékeim szerint aznap reggel vitték el a megmaradt lapszámokat, amikor jött a friss. De persze már előző nap össze kellett ehhez csomagolni.
Emmersson71
@Shikari: Ne röhögtess :D

"Orbán oda ment és elbeszélgetett az újságossal. Se forgatókönyv, se megjátszás."

Na, akkor OLVASS, kicsi lány :)

"Wölfinger Lászlót szerint nem volt előre megszervezve a miniszterelnök látogatása: egyszer csak megállt oldalt a kormányfő kommandós busza, és odalépett hozzá, udvariasan köszönt, kezet fogott és engedélyt kért, hogy hadd forgassanak egy rövid videót vele – meséli.

Wölfinger azonban a jozsefvaros.hu-val megosztotta, hogy a videó vágásakor az nem került bele, hogy sem Magyar Narancsot, sem 168 Órát nem talált a miniszterelnök nála. Ezt azzal indokolta, hogy csütörtökön jelenik meg az új szám mindkét hetilapból, a múlt heti számok pedig már elfogytak."

Vagyis ezeket a lapokat VINNIE KELLETT magával a daginak :P
(...de nincsen megjátszás, ugye?! A "vágás" szót hogyan értelmezed?)

www.atv.hu/belfold/20210707-volt-amit-kivagtak-a-videobol-megszolalt-az-ujsagos-akinel-orban-viktor-vasarolt/hirkereso
Emmersson71
@Málna: Igaz, hajnalban vitték el, csak este már összekészítettük. Amikor én árultam, akkor még volt Mai Nap és azt du. 3 körül hozták..ez az emlékem zavart meg :)

www.youtube.com/watch?v=aeb2hAijCcQ
Edmond Dantes
@Gyurka80: Ezzel most mit akar mondani??? Azt,hogy Orbán semmivel nem különb,mint a szocik??? Akkor mi a francért lettek elzavarva,Orbán még gátlástalanul lop is ráadásul.Azt azért halkan megjegyzem,hogy akkoriban a Magyar Nemzetet a pufajkás Horn mentette meg,továbbá Gyurcsány elhíresült beszédéből a közszolgálati televízió adott részleteket.Ezt ma el tudná képzelni??
Gyurka80
@Edmond Dantes: Csak azt, hogy akkor nem rinyáltál (lehet, hogy még ovis voltál akkor) ez kettős mérce! Szegény Antal kormány alatt ellenzéki volt a közszolgálati (mert a kommancsok nem adták), volt is belőle probléma!
Clavigo
@Gyurka80: Hülye vagy,,,vazzzze.,,a kommancs mutteroddal együtt..
Clavigo
@Gyurka80: "Mi fáj,,gyere mesélj,",,,, Mi a gond a dzsukel mutteroddal ? Öregszik...?
kissé felnőttem
vikike!!!az agyad helye dübörög a sajtószabadságon, meg ti ültök évek óta halotti tórt felette de már nem sokáig.aztán van pofád szinházasdit játszani? éppen a sajtószabadsággal??? röhelyes vagy nem kicsit nagyon 1989 től egyfolytában hazudsz,
Clavigo
@Shikari: Vigyél szotyolát a mutternak...Nagyon romos ez a némber a sarkon... Mondták,,hogy ne rugdossam meg,,,mert Te támogatod,,more,,,mind a 8 öcséddel együtt... Szedd össze magad ,,sutyerák...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.