Rendületlenül járja az országot Gyurcsány Ferenc, hátha elnyeri még néhány újabb szavazó szimpátiáját a DK és felesége, Dobrev Klára felé.

Fiatalok rontottak rá Gyurcsány Ferencre

A pártvezér ma Szombathelyen járt, és büszkén újságolta, hogy annyi fiatal kíváncsi már rá, mint a többi korosztály együtvéve.

Az általa megosztott fotók tanúsága szerint Szombathelyen is bitang menő volt szelfizni vele:

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@NKF: Aki viszont 2006-ban a világon volt, az tudja, hogy a randalírozó, székházgyujtogató fideszcsürhe primitív tagozata lett szétzavarva.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
no, mangalica...neked ez a TEK, meg szervezés nélkül veszélyes lenne!
Rockxy
minden bitanggal bitang menő bitangolni.
NKF
Ezek a gyerekek 2006-ban még a világon sem voltak!
Macskaszem
@NKF: Aki viszont 2006-ban a világon volt, az tudja, hogy a randalírozó, székházgyujtogató fideszcsürhe primitív tagozata lett szétzavarva.
Néro
Néd má ez a Ferke. ! Olyan kép nincs ahol alázatosan meghajolva csókolgatják a kezét ? Ja az a Nagy Orr Bán privilégiuma
Kézcsókos Mári nénjétől meg a szomszédjától a széklet házat védő Savazó Bácsikától. Természetesen a nagy csapata tagja még a Rettegő Julis nénje is aki bezárkózva él mert gyünnek a migráncsok. Itt úgy néz ki mintha a fiatalság nem nagyon enné a Qurmány baromságait. Gyúúúcsány, Soros, migráncs megtámadták Magyarországot ...
balos
@NKF: Te ennyire sötét vagy vagy,ezért kapod a lölötől a disznó tápót?
balos
@KisTehen: Remélem nem te voltál?Mert azért furcsálnám,hogy hagyta,hogy szaros száddal illesd!
Néro
@Macskaszem: Már akkor se tudta világát azóta meg még leépült.
Gyurka80
A múltkor ezért pisilt be "részegen, dülöngélve szelfizik Gyurcsány az utcafórumon,"
Clavigo
@Gyurka80: " Gyere erre,,ne menj arra,,gyere a picsámnak ,,arccal.."...felcsuti népdal." ,,hogy szomorodnál meg,,a krumpliadó Gazdaállatoddal együtt...
Namely
@Macskaszem: "Aki viszont 2006-ban a világon volt, az tudja, hogy a randalírozó, székházgyujtogató fideszcsürhe primitív tagozata lett szétzavarva. "
A valóság tagadása szemrebbenés nélkül.
Gratulálok!
:D

Nevetséges, ahogyan a két oldal úgy próbálja bizonyítani a saját oldala hitelességét, kormányképességét, alkalmasságát, hogy a másik oldalt mocskolja, és a valóságot tagadja.
:DDDDDDDDDD
csak úgy....
@Gyurka80: dobj már föl pár képet a piás- pisis gyurcsányról!
Gyurka80
@Clavigo: Én igazat írtam, nézz utána !
Gyurka80
@Clavigo: Meséljen neked az anyucikád, járj utána!
Clavigo
@Namely: Érdekes,,,, ,,Nemzethhyleg kifosztott turórudi-automaták... Éhesek voltak a " pajtások "...stb,stb... Miről beszélsz,,jó srác ??
Emmersson71
@Namely: Te most mit csinálsz? Te is tagadsz.
Ugye nem akarod idehazudni, hogy a baloldal borított fel szemeteseket, zúzott be kirakatokat és gyújtott fel autókat?
Szerinted a balosok szarták-hugyozták körbe a Kossuth teret? Ők piknikeztek napokig ott úgy, hogy a füvet kiölték?!
A TV székházba kik törtek be?! A rendőröket kik dobálták kockakővel???

Ha ez nem csürhe volt, akkor mi?!
Ezek tények...még ha te nevetsz is rajtuk.
csak úgy....
@Namely: magyarországon ez így nevetségesen müködik a rendszerváltás óta,-te hol élsz?
-az a gyanúm,hogy te egy darálós dóri szinpatizáns a kimért,okoskodó torockais stílusod után..
Clavigo
@Gyurka80: Tehát,,akkor ??? Hülye vagy Gyurika...Meg hurka is vagy...
Clavigo
@Gyurka80: Te öreg,,,én kint vagyok Németo-ban... Veled mi lesz,,muzsik ?? Megélsz a picsanyalásból,,vagy összeveszel a román-ukrán-szerb,-stb. tesókkal a Fölséges Kloáka előtt ?
csak úgy....
@Gyurka80: ide hazúdsz egy nagyot és nincs rá bizonyítékod? baxod,ez rágalmazás!
-persze a jó fidesz úgy segíti a pártját ha rágalmazza az ellenzéket! :) nnél többre nincs is eszetek,tehetségetek! szegény magyarország...
Gyurka80
@csak úgy...: Te sem ismered a google-t, akkor ne írogass ide!
Gyurka80
@Clavigo: Remélem örülsz a migriknek, meg a szivárványnak te ausslander!
csak úgy....
@Gyurka80: azt ismerem és téged is tibim! kettötök közül te vagy a sületlenebb..
Gyurka80
@csak úgy...: Ilyen vén szavazói vannak gyurcsányinak akik nem tudnak megkeresni a google-ba valamit.
Clavigo
@Gyurka80: Én hol vagyok " ausslander " te seggarc ?Mit tudsz ..mesélj erről..te gyökér.!! ,Németo-ban ,,EU-ban vagyok ausslander ? Ahol befogadtak ? Dolgozok,,,te muzsik...,,Nem a fitymasz-székházba járok szopni a portást ,,,,te here... Inkább vagyok " ausslander " a németeknél,,mint egy buznyák krumplibogár szopóautómata ,,a Fitymasz székház előtt.. Úgyhogy ,,csitora van ,,kis gyökér.
Gyurka80
@Clavigo: A szopással magadból indulsz ki, már kb 4 éve nem voltam Pesten!
Gyurka80
@Clavigo: Remélem te NEM jössz ide vénségedre, mint pl kertész!
Clavigo
@Gyurka80: Xar ügy,,,,öreg... Így jártál... Az nem baj,,hogy nem voltál Pesten,,,,,,Sehol sem voltál öreg... Minden h.sz-ból ez látszik... Még az " észosztáshoz " is hülye vagy ,cimbi... Úgyhogy ,,szerényebben,,kispajtás...,,mert nagyon hurka vagy..
csak úgy....
@Gyurka80: bezzeg ti, orbáni hülyegyerekek! :) lassan viktor is elpirúl a butaságaidtól..
több mint 40 éve nem szavaztam magyarországon, a kettö kiszhülyére meg akkor sem szavaztam volna ha otthon maradok!
Clavigo
@Gyurka80: Kispajtás,,,,szedd össze magadat,,öreg.,,mielőtt kinyitod az az arcod. ...A németeknél dolgozni kell,,nem lehet megélni picsanyalásból...Cimbó,,,,,és még vén sem vagyok,,,kicsicimbó...:) :) :)
Gyurka80
@Clavigo: Ja aki 4 évig nem volt pesten az h@lye, gratulálok a sok eszedhez!
Gyurka80
@csak úgy...: Téged is németeknél esz a fene?
Clavigo
@Gyurka80: Mit csináltál ott négy évig ,,kispajtás ?? " Pipáztál " ?? Nem csináltál karriert,,,,talán fogaztál (?) gyökér ? ne válaszolj,,,,buta vagy ,,mint a segg...
csak úgy....
@Gyurka80: ha annyi eszed lenne mint ábelnak a rengetegböl,te akkor is csak féleszü lennél!
már mitöl enne engem a fene? a fene csak a fenegyerekeket eszi,mint te.
Néro
@KisTehen: A szívem szakadt meg a gondolától.
Gyurka80
@Clavigo: Te már magyarul sem tudsz, olvasd el mit írtam a 4 évról!
Gyurka80
@Clavigo: OK.Igazad van aki nem ért egy egyszerű magyar mondatot, feladom!
csak úgy....
@Gyurka80: tetszett az önkritikád! nyomtam is egy tecciket ..
Gyurka80
@csak úgy...: Az nem önkritika volt, nem értesz magyarul.
Gyurka80
Nem értem miért van itt olyan sok kitántorgott, talán hiányérzetük van? Mert beleszólni a dolgunkba pofátlanság, ott kell ahova adót fizetnek!
Gyurka80
@Clavigo: Nem értem miért van itt olyan sok kitántorgott, talán hiányérzetük van? Mert beleszólni a dolgunkba pofátlanság, ott kell ahova adót fizetnek!
verőce21
kell egy gyf: evvel fog nyerni a Fidesz...
Eladott Ország
@Gyurka80: tegnap 22:33 ♦ Csökken a kivándorlás dicsekszik a kormánypárt. Csak az Egyesült Királyság társadalombiztosítási nyilvántartásában szerepel több mint 1.400.000 magyar és ez csak a szigetország. Több mint kétmillió honpolgár már külföldön dolgozik, és még mindig sokan fontolgatják a dolgot , jelentős részük nem szándékozik visszajönni. Ezek a tények, a többi csak duma. A statisztika azt mutatja, hogy mennyi a honosított magyar, a számokkal lehet trükközni
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/69370954_662783017534942_7775156236269387776_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=wS0lhhYo_ykAX-eQau5&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=d5e7f6c1a7561db6f0bb6a65000be836&oe=60ECE8DD
Eladott Ország
@Gyurka80: tegnap, 22:36 ♠ Írod: "Mert beleszólni a dolgunkba pofátlanság, ott kell ahova adót fizetnek!" Valóban! Ezt kérdezd meg a határon túli ukrán, román, szerb bérszavazóktól! Az ideális fideszes szavazó...
olkt.net/wp-content/uploads/2019/12/79170128_1468529816643972_2914957354191552512_n.png
Nem zavar ha hülyének néz a kormányod fideszeském?!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/177505801_3885654668155877_7410032807842773897_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=FDWJYwfeSWMAX9Bvhj9&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=6594d6291c6a101fd092826ca7e416ee&oe=60EC7116
verőce21
Ez a hugyos a mentelmi jog mögé bújva részegen járja az országot? Azt kívánom, hogy ugorjon a kocsija elé egy cigány gyerek ( egy karcolás se essen rajta ! ) és majd megnézzük, hogy a kiccsaládja mennyire tesz a mentelmi jogra...
134.bátor
@Gyurka80: Ezt mondd az Erdèlyi ,meg Kárpátaljai barátaidnak!!!
ómió
Az újszülöttnek, bizony, minden vicc új! Sőt! Még az "elkúrtuk" is!
kereső
@Gyurka80: tegnap 22:36 "Nem értem miért van itt olyan sok kitántorgott, talán hiányérzetük van? Mert beleszólni a dolgunkba pofátlanság, ott kell ahova adót fizetnek!"- lehet, hogy nem fizetnek adót, viszont évente a magyar GDP 3%-át utalják haza,(1200-1300 milliárd Ft) euróban, amely viszont fogyasztást gerjeszt, adóbevételt növel, és növeli a GDP-t.
Ezzel szemben az "első rendű" magyarok Erdélyből, Vajdaságból, Ukrajnából- azok milyen "hasznot" hoznak a 93000 négyzetkilométeren belül élőknek? Megmondom- lóf@xt. Még őket is mi tartjuk el, többek között abból az adóból(ÁFA,) , amit közvetve ugyan , de mégiscsak a "kitántorgott" fizet.
namihami
@Macskaszem: 16.09: Csak (SAJNOS) nem elég radikálisan. Én, mint már többször leírtam, élessel oszlattam volna. Az összes fideszcsorda általi városdúlás elkerülhető lett volna. Mehettek volna panaszra az Atyaüristenhez. A közrend és közbiztonság fenntartása mindig az arra hivatott szerv feladata és ehhez minden eszközt igénybe kell vennie.
Egy autógyújtogató, rendőröket dobáló, középületet feltörő, feldúló és kiraboló állatsereglet ellen a megfelelő erővel kell(ETT) volna fellépni. És akkor nem a rendőri állomány (azonosítóval vagy anélkül) sebesül meg, hanem a vadállatok. Mára nem lehetnének ""szabadságharcosok"" legfeljebb elhunytak. És az lenne a helyük.
balos
@Gyurka80: Hülye köcsög a seggtartóid éppen megint migránsokkal akarnak várat építeni!Persze ezek hidegen hagynak!Akkor viszont húzz vissza apucid hímtagjára,tejért!
Gyurka80
@balos: Migránsok várépítés, te nem vagy normális!
Gyurka80
@134.bátor: Ők nem szólnak bele csak jelképes 1 főt juttatnak a parlamentbe.Még hányszor kell nektek leírni, hogy megértsétek!
Gyurka80
@Eladott Ország: Ők nem szólnak bele csak jelképes 1 főt juttatnak a parlamentbe.Még hányszor kell nektek leírni, hogy megértsétek!
Gyurka80
@Eladott Ország: Az ilyen idióták miatt mint te mennek ki!
NKF
Javaslatom:aki fletó kampányára elmegy,sürgősen keresse fel háziorvosát vagy kérdezze meg
gyógyszerészét!
Eladott Ország
@Gyurka80: ma, 1:23 ♠ "Éljen Viktor, éljen a Párt!" A párttal a néppel egy az utunk...
kanadavilaga.com/wp-content/uploads/BedeFazekasZsolt-VaskiG%C3%A1bor-r%C3%A1kosista.jpg
Csapás a múltból...Nem az a baj, hogy ezek régebben kommunisták és KISZ esek voltak nem, a fenét érdekelné. Azt látom bajnak hogy ezek a selejtje, a régiek sem voltak okosak, de ezek, mindent alulmúlnak csak a rablási ösztönük, az a régi!
www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA&feature=youtu.be
Mi vagyunk az Európai Unió második legszegényebb és legkorruptabb országa jobban teljesít mint Bulgária
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/104010780_874552583024650_9113932493920045952_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=gUMXTXGy-J0AX9Zmqro&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=2484ed4964908e75d5977fad0871bce2&oe=60ECC118
Clavigo
@NKF: Ismét jót nevettünk...ha,ha,,meg még egyszer ha..
Gyurka80
@Eladott Ország: Hitelesebb statisztikát nézzél idióta! Költözz romániába ha ott jobb, nem fogunk utánad sírni!
Eladott Ország
@Gyurka80: ma, 14:44 ♦ A többgenerációs román cigány és politikai bárca nélküli kurva idióta, despota főnöködet küld oda, onnan jött b+!
Egyébként tájékoztatlak, a bukaresti vásárlóerő már nagyobb, mint a budapesti, úgy hogy ne jártasd a fidesz szaros és gecis pofádat fidesz birka!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/152751400_1062196844260222_7520992797597771361_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=Fvlrxl6tQigAX9hqerG&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=393144f1aa31f53846c82dccbba2d6d7&oe=60ED062F
Arra van Románia ide nem kell migráns!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/138624822_113891753936609_8402789350327651659_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-3&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=gZFUkc9NxWgAX_WrX3W&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=9d9437ee8e071ae4d0d69dfdf8a8f8bc&oe=60ECAA53
Orbán: Ezt csinálta a román nagyapám is...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/137083877_112955460696905_1329149774858987489_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-3&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=-gYR4FfsZaEAX8QAONL&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=31641bb02bcf8aa9eeb0b0fda461e0d5&oe=60ED434B
A valóság (EUROSTAT) nem azonos, a közpénzből élő KESMA-val, seggfej, hogy anyádba szakadtál volna te barom!
Clavigo
@Gyurka80: Hogy lehetsz te ekkora mafla...
Gyurka80
@Eladott Ország: NEM orsós nézz utána idióta!
surdilloFUJT
@Clavigo: a törpe hitlered még az utcára sem mer 8-10 tekes nélkül kilépni annyira félti a tyukszaros életét!!!Ragadj vele össze fidesscsicska!!!
surdilloFUJT
@Gyurka80: te is ragadj össze a csuti minihitlerrel,de úgy,hogy motorfűrésszel kelljen elválasztani tőle,fidesscsicska!!!
Gyurka80
@Eladott Ország: Te meg ragadtáf volna anyádba!
Gyurka80
@surdilloFUJT: Ez nálatok libernyákoknál divat mások vagytok!
Málna
Kb. olyan népszerűség ez, mint amikor Korda Gyuri bácsira tombolnak a fiatalok a Szigeten...:-)
kereső
@Málna: Hááááát'sic!, a fekete lepel mögött nehezen tudnának tombolni a "fiatalok", mert orbánnal csak ott találkozhatnának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.