Az Országgyűlés elnöke szerint a nácik és a kommunisták után egy újfajta totalitárius törekvés veri szét Európát.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Én meg Kövér -késre szavazok nemmel. Menjél te vén hülye komcsi kirgizisztánba vagy inkább észak koreába az való neked.
Ott az ilyen agyarokkant barmoknak a gyűjtőhelye.
Néro
Én meg Kövér -késre szavazok nemmel. Menjél te vén hülye komcsi kirgizisztánba vagy inkább észak koreába az való neked.
Ott az ilyen agyarokkant barmoknak a gyűjtőhelye.
silber13
Ne is álmodozzon, elmebetegek nem szavazhatnak!:-))))))
kereső
Igy is van kövér elvtárs.! A ti "hibrid"- fasizmusba oltott kinai kommunista (párti) totalitárius doktrinátok, az fenyegeti Európát, miután sikkeres szétvertétek a magyar demokratikus jogállamot, és felszámoltátok a demokratikus berendezkedést. Ti vagytok az a veszedelm, amely a magyarországi kisérleti laboratórium után - ezt akarjátok egész Európában. Nagyon remélem, hogy ebbe bele törik a bicskátok, és te is orbánnal az élen Hágában fogtok ezért felelni.

Egyébént meg magasan nagyivben teszek arra, hogy te személy szerint hogyan szavaznál.
Eladott Ország
Kövér: Az ellenség két irányból támad. Lacikám, neked egészen biztosan az agyadra ment valami, nemtom', talán túl sok somlói galuskát ettél és azért beszélsz félre. Épeszű ember nem mondhatna ilyet azokról az emberekről, akiknek nem jön be a turulos nemzetthys pogácsapotrohos vezette pártod, az a politikus pedig főleg nem jelenthetne ki ilyet, aki fontos politikai szerepet tölt be és van fogalma arról, hogy mit jelent a szellemi elegancia. Miért lenne ellenség az, aki egy szebb és jobb Magyarországban hisz?! Miért lenne ellenség az, akit zavar a szemérmetlen mutyizásotok, az arrogáns viselkedésetek, a felelőtlen pénzszórásotok?! Miért lenne ellenség az, aki elítéli a rátok jellemző korrupciót, a közbeszerzésen elcsúszott milliókat, a puszipajtások privilégiumait?! Miért lenne ellenség az, aki belefáradt abba, hogy kidolgozza a belét és csak a robot legyen az élete, miközben tehetségtelen és két fillért nem érő Szíjjártó félék szuperjachoznak annyi pénzért, amennyit egy becsületes munkás egész életében sem keres meg?! Miért lenne ellenség az, aki megunta, hogy ma nem az érvényesül aki tehetséges, hanem az, aki hosszú nyelvvel pótolja a szellemi hiányosságait?! Miért lenne ellenség az, akire rájön a hányás ha az utóbbi 11 év botrányaira gondol, és valami tisztát, becsületest, tisztességest szeretne látni a gyomorforgató mocskaitok helyett?! Nem Lacikám, te nagyon el vagy tévedve. Akiket te ellenségnek képzelsz, azok becsületes, tisztességes, dolgozó magyar emberek, akik egyszerűen egy jobb világot, egy élhetőbb Magyarországot szeretnének.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/161934845_475378473826878_3446779827584623190_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=L5LkhJyO0OEAX-4UoZ5&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=0cccfde779654cfc329ecebf214e2aad&oe=60F03B0D
Kövér ficsúr a házbüntnök!...
Béla333
És igennel szavazna a kipcsak szövetségre és az orosz megszállásra, a kínai gyarmattá válásunkra.
Mert ő már csak ezt szereti és kész...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.