A 25 éves meggyilkolt idős nénit megtaláló nőnek távoli rokona a gyilkossággal gyanúsított férfi.

A Blikk cikke szerint nem múlik a döbbenet a kis vasi településen, Gersekaráton, ahol egy 25 évvel ezelőtt elkövetett gyilkosság ügy újranyitása után a rendőrség egy 46 éves családapát vett őrizetbe a szörnyű tett elkövetésének gyanújával. 

Blikk: egykori nyomozó lehet a 25 évvel ezelőtt elkövetett gersekaráti gyilkosság gyanúsítottja

Fotó: police.hu

A lap információi szerint a gyilkossággal gyanúsított férfi miután leszerelt a határőrségtől, Vasváron lett rendőrnyomozó egy ideig, környezete csöndes, jámbor embernek ismerte. 

A cikk szerint a gyanúsított N. Zsolt egy rokona súlyos betegen öntudatlanul a kórházban fekve kotyogta ki a szörnyű titkot, ezután került képbe a férfi és apja (akit ugyancsak bevittek a rendőrök és DNS-mintát is vettek tőle, valamint nyomkövetőt kapott és most otthonában van). 

A cikk szerint az idős asszonyt, Jolika nénit gyilkosa megverte, megfojtotta, majd az udvari vécé ülőkéje elé dobta le. Az idős asszonyt megtaláló nő a lapnak azt nyilatkozta, hogy örül, hogy keresztanyja gyilkosa meglett, de arcul is csapta az egész, mert a gyanúsított távoli rokona. Az idős nő a faluban ismert volt, sokakat segített anyagiakkal és egyebekkel.

A Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön közölte, hogy 2021-ben nyitották újra az ügyet és az adatgyűjtések és tanúkihallgatások, valamint a mai kornak megfelelő szkaértői vizsgálatok alapján fogták el a gyanúsítottat a munkahelyén. 

Az elkövetéskor még csak 20-as éveiben járó, most 46 éves N. Zsoltot a hatóságok nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják, őrizetbevételét követően előterjesztést tettek letartóztatására a nyomozás felügyeletét ellátó Vas Megyei Főügyészségnek – írja a lap.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.