A Freeszfe Egyesület Emergency Exit diplomamentő programjának ítélték meg 2021-ben az Európai Polgár díjat Magyarországon – írja a 24.hu.

A Freeszfe diplomamentésének ítélték oda az Európai Polgár díjat
Fotó: MTI/Mónus Márton

A 2008-ban alapított díjjal az Európai Parlament olyan kivételes teljesítményt nyújtó személyeket és szervezeteket díjaz, akik hozzájárultak a közös megértés, a polgárok és a tagállamok közötti szorosabb integráció előmozdításához, vagy az EU értékeinek képviseletére hivatott programokat alakítanak ki, melyek az Európai Unió Alapjogi Chartájában foglalt értékeket képviselik – írja a díjról a 24.hu. A jelöléseket az EP-képviselőkből álló nemzeti zsűrik rangsorolják, majd az Európai Parlament alelnökének vezetésével ülésező brüsszeli zsűri dönt a díjazottakról.

A Freeszfe Egyesület Emergency Exit diplomamentő programjának célja, hogy a Színház és Filmművészeti Egyetem modellváltása miatt az egyetemről távozó hallgatók oktatóikkal folytathassák a képzésüket, és diplomát kaphassanak.

A díjat az Európai Parlament hazai irodájának szervezésében először Magyarországon, majd novemberben Brüsszelben, egy központi ünnepségen adják át az összes európai díjazottnak.

Forrás: 24.hu
Fotó: MTI/Mónus Márton

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
hahaha, be van mar keszitve a stroke-rohamra a muto? Gondolom, ilyenkor felkeszul a kecskemeti katonai korhaz, fogadni aniko asszonysagot az arcat takaro napszemcsiben, a potrohosnak Graz-ban az agy, de azt megelozoen hatha szukseg van egy gyors beavatkozasra a Honvedban...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.