„Propaganda helyett a lényegről beszéljünk!” – írja a Momentum a gerillakampányt hirdető Facebook-bejegyzésében. 

Itt a Momentum válasza: városszerte kiegészítgették a kormány emoji-plakátkampányát
Fotó: Momentum Mozgalom/Facebook

A múlt hét folyamán lepték el az országot a kormány emojikkal operáló plakátjai, amelyek a nemzeti konzultáció kitöltésére buzdítják az embereket, miközben sugalmazó kérdéseket tesznek fel. Mint például: „Emelné a minimálbért?” vagy hogy „Dühíti önt Brüsszel?”, esetleg: „Soros György újra támadásba lendül?”.

Erre adott most frappáns választ a Momentum, amire egy Facebook-bejegyzésben fel is hívják a figyelmet. 

A part a következő kérdésekkel egészítette ki-ragasztotta le a kormány eredeti üzeneteit:

„A Fidesz a saját zsebébe szervezi ki a nemzeti vagyont!”

„A kormány 450 milliárd forint hitelt venne fel a kínai kommunista egyetemre!”

„Másfél évet kell várni egy csípőprotézisre!”

„30 ezer embert vesztettünk el a járványban!”

„Közel 500 forint egy liter benzin!”

Fotó: Momentum Mozgalom/Facebook

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@ómió: ma, 13:50 ◘ Te elmebeteg fideszes barom, neked már a Momentum is elvtárs. A gengszterváltás' során sokan még meg sem születtek, vagy legfeljebb csecsemők, óvodások voltak, te ökör!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Na! Az efftársak "feltöltődtek" ráhazudnivalóval?
mágnes
@ómió: necsinájad má embör . ez a fecúti pici ocó nem határolodik el a kínai komcsi párttól . Cimborál velük . nem tiszta ez neked ?
mágnes
@ómió: Teleplakátóta megin az országut és fővárost közpénzbű és megy a néphülyítés és a morális környezetszennyezés. Neked ez nem világos ?
Vagy szerinted ez mi ?
kereső
@mágnes: "Fajkretén efftársak ráhazudása"
Eladott Ország
A fidesz totális kudarca: a magyar minimálbér a második legalacsonyabb az egész EU-ban!
➡ Csak Bulgáriában alacsonyabb a minimálbér, mint Magyarországon.
➡ A magyar helyezés sokat romlott az egy évvel ezelőtti állapothoz képest, akkor még – nominálisan nézve – a bolgár mellett a román és a lett minimálbérnél is magasabb volt a magyar.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/148564130_1681023128728782_3630436523820600930_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=9XngobLzTbQAX-Rfohc&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=d1aa6c3e1951ade5a74ffc263ec0d7be&oe=60F15C3B
A minimálbér 2021-ben Szlovákiában 623 euró, Romániában 483 euró, míg Magyarországon csupán 467 euró.
➡ Évszázadokon át hazánk volt a térség éllovasa, de az Orbán-kormány 10 éves uralkodása alatt ezt sikerült a Fidesznek elérnie.
❗A magyar dolgozók többet érdemelnek: több pénzt és több jogot! A munkavállalók magasabb életszínvonalat érdemelnek! A dolgozó emberek munkáját a minimálbér és a garantált bérminimum emelésével is el kell ismerni.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/143623544_1671224503041978_6646493664006956256_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=xbsQTr7ku5cAX8gV3jF&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=3210046d71bc10b28261d6a3c16e49d3&oe=60F0402C
A fentiek alapján qrvára időszerű lenne a minimálbér emelése Európa Bangladesében, és nem milliárdokat elbg@szni plakátokra, semmit érő kampányokra!
silber13
Aki több diplomát hazudik önnön magának, az minden aljaságra képes! Igaz, Ómió?:-))))))))))))))))
Eladott Ország
@ómió: ma, 13:50 ◘ Te elmebeteg fideszes barom, neked már a Momentum is elvtárs. A gengszterváltás' során sokan még meg sem születtek, vagy legfeljebb csecsemők, óvodások voltak, te ökör!
ómió
@Eladott Ország: De, hisz', Böszme efftársad koalíciós partnere! Mi más lenne!? Ez fel se tűnt efftársi agyalágyultságodnak!? Agydonorod, baromarc, nincs még láthatáron? Pedig nagyon rádférne már!
ómió
@mágnes: "Teleplakátúta", hogy kíváncsi a "nép" véleményére!? Na, ne má'! Ugye, ez a "morális környezetszennyezés" nálatok, efftársaknál tök fölösleges, hisz' a Lenin összes - nyilván - mindenre "választ" ad!?
Eladott Ország
@ómió: ma, 08:54 ♦ Az ügynöktörvény tárgyalását a fidesz 20 alkalommal utasította el! Vajon miért?!
m.blog.hu/te/tenytar/image/25_23295_727359_c784b7f80a58d5f06c608de7082a3e1c_9c2bb9_301.jpg
A fidesz kommunistái:
Stumpf István – , volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront volt alelnöke,
Járai Zsigmond –, volt MSZMP-tag, volt kormánytag, III/II-es együttműködő,
Matolcsy György – az Orbán-kormány nemzetgazdasági minisztere, volt MSZMP-tag, , volt MSZMP-tag, kormánytag, III/II-es együttműködő,
Pintér Sándor – jelenleg belügyminiszter, volt MSZMP-titkár,
Boross Péter – jelenleg a Fideszt segíti, volt MSZMP-tag,
Schmitt Pál – volt diploma csaló köztársasági elnök, 1989 előtt pedig miniszterhelyettes
Szita Károly – lenleg fideszes kaposvári polgármester, volt III/III-as együttműködő,
Mikola István – az első Orbán-kormány egészségügyi minisztere, 2006-ban a miniszterelnök-helyettesi poszt jelöltje, a Hazafias Népfront alelnöke volt,
Tállai András, MSZMP-tag;
Turi-Kovács Béla, MSZMP-tag.
Bencsik András is tagja volt MSZMP-nek, Demokrata c. hányás
Stefka István Prosti Srácok MSZMP-tag
Fónagy János –, volt MSZMP-tag,
Varga Mihály – jelenleg fideszes országgyűlési képviselő, a , volt KISZ-titkár,
Deutsch Tamás – jelenleg EP-képviselő, volt KISZ-titkár,
Orbán Viktor – miniszterelnök, volt KISZ-titkár
Rogán Antal - volt KISZ-titkár
и так далее ( és így tovább! ...napestig)
mágnes
@ómió: Pártpropagandát plakátúl közpénzbű ! Lexrja az a nép véleményét kisapjuk !
NKF
Miért nem hozták nyilvánosságra az ügynökaktákat?Mert mind,kevés kivétellel besúgó senkiházi
volt!A csehek ,a németek megtették a magyarok miért nem?Mert régen olyan jól elfértek egy
pártban!A momentum meg egy szar egylet!
ómió
@mágnes: A plakáton kérdés van! Közérdekű! És, bizony, mint olyan, közpénzből! A kérdőjel az efftársilag ismeretlen, vagy csak nálad, ott az intézetben? Tudod: ahol "lexarják", hogy mennyi is a minimálbér!
mágnes
@ómió:Választási pártpropaganda közpénzbű !!! 10 év eltelt és tisztán világos hogy leszarják hogy mit akar a Magyar ,ha visszaküldöd azt szart ha nem. Ha van emojis plakát ha nincsen. Hogy hogy te nem vetted még észre !?
ómió
@mágnes: Amit más névre hazudnál, azt úgy hívják demokrácia! Megkérdezik a választót! És igen "közpénzbű"! Még, ha a bolsi tetübandátoknak ez nem derogál is! Az a "lexarják", az még a ti "magasabbrendű társadalmatokban" volt iránytű, ahogy nálad máig is!
mágnes
@ómió: Lexarja higgyed el ! Viszi Brüsszelbe az ovodás paraszthátizsákban szalonnazsírosan Ott is lexarják .Elhiheted ! Azt mondjálk, jobb oldali és manipulált közvéleményadatok a népesség 15 százalékától .Senkit nem érdekel . Nem vetted még észre ? hogyhogy nem?
Aki Én
@ómió: Figyu balfasz! Te csak igazolod, hogy ez a népbutító baromság a magadfajta korlátlanul korlátolt idiótáknak lett kitalálva közpénz milliárdokért.
Ha balfasz nem lennél, erre sem kellene költeni.
Köszi!
ómió
@Aki Én: Te, mint az efftársak elmebetege, ott az elmeosztályon, a "nép" megkérdezését mindig "népbutító baromságnak" tartottad, vagy csak, amióta oda "bevonultál"? Nektek mindenre ott a "kész válasz a Lenin összesben"? Mellesleg, agydonorod még mindig nincs? Már egy kutyáé is sok neked? Persze, értem: az meg még hűséget adna neked és nem biztos, hogy a bolsi gazdáidhoz fűzne!
ómió
@mágnes: Az, hogy ti bolsik, idehaza is meg Brüsszelben is mindent "lexartok", ami nem internáci és nem efftársi, na meg nem "népi demokratikus", azt eddig is tudtuk! Amit ti meghazudtok, az az "ajrópai érték", amit meg a "15%" véleményez, az "senkit nem érdekel", azt "lexarjátok"! Pont, mint Kádár efftársatok idején, csak akkor nem kellett "bíbelődni a 15%-kal"! És te ezt észrevetted már? Vagy nincs mivel?
Aki Én
@ómió: Ha neked ez a ,,nép megkérdezése", akkor véged is van :(
Erről beszélek, te elmerozzant kretén.
mágnes
@ómió: Lépjé már tú ezen a Kádári xaron könyörgöm . 800 000 kommunista pártag volt 90 előtt a majdnem 10 és fél millió magyar közül .Én nem voltam az sem a szüleim nem, mert nem volt kötelező belépni ÉS NEM IS LÁTTUK ÚGY HOGY BE KELL . A szektavezetőtök és a felmenőI ág az volt . Milyen érdekes .!?:-) Pedig tényleg nem volt kötelező belépni a hírhedt vöröscsillagos pártba .
ómió
@Aki Én: Szerinted, efftársak fajkreténje, kinek küldik ki? Hazudd már ide!
Clavigo
@ómió: Már megint lenyúlták a Xanaxodat,,te idióta ? Vagy csak meleg van,,attól vagy ilyen izgatott...?
ómió
@mágnes: Szóval, nincs mivel észrevenned! Egyből sejtettem! Téged, egyébként, ma sem a párttagságod minősít, hanem ez!
mágnes
@ómió:És téged mi ? Hogy a szektavezér és a most hatalmon lévő ősszes kortársa és annak minden felmenője mind a 800 000 Bolsevik kommunista KB vagy a KISZ KB tagja volt ? Vezetője mellett ,vagy vezetőségében forgatta nyelvét ,vagy hű lenini , sztálini ,brezsnyelvi tagja volt ?
mágnes
@ómió: A rohadt komcsi vezetőd azt nyilatkozta a kamerába pacekba mindenkinek nemrég ,hogy őt 910 előtt nem a rendszer zavarta hane akk itthon irányították azt . Rohdt bolsevik leninista mocsok az hidd el , csak még nem vettétek észre .
mágnes
@ómió: Ezt kijavítom mert sok a hiba ,xóval :
A rohadt komcsi vezetőd azt nyilatkozta a kamerába pacekba mindenkinek nemrég ,hogy őt 90 előtt nem a rendszer zavarta hane akik itthon irányították azt . Rohadt bolsevik Vlagyimír Leninista mocsok az hidd el nekem , csak még ti nem vettétek észre mert azt hiszitek mások azok . Rohadt sok intézkedése, törvény ,politikája hordozza a bolsevizmus összes téveszthetetlen lúzer jelét .
mágnes
@Shikari: Nem .A főbarom szektafőnököd nyilvánitotta még szabálysértésnek sem a plakátrongálást még 18 ban .
Akkor szabálysertés ,garázdaság ha magát hordozót vagy annak keretét ,tartóját rongálja +valaki . Látod -látod .
Saját szektád által hozott törvényeket nem ismered .:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((
ómió
@mágnes: Rendben van, hogy ezt idehazudod, de akkor "világítsd már meg" azt is, ki a franc az a népzsebes,, "elkúró" és éjjel-nappal hazudozó, máig is a Szovjetunió utódját, az Európai Egyesült Államokat megalkotni kívánó, még mindig a bolsevik himnusz Internacionálét énekelgető Böszme vezéred? "Véletlen" mégse ő az a "Vlagyimir Leninista mocsok", hogy ezt ilyen elszántan hazudnád helyette másra?
ómió
@Clavigo: Xanaxot kapsz az elmeosztályon? De, akkor, miért hazudod rám? Úgy az "efftársi"?
ómió
@Eladott Ország: Hányszor kell még elmondanom neked, agyhiányos bolsija, hogy azonnal lesz "ügynöktörvény", mihelyt azt a pár vagonnyi, a legjobb efftársaitokról elégetett ügynökaktát visszarakjátok a többi közé! A kiselefánt ennyit már rég megjegyzett volna! Neked még most se sikerül? Agydonorod nincs a láthatáron? Annak meg örülök, hogy felsoroltad, kiknek volt eszük, hogy mihelyt lehetett, azonnal otthagyták a mocsokbolsi tetübandátokat! Neked máig sincs hozzá!
ómió
@mágnes: Mit "necsinájak má embör"? Mindenki "határológgyon el" mindenkitől, aki mellé oda se állt sosem? Megártott neked a meleg? Inkább kérdezd meg Böszme vezéredet, hogy 2007-ben Kínában miért sírta ki Budapest számára a Fudan campust, ha most ennyire nem "teccik" az efftársainak!? Hogy legyen mit a "Zorbánra" hazudni?
mágnes
@ómió: Embör ,nem tudom mi volt kínában ,nem voltam ott .
gina
@ómió: Neked nincs itt szavad szöröstalpú proli
gina
Fájhat az igazság ennek a fidesz szektának,,, mocskos elmebeteg banda egy hitleri szeméttel az élen
ómió
@mágnes: "Embör"! Szóval, a hazudozáson kívül mást nem tudsz? Ettől lehetsz te "jó efrftárs"!
ómió
@gina: Megint a trippel kínozza bolsi tetvességedet, vagina efftársnő! Gyógyíttasd!
ómió
@mágnes: A juli 14. 15.00 mocskolódásod eddig valahogy elkerülte a figyelmemet. Ha már egyöntetűen mindegyikre KB tagságot hazudtál, azt valahogy "elfelejtetted fideszékre" hazudni, hogy ők hívták volna be az oroszokat 56-ban! Pótoljad má', bolsi fajgörény! Aztán néhány dolgot még "elfelejtettél"! Csúcskiszführer Böszme vezéredet! Vagy az ő KB tagságát hazudtad a "Zorbánra"? Meg azt is, hogy ma kik alkotják a tetübolsi bandádat! Vagy még mindig 30-40 évvel ezelőttnél tartasz az "efftársi fejlődésben"? Különben túl kevés a Fideszre hazudnivalótok? Vagy az bánt, hogy már több, mint 30 éve otthagyták a mocsokbolsi tetübandádat, ahova egyébként azelőtt a személyes érvényesülésük érdekén túl semmi nem kötötte őket? Ennyire szegényes a bolsi hazugságtár, fajkretén!? Hát, "innováljál" már!
mágnes
@ómió: Milyen fidesz ? 56 ban ? Ne baxxá má ki ? Te kevered Einsteint Frankensteinel .
Nem a fidesz hanem a kedves vezetőd a szektavezér és bandájának párthithű felmenői közül néhány mocsok hívta be a ruszkikat .Úgy is ki fog derülni rövidesen hogy kik voltak benne ,azt később kik jelentettek önként dalolva . Akkor fogsz +
döbbenni embör igazán amikor nyilvános lesz az ügynöklista .
ómió
@mágnes: Na, ne má! Nem sikerült még 56-ig visszahazudnotok a Fideszt? Hát, húzzatok bele! Mi lesz így a Lenin Díjatokkal? És muszkavezér Kádár efftársad melyik "fideszes lemenője" lehetett a muszkavézer - ha már ezt is lehazudnád Kádár efftársadról? De ehhez azért mind a hazugság- mind az aljasságpotenciálodat többször is frissítened kéne, ám! El ne felejtsd! És melyik ügynöklista is lesz nyilvános? Azoké a "jó efftársaké", akiknek a kartonjait még 90. előtt vagonszám égettétek el, vagy, akikről ugyanakkor hamis kartonokat állított ki a mocsokbolsi tetübandád? Össze ne tévesszétek őket!
mágnes
@ómió: Ennyit mondok. Olvasd ! És innentől neked kuss és hagyj békén !
Stumpf István – MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök, apósa Horváth István, volt MSZMP KB titkár, belügyminiszter;
Járai Zsigmond – MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök;
Matolcsy György – MSZMP tag, III/2 ügynök;

Martonyi János – MSZMP tag, privatizációért felelős kormánytag, III/2 ügynök;
Pintér Sándor – MSZMP titkár;
Mikola István – Hazafias Népfront, elnök.

Fónagy János – MSZMP csúcsvezetőségi tag az ÓKÜ- nél;
Varga Mihály – KISZ titkár;
Pokorni Zoltán szakszervezeti vezető /apja egy Pákozdi fedőnevű III/III ügynök, aki nem vette észre a rendszerváltást. Még 1990- ben is írta a jelentéseit.
Deutsch Tamás – KISZ titkár;
Orbán Győző (Orbán apuka) párttitkár.
Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért.
Orbán Viktor – Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár.
Kövér László, KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa.
ómió
@mágnes: És vajon melyik hívta be az oroszokat? Melyikre hazudnád rá legszívesebben? De olyan legyen ám, aki legalább 56-ban már meg is született! Apropó! Most ők az "efftársi megbélyegzendők", mert a máig "virító" bolsi tetübandádat már több, mint 30 éve otthagyták, hisz' a pozícióikhoz már nem volt rá feltétlen szükségük? De legalább a ma is Internacionálét éneklők listáját is tedd fel! Vagy totál megrekedtél a 30-40 évvel ezelőttnél? Netán csak magadat álcázod? Ejnye má'!
mágnes
@ómió: Mondtam hogy olvasd el azt ott fent ,tudom fájdalmas neked ilyet látni mint hithú szektatag .És azt kuss van .Ami fent van még csak töredéke annak ami a teljes igazság Az csak olyan ami kiszivárgott . Bukni foktok 22 en ,barátkozz+
a gondolattal ,és miért ? Föleg azért mert jellemtelenek vagytok . És Túl nagy az arcotok mint itt neked ,produktum pedig semmi .0. Zéró . Még nagyobb szart öntöttetek a népre mint ami volt.
mágnes
@ómió: Hagyjál tényleg békén bolsizz másoknak vagy a szektásaidnak . Utoljára szóltam !
ómió
@mágnes:Mit olvastatnál el, idiótája!? Azt, hogy mit műveltetek 2002-2010. között? Az "elkúrtuk"-tokat, a hazudtatok "reggel, éjjel meg este" műfajotokat, azt, hogy "majdnem beledöglöttünk, hogy 4 évig úgy kellett tennünk, mintha kormányoztunk volna" szemléleteteket, az államcsődbe "kormányzott" ország "újjongását", a non-stop népzsebelésetek koreográfiáját? És mindezt újra kívánva a "nép" majd 22-ben "trónra emel" benneteket? Hát, a magadfajta zombija biztos mindent meg is tesz érte! Mert, ugye, amiket itt vázlatosan felsoroltam, az a bolsevik "jellem", maga!? Ja, és a MAX. PRODUKTUM! Ennél, a ti szarotoknál, készakarva se lenne képes nagyobbat a "népre" önteni senki! Ez bolsi tetü privilégium! A tiétek! A békénhagyást meg - ha óhajtod - kezdjed magadon! Nem én akaszkodtam a te nyakadba, hanem fordítva történt!
mágnes
Soroljad a xélsőjobbos szektás hazug győlöletbaromságot perxe ,nem baj hogy közben volt egy világválság ,1 adősságválság amibe a te szektavezéred vezette bele az országot 98 és 2002 között . Emléxel ? 3gyerek 4 szoba 4kerék .
0 forint befizetéssel 10 millió 20 millió , az ingatlan a fedezet vgy a kocsi . Itt voltam láttam mindent hogy volt, te mongoloid idióta !
mágnes
@ómió: Tűnjél el xépen innen mert kezdek bepipulni .:-((((((((((((((((((((((((((((((((
Kapanyél
@mágnes: Igazán, csak kíváncsiságból! Mi lesz, ha bepipulsz? Csak, hogy várjak még, vagy menjek pihenni? :)))
mágnes
@ómió: Persze hogy nem csináltak semmit 4 évig te barom mert nem is lehetett . Az orbán már elintézte a sorsunkat mikor aláírt a barom minden chf ,devizahitelkiadatási szerződést a külföldi bankokkal . igaz baromarcú ?
mágnes
@Kapanyél: várj még . +látod . Virtuális napalmot baxok rátok .
Kapanyél
@mágnes: Rám? :))))))))))))))))))) Megnevettettél, köszönöm! Mondtak már rám sok mindent, de ezt!!! :)))))))))))))))
Csizmás Kond
...erőlködik mindenki mint akinek besült a kaka...
ómió
@mágnes: Aki "elkúrja", bolsiék elmebetege, annak, bizony tényleg "nem lehetett"!"Devizahitelkiadatási szerződés"? Az mi a franc? Öblösebb baromsággal egybekötött efftársi hazugságaid nincsenek még, gyagyás!? Hát, gyúrj még rá!
ómió
@mágnes: Fennakadt a papagájkorong az üres fejedben, faxkalap!? Ha nem tetszik a terep, tűnj el magad!
mágnes
@ómió: Mivan gyengeelméjű vagy ? Értsed meg szépen hogy 2000 ben engedélyezte a devizahitelezést 1 gazdaságilag instabil országban . Boldog -boldogtalan felvehetett CHF f alpú hiteleket csűstül . Magénszemélyek ,vállalkozók ,
állami szervezetek adósodtak el nyakig a külföldi bankoknak . Ki is nyírt ezzel mindent a felcsúti baromarcú és társai vagy 30 évre. Hatalmas pénzeket bukott ezen szinte mindeki ..-(((((((((( Ez a ti szektavezéretek ,a kedves vezető 1 igazi hamisítatlan felcsúti született szarvasmarha ! És a társai is .
mágnes
@ómió: Csak én magam 20 miliót buktam + amit befizettem ,a volt fönököm 900 milliót .:-(((((((((((((((((((
Akkora bajt csináltak mint itt még senki soha . :-((((((((((((((((((((
ómió
@mágnes: Látod, megint úgy hazudsz, mintha könyvből olvasnád! Talán onnét is olvasod? 2000-ben már javában folytak az un. "jogharmonizációs tárgyalások" az Unióval, ahonnét olyan elvárás is érkezett a valutakonvertibilitás és szabad áramlás jegyében, hogy, mint leendő uniós ország, nekünk is lehetővé kell tennünk a devizában, deviza alapon történő hitelfelvételt is! Ennek kockázatait látva a kormány akkor ezt úgy tette lehetővé, hogy kizárólag azok részére, akik idegen valutában/devizában kapják a jövedelmüket! Így volt ez egészen 2002-ig és egy kezeden meg is számolhatod, hogy 2002. előtt hányan vettek nálunk fel devizahitelt! Addig itt a kamattámogatott Ft-hitel létezett csak az itthoni jövedelemmel rendelkező magyar állampolgároknak! Aztán 2002-ben a D-209-es efftársad nyerte a választást, akinek az első lépéseinek egyike volt, hogy a devizahitel-felvételt itt mindenki számára lehetővé tette! Sőt! Más hitelt nem is kaphattak az igénylők, csak ezt! Szóval, fajkreténkém, aki itt ezzel százezreket "kinyírt", az a tetvesbolsi tolvajbandád volt - még, ha ezt is a "Zorbánra" hazudnád is!
mágnes
@ómió: Ez csúsztatás szektás barátom ,először az Orbán a közalkalmazottakkal köztisztviselőkkel vetette fel a hitelt chf -ben , 3 ,gyerek 4 szoba 4 kerék hitelprogramjában.
előleg befizetése nélkül .(Emlékszem mert 1 ik szerencsétlen haverom is felvette lakásra) aztán jött a többi .
Forint hitelt nem ajálotta mert hogy az kockázatos és rosszabbak a feltételei. Ennyi .Rosszul tudod sajnos ,Olvassál utána.
Te mint szektás fideszkong sajnos időparadoxonba kerültél . :-(((((((((((((
mágnes
@ómió: 1945 ben nagyapámat 27 évesen elvitték a ruszkik otthonról málenykij robotra .sosem lett meg . :-(((((((((((((
Ha te még1 x nekem eftásazol, bolsizol rádbaxom a napalmot virtuálisan te fideszkong . Remélem érthető voltam .
Kussoljál szépen .bukni foktok 9 hónapotok van ,aztán jön az ügynöklista .Nektek vége .
ómió
@mágnes: Az, bolsiék hazudozó idiótája, pontosan úgy történt, ahogy leírtam! Még, ha mindent a "Zorbánra" hazudnál is! Emlékszem, voltak olyan "frekventált főefftársak", akik a D-209-es kormány felállása előtt, még az utolsó pillanatban, eltörlése előtt, vették fel a kamattámogatott Ft-hitelt, mert sejtették a "devizahiteles sorsot", amit a magyarokra szabadított a bolsi tetübandád! Ne görcsölj a másrahazudásával! Ami meg a "hovatartozásodat" illeti, azt is kár "magyaráznod": dől belőled a bolsi hazudozás, akárhova hazudva is sorolnád magadat! Inkább álmodozzál csak a bolsi rablóbandádd 22-es "győzelméről"! Addig se hazudozol mást!
mágnes
@ómió: Nagy geci szektás vagy te ,mint a kedves vezetőd az a felcsúti szalonnazabáló észkombájn marhapásztor .:-)
baszódjál meg te hazug szektás fideszkong . napalmot fogsz kapni , mondtam . virtuálisat . megy a napalm! itt van :
NAPAAAAAAALM ! FEKÜDJJJJJJJJJJJJJJJJJJ ! ZSSSSSZZZZZZ ,SZZZZZZZZZZZ , BUMMMMMMM . VÉGED !!!
:-))))))))))))))))))))))
mágnes
@ómió: Látod látod ? mondtam én ! Kellett neked itt pattogni ?
ómió
@mágnes: Ha nagy geci szektásat látnál, idiótája, kukkants a tükörbe! Hazudozó nagybolsi "kivitelben" ott láthatod!
mágnes
@ómió: Kérsz még1 virtuál Napalmot 3 pörsingrakétával ? Szélhámos Fideszkong !
Csak nem fejezed be ?
ómió
@mágnes: A meleg még külön megártott neked, hazudozó bolsija!? Húzódj árnyékba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.