Mint megírtuk, lecsapott az ítéletidő Budapestre. A vihar számos helyen okozott kárt a fővárosban.

A Blikk úgy tudja, a viharos szél a Vígszínháznál még egy fát is kicsavart. A lap információi szerint t a kicsavart fa több járókelőt is megsebesített: volt, akiről a pólót tépték le a zuhanó ágak, mást pedig megkarcoltak, maga alá azonban szerencsére senkit sem temetett.

Csepel elesett:

A Bp-i Autósok olvasói felvétele:

A Wekerle-telepen 50 mm eső esett:

Az MTI fotósa lőtt pár képet a villámárvizekről:

Fotók, videó: villámárvizek pusztítanak Budapesten, egy kerület víz alá került, sérültek is vannakAutók haladnak a felhőszakadás után esővízzel elárasztott, letört faágakkal teli úton Budapesten, Wekerletelepen 2021. július 9-én. Az esőzés miatt több kerületben is korlátozásokra kell készülniük az autósoknak és a tömegközlekedéssel utazóknak. MTI/Mihádák Zoltán

Fotók, videó: villámárvizek pusztítanak Budapesten, egy kerület víz alá került, sérültek is vannakAutók haladnak a felhőszakadás után esővízzel elárasztott úton Budapesten, a XIX. kerületben 2021. július 9-én. Az esőzés miatt több kerületben is korlátozásokra kell készülniük az autósoknak és a tömegközlekedéssel utazóknak. MTI/Mihádák Zoltán

Fotók, videó: villámárvizek pusztítanak Budapesten, egy kerület víz alá került, sérültek is vannakAutók haladnak a felhőszakadás után esővízzel elárasztott úton Budapesten, az Illatos úton 2021. július 9-én. Az esőzés miatt több kerületben is korlátozásokra kell készülniük az autósoknak és a tömegközlekedéssel utazóknak. MTI/Mihádák Zoltán

Forrás: blikk.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pokróc
Most nemazé ,de nem előx látom hogy gk által haxnált aluljárókban áll a víz . Ugyan nem lehet valami értelmesen hatékony vízelvezetést csinálni aa közutakon úgy a gépkocsikgyártás kezdetétől xámított 130 év elteltével ? Na mi az akadálya ?
Nessy
Hihetetlen, hogy pár busz megállóval arrébb ilyen ítélet idő tombolt. Itt, Óbudának a hegyhez közel eső részén kétszer volt kb. negyedórás tisztességes eső, amit a száraz föld percek alatt elnyelt, miután hetek óta egy csepp sem esett.
division
@Mirabilis: Aha, eső...Gondolom a te házadat nem verte el, különben nem hiszem hogy ennyire örülnél.
division
@Nessy: Sávokban megy már jó ideje, van ahol a jég szétver mindent, van ahol meg csak némi eső van. Egyelőre mi is megúsztuk eddig mindig, most is úgy néz ki ez a sáv nem tetszik a gócoknak.
Namely
"A Blikk úgy tudja, a viharos szél a Vígszínháznál még egy fát is kicsavart."
A propeller persze miért is ellenőrizné, ez a Budapest marha messze van. :D
"A lap információi szerint t a kicsavart fa több járókelőt is megsebesített"
Már látom az "egyik oldalon egy leszakadt kéz"-szerű képeket, de:
"volt, akiről a pólót tépték le a zuhanó ágak, mást pedig megkarcoltak"
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Ez iszonyúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!

Ez legalább olyan, mint a "narancs riasztás van, holnap zivatarok várhatók" :D

A képek pedig szörnyűek! Ez egyszerűen borzalom! Látni is iszonyú! Az esővíz elárasztott utakat! Brrrrrrrrrr!

És természetesen az "egy kerület víz alá került" egyáltalán nem túlzás! Éljen a hiteles tájékoztatás! :D
simmering73
Lecsapott az ítéletidő Budapest egyes részein - így lenne helyes. Nálunk például gyakorlatilag szél nélkül "csapott le" a vihar, és szenvedett ki magából 3,5mm esőt, épp csak a port verte el.
division
@Mirabilis: Te egy amolyan megkeseredett, értetlen és agresszív nyugdíjas vagy? :-))
Nessy
A fotókat az MTI riportere készítette. Kéretik kihagyni a politikát.Az, hogy nem "verte el a lakótelepet", jó, de lehet, hogy pár utcával arrébb, ahol a fotó készült, felhőszakadás volt. Mi is egy "védett helyen" lakunk. Látjuk a hegy fölött a vészt jósló fellegeket, a villámokat,majd elmegy felettünk, és pár utcával arrébb leszakad az ég. Most is így volt. Volt egy rövid, csendes eső, dörgött, villámlott, aztán ennyi volt.
division
@Mirabilis: Sajnállak. Nem tudom miként kapcsolódik Orbán az időjáráshoz, bár a szenilitás egy kor felett elkezdődik:-)
division
@Mirabilis: Na látod, már megint agresszívkodsz. Van otthon frontinod? :-))
division
@Mirabilis: Komoly gondok lehetnek a fejedben:-) Én éppen itt ülök a klíma mellett, nem olyan régen úsztam a saját medencémben, ebben a melegben isteni, javaslom próbáld ki egyszer. Kérsz hozzá kölcsön? Mondjuk idegeneknek nem szívesen adok milliókat, nem biztos hogy visszafizetnék, aztán meg nekem kellene cselekednem...
division
@Mirabilis: Félnie annak kell akinek van mitől, ezt tudhatnád. Egy adócsaló nyilván ne írjon le magáról ilyeneket.
division
@Shikari: Sok az irigy ember manapság, igazából tőlük kell tartani.
division
@Mirabilis: Megfelel ha azt mondom, két műszaki szabadalom van a hátam mögött? Te aztán egy fillért nem adtál még nekem, ahogy én sem vettem el tőled, de még egy kormánytól sem kaptam, de nem is voltam rászorulva. Rendben vagyunk így? Most te jössz.
division
@Mirabilis: Jöttél. Kár volt. Pont olyan ellenséges és agresszív vagy mint voltál. Ez van, intelligenciát nem lehet tanulni.
division
@Mirabilis: Még valami: Én azt írtam le amik a tények, te meg hogy a római pápa vagy. Ez azért mindent elárul arról, hogy nagy eséllyel egy senki vagy.
division
@Shikari: Mostanában sajnos jót fürödhet az ember akkor is ha kimegy az utcára. Borzasztó lett az időjárás, plusz a vírus, nagyon nagy baj lesz itt most már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.