Türelmi zónát alakítottak ki Miskolcon, július elsejétől már csak egyetlen utcában fogadhatják kuncsaftjaikat az örömlányok – tudatta az RTL Híradó.

Egy utcába terelik Miskolcon a prostituáltakat

Az érdekvédelmi egyesületük elnöke szerint ez az egyetlen türelmi zóna az országban. A RTL által megkérdezett helyiek szerint a zóna megjelenése óta a város többi részéből visszaszorult a prostitúció.

Badány Lajos alpolgármester szerint, ha egy 50 ezer főnél magasabb lélekszámú településen jelentkezik a prostitúció, akkor kötelező türelmi zónát kijelölni. Ugyanakkor a város többi részét védett övezetté nyilváníthatja, ahol nem dolgozhatnak a szexmunkások.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kolnidre
Úgy hallottam,hogy Kocsis Máté felesége is itt rendel
Giovanni Alba
Nahát, külön utca? Remélem nem valami félreeső sikátor, és rendesen ki is lesz táblázva, nehogy a turisták elkeveredjenek.
Lesz majd kijelölt épület is? Mármint piros lámpával kijelölt, cégérrel, zongoristával felszerelt ház a nyilvánosságnak?
Természetesen turista és business részlegre választva. Haladunk emberek, haladunk, a kérdés az, merre?
Tényleg, az iparűzési engedélyeket (bárcákat) a rendőrség, az önkormányzat, vagy a kormányhivatalok adják majd ki?
A foglalkozásegészségügyi felülvizsgálatok költségeit a TB állja?
Ugye szigorú közegészség és járványügyi ellenőrzések is lesznek, és IFA-t kell-e fizetni, mert nekem elvileg kell, ha másik városba megyek, mert ugye ott koptatom a flasztert, meg használom a víz és csatornarendszert (összefoglaló néven közműveket), de ugyanakkor nem kapok visszatérítést, pedig az állandó lakhely szerint értelemszerűen ebben az időben ezt nem teszem. Mellékvágány, ha én elmegyek egy másik városba, ugyanakkor a haver eljön ide, mindkettőnknek fizetnie kell az említett közszolgáltatások igénybevételéért, pedig belegondolva ez simán pénzlenyúlás.
Bocsi, de mégis kapcsolódik az altesti szakmunkásokhoz, mert aki ezt az IFA-t kitalálta, az egy szemét strici.
Clavigo
@Shikari: Nem a mutterod a madam,,,,Bugsy ?
csak úgy....
akkor az egy curva hosszú utca lesz...,magyarország bövelkedik örömlányokba,még exportra is jut.
ómió
Látom,ott már "megyei alkotmány" született!
NKF
A legősibb foglalkozás!Nyugat-Európában mindenhol elfogadott!Most akkor benne vagyunk ebbe
a kibaszott Unióba vagy nem?
Eladott Ország
@NKF: Remélem hamarosan a fidesz bűnöző és politikai prostituáltjai is sorra kerülnek, és a bírósági tárgyalás után a börtönbe terelgetjük őket ! Ez az fiam! Megint anyák napja imádom a mamit.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/180661516_174177107908073_8396944313200875733_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-3&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=sGM_D6aBAZEAX8dKNsF&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=52c390bbea056b7b33bac5d23063cc08&oe=60F2B5D0

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.