Röviden meg is próbálkozott vele.

Karácsony: „Sokáig sorolhatnám, hogy a kormány hogyan hagyta cserben a magyar embereket”
Fotó: Karácsony Gergely/Facebook

Karácsony Gergely, a többi ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltjeihez hasonlóan országjárásba kezdett, hogy ezzel is népszerűsítse programját. Szombaton Miskolcra látogatott, amelyről egy rövid összefoglalót is írt a Facebook-oldalára. A bejegyzést így kezdi: 

Sokáig sorolhatnám, hogy a kormány hogyan hagyta cserben a magyar embereket,

– majd kifejti, pontosan mire gondol, főként az utóbbi időszakból:

a Szabolcs utcai hajléktalan kórház ügye, ahol a legkiszolgáltatottabbakat akarták utcára tenni a járvány közepén, a Diákváros, amely tízezer magyar diáknak adna otthont vagy akár a Sinopharmmal oltottak, akiknek nincs védettségük, mégsem hallgatják meg őket

– részletezi. Majd röviden összefoglalta a saját szociális programját is:

A szociális programomról beszéltem Miskolcon, amelyben elmondtam, hogy jövő tavasztól olyan világ jön, amiben végre a 99 százalék többség érdeke lesz az első, az ő jóllétük lesz a legfontosabb. Duplájára emeljük a családi pótlékot, 3 hónap helyett 9 hónapig jár majd az álláskeresési járadék, a közmunkabért felemeljük a minimálbér szintjére. Mi nem kínai elitegyetemet, hanem diákvárost építünk és országszerte 25 000 kollégiumi férőhelyet, hogy a vidéken élő családok gyerekei is a legjobb helyeken tanulhassanak és élhessenek!

– írja. 

Fotó: Karácsony Gergely/Facebook

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.