Az amerikai kórus szólistái halálos fenyegetéseket kaptak a videó miatt, az ügyben az FBI is nyomozásba kezdett.

A 444 cikke szerint a hirado.hu-n kiemelt téma volt csütörtökön az "Eljövünk a gyermekeitekért, megtérítjük őket!" – ígéri a meleg férfikórus" című cikk, amit aztán hamar, már csütörtök este átvett a Magyar Nemzet változatlan szöveggel, pénteken pedig már a Kisalföld is hozta.

Homofóbokat kinevető kórusművet hisz homoszexuális fenyegetésnek a kormánymédia

Fotó: részlet a YouTube-videóból

A cikkben azt állítják, hogy a dal a San Francisco-i Meleg Férfikórus szerzeménye és arról szól, hogy a szülők bármennyire is tiltakoznak, nem tudják megvédeni a gyerekeiket az LMBTQ+ csoport "propagandájától". 

A 444 cikke szerint viszont a szerzemény egyáltalán nem erről szól, hanem ennek körülbelül az ellenkezőjéről. A dallal azt az agresszív homofób álláspontot figurázzák ki, hogy a melegek olyan gyerekmolesztálók, akik a gyerekek között "toborozzák" a saját utánpótlásukat – ez a toposz a cikk szerint egészen 1977-re nyúlik vissza, amikor egy keresztény csoport ezzel és a "Mentsük meg gyermekeinket" szlogennel protestált a melegek egyenjogúsítása ellen Floridában.

Ezt gúnyolja ki tehát a San Francisco-i kórus, ami nemcsak a magyar homofóboknál csapta ki a biztosítékot, ugyanis a cikk szerint a kórussal éneklő szólisták halálos fenyegetéseket kaptak, ezért levették a videót a YouTube-ról. Az ügyben a helyi rendőrség és az FBI is nyomozni kezdett.

A 444 a cikkben az egyik versszakot és hevenyészett fordítását is közölte:

"We’ll convert your children / Happens bit by bit/ Quietly and subtly/ And you will barely notice it/ You can keep ’em from disco/ Warn about San Francisco/ Make ’em wear pleated pants, we don’t care/ We’ll convert your children/ We’ll make them tolerant and fair."

"Megtérítjük a gyerekeiteket / Apránként / Csendben és finoman / És észre sem veszitek / Eltilthatjátok őket a diszkótól / Óvhatjátok őket San Franciscótól / Adhattuk rájuk szövetnadrágot, minket nem érdekel / Megtérítjük a gyerekeiteket / Toleránssá és igazságossá tesszük őket."

Forrás: 444.hu

Címlapkép: YouTube

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...most akkor ha jól értettem egy 1977-es mittudommire adtak választ...szerintem is írtani kell azokat akik ilyeneket hangoztatnak.
Szalay Miklós
Egy tömör és (szerintem) objektív összefoglaló a homoszexualitásról:

egyvilag.hu/temakep/051.shtml

(A kisbetűt ki lehet hagyni benne.)

Érdekes lehet továbbá a következõ bevezetõ a gender tanba:

egyvilag.hu/temakep/050.shtml
Clavigo
@Shikari: Szajjjer Josefin like-olja a kloákádat.
Namely
A pedofilok bevallanak mindent egy videóban. A 444 és gazdái szerint ez persze csak egy művészi dal, csak egy vicc, amit nem kell komolyan venni.

Ismét jött a magyarázó kórus, akik szám és szóbűvészkedéssel be akarják bizonyítani a feketéről, hogy fehér.
Megszokhattuk már: ha a muszlim imám azt mondja, hogy ki akarja irtani a hitetleneket, ha savat öntenek a brit lányok arcába, az vallásszabadság. Ha a pedofil molesztálni akarja a gyerekeket, az humor. Ha a muszlim/nigger skandináv lányokat erőszakol, az frusztráció, és egyedi eset.

De ha a gyerekedet meg akarod védeni, annak a neve:
"Ezt gúnyolja ki tehát a San Francisco-i kórus, ami nemcsak a magyar homofóboknál csapta ki a biztosítékot"
"homofób"

Megsúgom, hogy a homofób, az nem ez, ennek a neve a családunk védelme, amit alkalmazni is fogunk. Mi nem németek, britek vagyunk, hanem keletiek, ahol most még a normalitás az uralkodó, politikai oldaltól függetlenül, nem trédelünk le a blm/pride/idegenimádat előtt.
ómió
Pedig, ugye, nem is a "megtérítés" miatt mennének az iskolákba, óvodákba, hanem önmaguk ellen agitálni!? Ezek az aberráltságuk mellett már álszuicidba is átmentek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.