A kormányközeli források eddig következetesen pedofilellenes vagy gyermekvédelmi törvényként hivatkoztak a jogi dokumentumra, amelyet homofób módosításokkal fogadtak el.

Több mint kellemetlen: LMBTQ-törvényként utalt a pedofiltörvényre a kormány megbízottja a HírTV-n
Fotó: Credo/HírTV/YouTube

Giró-Szász Áron a HírTV Credo című műsorában jelent meg, ahol véletlenül elszólta magát, és LMBTQ-törvényként hivatkozott a pedofiltörvényre. A műsorvezetőnek kellett kijavítania – írja a 24.hu.

Földi-Kovács Andrea az Axióma Kulturális Alapítvány képviseletében mutatta be Giró-Szászt a Credo július 2-i adásában a HírTV-n. A férfi egyébként a miniszterelnök a keresztény mozgalmakkal és keresztény közösségekkel való kapcsolattartással és támogatásával összefüggő feladatok ellátásával foglalkozó megbízottja. 

A tévéműsorban a keresztény emberek politikai felelősségéről beszélgettek „egy olyan világban, ahol mindent megkérdőjeleztek, ami valaha természetes volt.” A műsorban a házigazda a következőt kérdezte a vendégeitől:

Mit lehet tenni, hogyha egyszer, mondjuk, az uniós normáknak megfelelően tagállamokra kényszerítenének rá keresztény erkölcsiséggel ellenkező életvitelt?

Amire Giró-Szász így válaszol:

Itt nagyon tág témakört is feszegetünk, mert nyilvánvalóan önmagában az egy kérdés Magyarországnak, hogy amikor látjuk most például az LMBTQ-törvényt, hogyan tud úgy partnerként együttműködni a tagállamokkal.

Majd így folytatta:

A tagállamoknak a kormányaival, akik olyan kijelentéseket tesznek – azért, mert egyébként a keresztény kulturális alapokon állunk: demokratikusan megválasztott kormánnyal, egyszerűen csak az Alaptörvényre, amit közösen hoztunk, erre hivatkozva – hogy térdre kell kényszeríteni Magyarországot. (...) És nem a Fideszt vagy Orbán Viktort, hanem Magyarországot – folytatódik a monológ, majd a válasz azzal zárul, hogy nem szabad meghátrálni, mert a mi álláspontunk az életről, az legalább egy kétezer éve lett.

Földi-Kovács Andrea könnyeden korrigálta a problémát:

Ugye, Áron a pedofiltörvény kapcsán kirobbant politikai vitákra utalt, és támadásra

– majd vissza is terelte a szót a szokásos mederbe. Ezután átadta a szót Trombitás Kristófnak, és innentől az LMBTQ-törvény kifejezést el is felejtették.

Forrás: 24.hu
Fotó: Credo/HírTV/YouTube

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Freud papa koponyája vigyorog :-)))...
justhpeter
Ezt Európa-szerte is így tudják. Ahogy azt is, hogy a kormány folyamatosan hazudozik.
ómió
Miért? Nem az aberráltak képviselőit tiltja ki a rendszerszerű gyereknevelésből? Ennyiben naná, hogy "LMBTQ"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.