A Magyarország és Szerbia közötti kiváló kapcsolatok kiépítésében végzett kiemelkedő szerepéért a Szerb Zászló Rendjének Első Fokozatával tüntette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert Aleksandar Vucic szerb elnök csütörtökön Belgrádban.

Az egyik legrangosabb szerb állami kitüntetést ítélték oda Szijjártó Péternek

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Az egyik legrangosabb szerb állami kitüntetést azoknak ítélik oda, akik sokat tettek Szerbia és a saját államuk kétoldalú kapcsolatrendszerének fejlesztéséért.

Indoklásában Aleksandar Vucic kifejtette: Szijjártó Péter sokat tett Szerbia és Magyarország kétoldalú kapcsolatainak javításáért, és azért, hogy a két ország közötti kapcsolatok olyan szintre léptek, hogy elmondható: soha nem voltak még ilyen jók.

Hozzátette: Szijjártó Péter mindig és minden európai színtéren egyértelműen kiállt Szerbia európai integrációjáért, és barátságának adott hangot. Aleksandar Vucic köszönetet mondott a magyar politika ezirányú törekvéseiért.

Forrás, fotó: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jaha,... Szep lesz , amikor majd a borton ablakabol nezegeted a Nagy Kollapszust! Elmeletileg minden benne van a pakliban! De az is lehet, hogy amilyen surun tikkelsz mostanaban, elobb visz el a jotekony agyverzes...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@human: Budapest-Belgrád vasút fajlagos költsége: öt méter 23,5 milió forint Mi Magyarok így élünk,luxusban A kínaiaknak ez lesz a referenciájuk hogy beléphessenek az EU-s mélyépítő piacra Biztosan nagy versenyben nyerte el a tendert, mert olyan nagy tapasztalattal van vasút fejlesztésben is. Ha ezt ölbe tett kézzel tűrik az emberek akkor megérdemlik a sorsukat. Ez akkora szélhámosság ami kevés volt ebben az országban eddig. Válság alatt is dübörög a korrupció . Nehogy azt hidd , hogy a Budapest- Belgrád vasút költsége nem a beharangozott háromszorosa lesz. Értem én, de miért kínai hitelből, ha kínai áruk szállítása a cél. Mi jó ebből nekünk?
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/64272299_624321741381070_7447709080673583104_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Tzlkth8ifNgAX_2Bj8v&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=198f8188696094e1653876f45324ff2f&oe=60EB8758
Macskaszem
Én is ítélnék neki kitüntetést, örökéletre szóló beutalót a fegyházba.
Néro
Hááát ott se érhet sokat a legrangosabb ha egy ilyennek osztogatják. Pont úgy min t nálunk a Lovag Köröszt meg a Kossuth díj.
Xart csinálnak ezek a lények országuk plecsnijéből is. De hát űk tujják.
Béla333
Ne mosolyogj Peti b+!
Kurva sok milliárd állami adóforintunkba került ez a rohadt kitüntetésed!
ómió
Az efftársak viszont, ilyesmit a proli internácizmus "előmozdításáért" szoktak kapni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.