A Magyar Labdarúgó Szövetség tegnap közleményben ismerte el, hogy az UEFA mindent videofelvételekkel bizonyított: rasszizmust, buzizást – a német rendőrség a náci jelképeket is -, amelyek miatt három hazai válogatott mecset zárt kapuk mögött kell lejátszania a magyar válogatottnak. (A harmadik felfüggesztve, plusz fizetnünk is kell 100 ezer euró büntetést.) – kezdte Facebook-bejegyzését Gréczy Zsolt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"A rasszista futballhuligánokkal bensőséges viszonyt ápoló orbáni diktatúra, amely időnként politikai akciókban is igénybe veszi a futballhuligánok segítségét, a rasszizmust maximálisan tolerálja a magyar futballpályákon, mert a magyar futballszurkoló mintegy megtestesíti a “magyar embert”, a rasszizmus pedig szoros kapcsolatban áll Orbán xenofób, idegengyűlölő politikájával és propagandájával. A fasiszta magyar kormány szerint pedig, aki Orbán válogatott csapatának szurkol, az bármit megtehet."
nepszava.us/szijjarto-ujabb-amokfutasa-aki-nem-rasszista-fasiszta-az-munkasor-besugo/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.