Elfogta a rendőrség azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy bedobta egy kockakővel a Rákóczi úton a Keleti Pályaudvar felé haladó 8E busz ablakát szombat este – írta meg a police.hu.

Bedobták kővel a 8E busz ablakát, egy vérző kisbabát kellett kórházba szállítani

Fotó: Pixabay

Bár az utastérbe repülő kő nem talált el senkit, az üvegszilánkok felsértették egy édesanyjával utazó négyhónapos csecsemő fejét. A vérző babát a kerületi rendőrök járőrautóval vitték kórházba, ahol könnyű sérülésekkel látták el.

A rendőrség szerint a VIII. kerületben élő férfi az elmúlt hónapokban további hat alkalommal dobott meg kővel a környéken közlekedő buszokat és csak a szerencsének köszönhető, hogy senki sem sérült meg.

A nyomozók a 38 éves L. Norbertet hétrendbeli közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett megalapozott gyanújával hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A férfi nem tett vallomást.

Forrás: Police.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Erről eszembe jut Berki büntetőfékezése. Őt sem érdekelte, hogy van-e gyerek a buszon és történhet-e baja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@csak úgy...: te tudod miből vannak a gépjárművek ablakai?...szerintem tudod, így azt is,hogy igazam van...a secorit kis kockákra törik,ami nem okoz sérülést!
human
Erről eszembe jut Berki büntetőfékezése. Őt sem érdekelte, hogy van-e gyerek a buszon és történhet-e baja.
vacsi
"VIII. kerületben élő férfi az elmúlt hónapokban további hat alkalommal dobott meg kővel a környéken közlekedő buszokat "
Mégis, miért is nem büntették meg az elmúlt esetekben?!
nezelodo
@vacsi: Úgy tűnik közveszélyes... Csinált volna filmet, és ha felmondta volna a "vörösposztó egyetemen" a tanári állását, majd megtalálta volna a TEK.
istván irén
Biztos migráncs volt igazi magyar ilyet nem csinál
vacsi
@istván irén: Sajnos, csinál! Mióta nem büntetik a kábítószerfogyasztást, kiengedték a bolondokat, nem büntetik azokat a bírókat, akik az ilyeneket szabadon engedik - bizony, bármi lehet - és bárki, bármit megtehet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.