A Golden Globe-díjas magyar színésznő, szépségkirálynő, modell és üzletasszony végakarata az volt, hogy szülőföldjén helyezzék el hamvait – adta hírül az index.hu.

Teljesül a végakarata: végre Budapesten is eltemetik Gábor Zsazsát
Fotó: MTI/EPA/Mike Nelson

Frédéric von Anhalt herceg, Gábor Zsazsa özvegye a Nemzeti Örökség Intézetével és a Magyar Hollywood Tanáccsal együttműködve örök nyugalomra helyezi a díva hamvait szülőföldjén, ahogyan azt ő is kérte végakaratában. 

Bokor Balázs, a Magyar Hollywood Tanács elnöke elmondta, hogy a herceg többéves próbálkozása most valósulhat meg, és sor kerülhet a 2016. december 18-án elhunyt, budapesti születésű világsztár hamvainak ünnepélyes elhelyezésére Budapesten – írja az index.hu. Az ünnepélyes ceremóniára a jövő hét elején kerül sor.

Gábor Zsazsa hamvainak egy részét Los Angelesben temették el, a fennmaradó részt hozza az amerikai-német özvegy Budapestre. Frédéric von Anhalt – aki a díva kilencedik férje volt, de évtizedeket töltöttek együtt – az urnáról korábban azt mondta, egy bankszéfben áll, de hogy melyik városban, azt nem árulja el.

Forrás: index.hu
Fotó: MTI/EPA/Mike Nelson

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.