Mint megírtuk, lecsapott az ítéletidő Budapestre. A vihar számos helyen okozott kárt a fővárosban.

A Blikk úgy tudja, a viharos szél a Vígszínháznál még egy fát is kicsavart. A lap információi szerint t a kicsavart fa több járókelőt is megsebesített: volt, akiről a pólót tépték le a zuhanó ágak, mást pedig megkarcoltak, maga alá azonban szerencsére senkit sem temetett.

Csepel elesett:

A Bp-i Autósok olvasói felvétele:

A Wekerle-telepen 50 mm eső esett:

Az MTI fotósa lőtt pár képet a villámárvizekről:

Fotók, videó: villámárvizek pusztítanak Budapesten, egy kerület víz alá került, sérültek is vannakAutók haladnak a felhőszakadás után esővízzel elárasztott, letört faágakkal teli úton Budapesten, Wekerletelepen 2021. július 9-én. Az esőzés miatt több kerületben is korlátozásokra kell készülniük az autósoknak és a tömegközlekedéssel utazóknak. MTI/Mihádák Zoltán

Fotók, videó: villámárvizek pusztítanak Budapesten, egy kerület víz alá került, sérültek is vannakAutók haladnak a felhőszakadás után esővízzel elárasztott úton Budapesten, a XIX. kerületben 2021. július 9-én. Az esőzés miatt több kerületben is korlátozásokra kell készülniük az autósoknak és a tömegközlekedéssel utazóknak. MTI/Mihádák Zoltán

Fotók, videó: villámárvizek pusztítanak Budapesten, egy kerület víz alá került, sérültek is vannakAutók haladnak a felhőszakadás után esővízzel elárasztott úton Budapesten, az Illatos úton 2021. július 9-én. Az esőzés miatt több kerületben is korlátozásokra kell készülniük az autósoknak és a tömegközlekedéssel utazóknak. MTI/Mihádák Zoltán

Forrás: blikk.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Mirabilis: Félnie annak kell akinek van mitől, ezt tudhatnád. Egy adócsaló nyilván ne írjon le magáról ilyeneket.
division
@Shikari: Sok az irigy ember manapság, igazából tőlük kell tartani.
division
@Mirabilis: Megfelel ha azt mondom, két műszaki szabadalom van a hátam mögött? Te aztán egy fillért nem adtál még nekem, ahogy én sem vettem el tőled, de még egy kormánytól sem kaptam, de nem is voltam rászorulva. Rendben vagyunk így? Most te jössz.
division
@Mirabilis: Jöttél. Kár volt. Pont olyan ellenséges és agresszív vagy mint voltál. Ez van, intelligenciát nem lehet tanulni.
division
@Mirabilis: Még valami: Én azt írtam le amik a tények, te meg hogy a római pápa vagy. Ez azért mindent elárul arról, hogy nagy eséllyel egy senki vagy.
division
@Shikari: Mostanában sajnos jót fürödhet az ember akkor is ha kimegy az utcára. Borzasztó lett az időjárás, plusz a vírus, nagyon nagy baj lesz itt most már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.