Az emberi erőforrások minisztere szombati Facebook-videójában olyan kérdéseket érintett, mint az egészségügy helyzete és a potenciális negyedik hullám. 

Más is látja őket? Kásler szerint ezrével jönnek vissza az egészségügyi dolgozók
Fotó: Kásler Miklós/Facebook

Reális számítások szerint Magyarországon is megjelenik a járvány negyedik hulláma

– kezdte szombati videóját Kásler Miklós. 

Azonban Magyarországon az emberek jelentős része át van oltva. Ugyanakkor amit még megtehetünk, mindenki a saját egészségének, életének a védelme érdekében, hogy vegyen részt, aki még nem tette meg a tömeges oltásokon

- folytatta a kissé összefüggéstelen monológot. Majd azt javasolta, főként a 60 év feletti lakosságnak, hogy gyorsan, még a 4. hullám beköszönte előtt vegyék fel az oltást, a magyar nemzet ugyanis abban a szerencsés helyzetben van, hogy ezt megtehetik. Majd azt is hozzátette, hogy egyetlen vakcina sem ad 100 százalékos védelmet.

A tegnapi Életközelben interjú teljes változatában arról is kérdezték a minisztert, hogy az egészségügyet érintő béremelések, valamint a különböző átszervezések hogyan hatnak az orvosok elvándorlására. Erre a következőket mondta:

Az ellenzék itt is jeleskedett, és ugyanolyan találtai biztossággal jósoltak, mint a legtöbb esetben. Azt jósolták, hogy ezrével hagyják el az egészségügyet a dolgozók, nővérek és orvosok is, most azt tapasztaljuk a számok nyelvén, hogy ezrével jönnek vissza. Hála Istennek jól döntenek. 

Fotó: Kásler Miklós/Facebook

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
"Láthatatlan légió" egészségügyi dolgozókból!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
És a fele a bilibe lóg ennek a mocskos undornak, gondolom belenézett cigány OV varázsgömbjébe, onnan tudja
rokker33
Vén hülye!Nem kell vele foglalkozni már nem tudja, hogy mit beszél!
csak úgy....
@rokker33: és szerinted ezzel minden elintézve? a faßi több milliót kap havonta a semmiért... ,és még fölháborodsz ha birkázom (igaz néha te is) a magyart!?
nyugaton az alkalmatlanokat pétschán szokták rúgni..
Toller Béla
Az emberek jelentős része ...az egész pontosan kevesebb, mint a fele ! AZ átoltottak. A védettséggel rendelkezők még kevesebben vannak, hála az erőszakos és rosszul alkalmazott kínai oltásoknak. Aki meg hazajön, az nyugdíjba jön, talán ...mert ép ésszel, most hazajönni, egy baromság ! Itt most indul a fasizmus utolsórohama a totális diktatúra bevezetése előtt ...Hacsak nem harcolni jönnek haza, azt lehet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.