Shada Islam szerint Orbán miatt nem ítélhető el az ország – írja a 24.hu.

EU-szakértő Magyarországról: különbséget kell tenni az emberek és a szemérmetlen kormányuk között
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A CNN hírportál vezető híre a magyar és a lengyel kormány intézményesült homofóbiája – írja a 24.hu. Emellett az oldal azzal is foglalkozik, hogy mit tehet ez ellen az EU, amely Orbán Viktor és kormánya homofób törvénye miatt a Brexit óta legnagyobb válságát éli át, mivel az LMBTQ-emberek jogain túl Európa jövőjéről van szó.

Hiába, hogy a tagállamok többsége elutasítja a magyar és a lengyel kormányok jogkorlátozásit: az EU lényegében tehetetlen velük szemben. A patthelyzetnek tűnő helyzetről az Shada Islam, EU-s szakértő nyilatkozott az Euronewsnak.

Szerinte durva volt a holland kormányfő, Mark Rutte kijelentése, hogy Magyarországnak ki kellene lépnie az unióból, ha nem tartja tiszteletben az európai értékeket, de sokan egyetértenek a holland kormányfővel.

Ha valaki nem ragaszkodik a közösség értékeihez, mint amilyen az egyenlőséghez való jog, amelyen az unió nyugszik, nos akkor tényleg el kell gondolkodni, hogy kint vagy bent van-e helye.

Ezzel kapcsolatban kijelentette:

jó figyelmeztető lövés volt, hogy Mark Rutte kimondta azt, amit sokan gondolnak.

A szakértő külön kiemelte, nem tagállamokról kell beszélni, különbséget kell tenni az emberek és a kormány között.

Amit jelenleg látunk, az az, hogy kormányok sértik meg az alapvető elveket. (…) Nem lehet egész nemzeteket elítélni, (…) különbséget kell tenni az emberek és a szemérmetlen kormányuk között.

– mondta. A jogállamiságot, a kisebbségi jogokat és a sajtószabadságot nem tisztelő tagállamok kizárásól a szakértő azt mondta, erre senki nem gondolt, amikor az unió létrejött, ezért nincs erre mechanizmus.

Forrás: 24.hu
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Így igaz! A bűnöző többgenerációs román cigányt ( migránst) és politikai prostituált bandáját/szektáját mielőbb ki kell vonni a forgalomból, rácsal ellátva! Ahogy egy normális országban történne!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/182916646_1104041056742467_1774537537953886506_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=2WjGuow-NvoAX9qCbgV&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=c6485dd4f4e7a6119634b2d38c915637&oe=60EE8EFA
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Horizont: legalább ne zavard össze a cirmit,most kezdheti elölrröl a gondolkodást.. :)
Csizmás Kond
@Horizont: ...egylövetűség...minden választáskor a párt aki kampányol megnevezi a miniszterelnököt és a főbb minisztereit akiket pozícióba szeretne tudni, tehát aki csak ikszel az lehet fel sem fogja de aki oda is figyel az látja...amúgy a kormány nem szentírás, tehát az menet közben is változhat...és pihend ki magad mert ha most nem érted a nagy kalamajkában ugyancsak nem fogsz érteni semmit...
ómió
Akkor, ugye, nyilván ezért akarjátok zoofil Rutte efftársatokkal az élen Magyarországot "térdre kényszeríteni"?
Csizmás Kond
@Horizont: ...baszki mégsem érted...illetve csak a magad módján...a kezdetben a kormányról volt szó nem a tagjairól, vagy az egész testületről... tehát a kormány akit választ az egyszerű és értelmes ember azt maga a kormányfő testesíti meg akinek a párjára teszi akárki a zikszet...és ezt bár folyton félrebeszélsz százszor bebizonyitottad ugyanis amikor, bármikor a magyar kormányról beszélsz mindig azalatt Orbánt érted, és még véletlenül sem egy akármelyik kormányablaknál ücsörgő akárkit...pedig az is a kormány szerves része...és nem csak te hanem az a buzi nyugat is. A kormány egy hatalmas intézmény de a megjelenítője mindig az akire mindig szavazunk...persze a csőlátás sokban befolyásol mindenkit de az kit érdekel.
...és hőség...az tényleg van de már a második hideg fröccsöt iszom...tehát vigyázok...
tudode
Prózai!
.
Nem kellene túlragozni annak a törekvését, akit vert az Édesapja, aki úgy megverte, hogy reggel alig tudott felkelni, és az erősebb győzött:
.
---- Orbán Viktor - Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom
www.youtube.com/watch?v=tFQ9yphPsIo&t=109s
----------------------
.
Prózai az, hogy egy szál tulipán eltulajdonitásáért betegre verte az apukája, elfogadva a székházmutyiból megumburdált bányát/kat, az nem zavarja, hogy túltólva a bombabiztos járgányát egy országot síbol át a szebb jövőre
.
---- "Kiszervezik az államot magánkezekbe, ideológiai szósszal leöntve" konzervatív NER kritika
www.youtube.com/watch?v=oQgLl4NcWRg
-----------------------
.
,
Jó mi?
.
----- Csoki & Hipo: Egy rém enyves család (Mézga szerepében Orbán)
www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE
----------------------
.
Miközben apuci hatalomhajhászó fiacskája belegebed az erőködésbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.