A Magyar Labdarúgó Szövetség tegnap közleményben ismerte el, hogy az UEFA mindent videofelvételekkel bizonyított: rasszizmust, buzizást – a német rendőrség a náci jelképeket is -, amelyek miatt három hazai válogatott mecset zárt kapuk mögött kell lejátszania a magyar válogatottnak. (A harmadik felfüggesztve, plusz fizetnünk is kell 100 ezer euró büntetést.) – kezdte Facebook-bejegyzését Gréczy Zsolt.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Nu reggel ezen röhögtem, - írtam is,- szarrágó lyukra futott, fifa mindent leírt, bizonyítékok tálalva, és a kesma lap szőlősí puskáshagyaték főtolvaj NS főszerkesztővel meg is írta.
Ki érti, hogy nem tagadták le??
simmering73
Varrjátok be a külügyér száját.
simmering73
"A rasszista futballhuligánokkal bensőséges viszonyt ápoló orbáni diktatúra, amely időnként politikai akciókban is igénybe veszi a futballhuligánok segítségét, a rasszizmust maximálisan tolerálja a magyar futballpályákon, mert a magyar futballszurkoló mintegy megtestesíti a “magyar embert”, a rasszizmus pedig szoros kapcsolatban áll Orbán xenofób, idegengyűlölő politikájával és propagandájával. A fasiszta magyar kormány szerint pedig, aki Orbán válogatott csapatának szurkol, az bármit megtehet."
nepszava.us/szijjarto-ujabb-amokfutasa-aki-nem-rasszista-fasiszta-az-munkasor-besugo/
sgl
@simmering73: 2006-os sikertelen állampuccsnál geczi és szövetségese Vona a futballhulligánokra épített. A geczi már nyáron kiment a fradi pályára és ott a keménymaggal üzletelt.
Fényképek igazolják.
Aztán összel a hugyosforradalomban feltüntek a fradi keménymagjából újpestiekkel kiegészülve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.