Röviden meg is próbálkozott vele.

Karácsony: „Sokáig sorolhatnám, hogy a kormány hogyan hagyta cserben a magyar embereket”
Fotó: Karácsony Gergely/Facebook

Karácsony Gergely, a többi ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltjeihez hasonlóan országjárásba kezdett, hogy ezzel is népszerűsítse programját. Szombaton Miskolcra látogatott, amelyről egy rövid összefoglalót is írt a Facebook-oldalára. A bejegyzést így kezdi: 

Sokáig sorolhatnám, hogy a kormány hogyan hagyta cserben a magyar embereket,

– majd kifejti, pontosan mire gondol, főként az utóbbi időszakból:

a Szabolcs utcai hajléktalan kórház ügye, ahol a legkiszolgáltatottabbakat akarták utcára tenni a járvány közepén, a Diákváros, amely tízezer magyar diáknak adna otthont vagy akár a Sinopharmmal oltottak, akiknek nincs védettségük, mégsem hallgatják meg őket

– részletezi. Majd röviden összefoglalta a saját szociális programját is:

A szociális programomról beszéltem Miskolcon, amelyben elmondtam, hogy jövő tavasztól olyan világ jön, amiben végre a 99 százalék többség érdeke lesz az első, az ő jóllétük lesz a legfontosabb. Duplájára emeljük a családi pótlékot, 3 hónap helyett 9 hónapig jár majd az álláskeresési járadék, a közmunkabért felemeljük a minimálbér szintjére. Mi nem kínai elitegyetemet, hanem diákvárost építünk és országszerte 25 000 kollégiumi férőhelyet, hogy a vidéken élő családok gyerekei is a legjobb helyeken tanulhassanak és élhessenek!

– írja. 

Fotó: Karácsony Gergely/Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Megy az ellenzéki verseny,hogy ki tud nagyobbat mondani Egyenlőre Karácsony és Dobrev fej fej mellett halad, szorosan mögöttük Fekete Győr és Jakab majd Márky a végén. Hatalmas a tét,hisz csak 1 miniszterelnök lehet
jesz
..."sokáig sorolhatnám"...bassza meg, hát sorolja sokáig...amúgy, ha sikerül felolvasni a bűnlajstromot, akkor abból mi fog következni?
Ugye semmi? Mert amit ígérnek, annak anyagi fedezete nem lesz meg...tehát marad az üres ígéret...ugye?

Naugye.
Csizmás Kond
Ezek csak minden kampánykor sétafikálnak körbe az országba és elsírják, hogy a kormány így meg úgy...na de Geritől mongyuk nem is várható el, hogy körbe biciklizze az országot...
Béla333
Akkor soroljad!
Sőt! Plakátoljátok ki a várost ezzel! Én adjak tanácsot, amikor milliós fizetésért ücsörögnek ott emberek?
vacsi
"vagy akár a Sinopharmmal oltottak, akiknek nincs védettségük, mégsem hallgatják meg őket"

Mi is kínai vakcinát kaptunk, maximálisan elégedettek vagyunk vele - szóval, ránk ne hivatkozzon! Ha a másik kettő is ilyen, akkor mindent el is mondott. Több meg, úgy látszik, nincs a tarsolyában...
Pokróc
Teljesen 1értelmű hogy az átoltottságsiettség azért volt mert Football Eb-t akart rendezni teltház előtt az új stadionjában . Az a mániája hogy a döntései minden áron ,bármi áron beigazolódjnak . Ez a parasztgyerek bolond ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: te egy ritka buta román kecskepásztor! :) még a méhek is okosabbak nálad,mert a por és virágpor közötti különbséget fölismerik! - amire te sosem lennél képes az állítólagos "homo sapiens" léted ellenére..
verőce21
@csak úgy...: Minek erőlködsz itt, te ostoba?
csak úgy....
@verőce21: idézet töled buta dade! :)

"Kis sértett járja be Európát...!

Viktor király, magyar király toporgott és feszengve az egyik lábáról a másikra állt a birodalmi fővárosban, Brüsszelben, mintha parázson álldigálna.

Több mint ötven éve érzett ilyet először, amikor a felcsúti óvoda középső csoportjában (Kakukktojás csoport) a többi gyerek nem vette be a játékba. Akkor még a későbbi barát, a Mészárosék kis Lölője sem engedte oda a műanyag játék gáztűzhelyhez, amivel állandóan játszadozott. "A spajhelt nem gyejekjáték!" – mondogatta neki mindig a kis Lölő. "
azt hiszem,te hamarosan kiesel a pixisböl az ostobaságaid miatt!
verőce21
@csak úgy...: Ha valami bajod, panaszod van, fordulj a Fidesz Lendvai utcai ügyfélszolgálatához!
Nem szükséges a lipsiket itt ilyesmivel nyugtalanítani... :)
verőce21
@bakcsubakka: Támad a "civilizációd"...? :)
verőce21
@bakcsubakka: Rád kár több betűt pazarolni!
verőce21
@bakcsubakka: Kár, hogy nem érted, mekkora öngólokat rúgsz!
Minek erőlködsz itt, te ostoba seggfej?
kereső
@vacsi: Csináltattatok tesztet?Biz 'isten védettek vagytok? Mert a covid ellen az "elégedettség" az nem elég. Úgy is mondhatnánk, "mint halottnak az ibolya".
kereső
Ez a felsorolás nagyon sovány. Kezd az alkotmánnyal Gergely, ha azzal házalsz és a törvényes felelősségre vonással + a vagyonok reprivatizációjával,/elkobzásával, akkor talán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.