A HVG és a hvg360.hu az eddig megjelent cikkei mellett egy dokumentumfilmet is készít a hatvanpusztai gigaépítkezésről.

Az EU és az adófizetők pénzéből épül a többezer négyzetméteres, hatvanpusztai „Orbán-majorság”
Fotó: HVG Videó/YouTube

Bár a kormány igyekszik diszkréten kezelni az ügyet, a HVG és a hvg360.hu az elmúlt hetekben több cikkben, illetve egy közel félórás dokumentumfilmben mutatta be az Orbán-család hatvanpusztai építkezéseit, egy uradalom kialakulását. Ezek nyomán egyre több információ fut be a laphoz a fejlesztésekről, és kiderült az is, miként reagált oknyomozásukra a kormány. Most az új információkkal frissítették a hvg360.hu dokumentumfilmjét.

A filmhez eszközként képeket, korábbi drónvideókat, műholdfelvételeket és hozzáférhető dokumentumokat használtak, illetve néhány, háttérbeszélgetéseken felszedett információt. Ezekhez érkezett néhány friss és exkluzív videó, amelyek kisrepülőkből készültek az elmúlt hónapokban, illetve néhány forrás is megszólalt. Ezekkel egészítették ki az eddigi filmet:

Forrás: hvg.hu
Fotó: HVG Videó/YouTube

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nehéz szavakat találni, de mégis az a legmegdöbbentőbb, hogy a buta szekta ebben nem talál kivetni valót.
Nélkülük ez nem is jöhetett volna létre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Nehéz szavakat találni, de mégis az a legmegdöbbentőbb, hogy a buta szekta ebben nem talál kivetni valót.
Nélkülük ez nem is jöhetett volna létre.
KisGenyo2
Hogyaszondja: "többezer négyzetkilométeres, havanpusztai"!
Egész budapest kb. FÉLezer négyzetkilométer (525 a wiki szerint). Ha(t?)vanpusztán tutira nem férne el. Többezer négyzetméter már jó lehet, akkor csak 6 nagyságrend a tévedés. Nem olyan vészes... :-D
A címadónak inkább a kapát javasolnám. Azzal hasznosabban tudna tevékenykedni...
jesz
@KisGenyo2: ott a pont!

A több ezer négyzetkilométert kicsit soknak találom...bááár...mit lehessen tudni...
Aki Én
@Virág Árpád: ...sokkal durvább védelem alatt áll, és mégis.
csak úgy....
@KisGenyo2: @jesz: tegyük fel,ha a "gyurcsótány" építkezne hatvanpúsztán akkor más lenne a mértékegységetek! ;)
ómió
Többezer négyzetkilométer? Az már megyényi terület! Az EU meg az adófizetők pénzének ráhazudásán túl "arányosabb kamutok" nem akadt, efftársak!?
csak úgy....
@ómió: neked is a négyzetméter terelte el a lényegröl a maradék öszödet?
tudode
Őméltósága saját magát minősítette 2015-ben, amikor sokaknak feltűnt, hogy nem mond igazat azzal, hogy
.
---- Orbán ismeri az illatos út környékét, ott volt lakásügyi előadó
hvg.hu/itthon/20150429_Orban_ismeri_az_Illatos_ut_kornyeket_ott
,
""""Az Illatos úti telep környékén volt lakásügyi előadó, ezért ismeri a terepet – mondta Orbán Viktor az Együtt ferencvárosi önkormányzati képviselőjének, amikor az egy program után megállította őt a mérgező hordók sorsa miatt."""
-------------------------
.
Oszt' kiderítették az illetékesek, hogy "csak" gyakornok volt tanulmányai során :
.
Lássuk csak:
,
---- Orbán Viktor mint lakásügyi előadó
jozsefattilalakotelep.hu/2016/02/12/orban-viktor-lakasugyi-eloado/
------------------------
.
Aztán annyi köze lett a Frandtathoz, hogy a Haller utcában kapott ingyér egy bérlakást, amelyet dobravert több mint 500 ezezért, aztán 63 millió ellenében Budán fészkelte be magát!
.
----- FÉSZEKRAKÁS ORBÁN MÓDRA
2005. 07. 06. · HÓCIPŐ 2005/14.
.
www.hocipo.hu/content/view/128_feszekrakas_orban_modra
------------------------------
.
Mentségére szolgáljon, hogy még a fán sem bolhászkodott, miután lemászott onnan
.
----- Fidesz evolúció
www.youtube.com/watch?v=llEmY6yushQ
--------------------------
.
Brrrrrrrrrr/
Eladott Ország
"A gránitba vésett, marhabőrbe kötött alaptákolmány tudora szerint nyugi van, ne legyünk hipokriták: az csak teljesen normális, hogy az erőforrásokat a klientúrának kell juttatni. Nyugi van, végre igaz hazafiak kezébe kerül Mária országa, nem gonosz paraziták művelik a turulszaros anyaföldet. Hát hogyne örülnénk mikor a másik kezével a kormány csökkenti a bürokráciát a közbeszerzési eljárások terén is: mi a frászért kellene egyenként pályáztatni minden munkát, amikor a gázszerelő csomagban is elviheti a megérdemelt jussát? A megspórolt energiákat addig is értelmesebb dolgokra fordíthatják. Mégiscsak életszerűbb Juhász 200 ezres albérletének rejtélyes hátterével foglalkozni, mint a gázszerelőkből építőipari zsenikké, vagy a csóró parasztlegényekből nemzetkivilágító gigászokká avanzsált barátok, családtagok, rokonok mindennapi megélhetésért folytatott nemes küzdelmeivel. Ez ma Magyarország, ahol – csökkenő támogatottság mellett – a kormánypárt teljesen elveszítette a realitásérzékét és már régen a nép ingerküszöbén túli galaxisokat célozza. Egyetlen ziccert nem hagynak ki, mindig ugyanazok nyernek és egyre többet. A Mészáros Lőrincek meg időről időre kiállnak a farzsebbe dugott, bevallani elfelejtett milliárdokba és a ballagási öltönybe bújva és elmesélik, hogy a sikernek ára van, nem titka: ez pedig a kemény munka. A nép Mészárosnál is egyszerűbb fia közben örül, hogy a Tescóban akciós a párizsi, jól bezabál belőle, meg a még viszonylag olcsó kenyérből, megnézi a Tényeket és korán lefekszik, mert még mindig boldog, hogy reggel azért kell korán kelnie, mert van – neki még van – munkája."
cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_600,h_402/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/03/tumblr_nj3dmhaJll1trpbr9o1_1280.gif
Aki Én
@ómió: Elmesélnéd, hogy az elíráson kívül nem nem fedi a valóságot?
Ma későn jöttél. Elhúzódott a vizit?
balos
@Eladott Ország: Tudod,ha most lennék fiatal,nem lenne vesztenivalóm,rájuk gyújtanám a "házukat" és a tűzoltókat meghívnám sörözni!Mára oda jutottam,hogy szeretnék a saját operált lábaimon kislattyogni a kertbe és elbúcsúzni a virágoktól!
ómió
@Eladott Ország: A magadfajtákra gondolsz? Akkor - csak, hogy pontosítsunk - idiótákat kellett volna írnod!
Pálinkás Pál
nem baj épüljön...jövőre el kell kobozni...ennyi...:
ómió
@Aki Én: Na! Efftársilag is "túlzás" volt és "korrigáltatott"? Csak neeeem!? Már arányosakat hazudni se bírtok, vagy hazudozás ellen sosem lesz vakcinátok? Ha meg lenne, az is minek? Ezért vagytok ti, bolsi fajkretén, "covidilag" is "oltáspártiak"?
kereső
Na de beszéljünk a homofób törvényről, addig meg orbán kiválogatja a karmelita -és a Szécheny könyvtárból azokat a könyveket, amelyek ékesithetik a hatvanpusztai könyvtárat.
ómió
@csak úgy...: Az "efftársi mértékegység" mindig ilyen "variábilis", vagy csak, ha aránytalan a hazugság?
Aki Én
@ómió: Figyu már, balfasz!
Te minden ideszart szóval csak magad alatt vágod a fát. Még egy ekkora buta balfasz nincs itt, mint te. Pedig nagyon gyér a felhozatalotok, de te kimagaslóan segg hülye bolsi vagy.
Gondoltam, hogy a sokmilliárdos közpénz lopásról nem ejtesz szót, mert azt még te is érzed, hogy menthetetlen. Habár, amekkora balfasz vagy, megpróbálod néha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.