A kormány nem köti nagyon senki orrára, hogy mire is akarnak 540 milliárdot elverni, hiába is kérte a közérdekű adatokat a főpolgármester.

A Népszava cikke szerint Karácsony Gergely budapesti főpolgármester közérdekű adatokat kért ki a kormánytól a Fudan egyetem beruházásáról, ám helyette olyan dokumentumokat kapott csak, amelyen szinte minden ki lett takarva.

Karácsony Gergely csak kitakart dokumentumokat kapott a kormánytól a Fudan-beruházásról

Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

„Íme, újabb szép példája annak, hogyan nézi le ez a kormány a magyarokat, miként kezeli saját hűbérbirtokaként ezt az országot, hogyan szolgálja ki lakájlelkülettel a kínai érdekeket a magyar családok terhére és kárára”

– írta meg Karácsony a Facebook-oldalán.

A bejegyzésében azt is írta, hogy arra lett volna kíváncsi, a kormány milyen alapon akar Kínától 540 milliárd forintos hitelt felvenni, amellyel minden magyar háztartást 200 ezer forinttal terhel meg és még az unokáink is fizetni fogják a hiteleket. Azért is kérte volna az adatokat, hogy kiderüljön, miért fontosabb a vidéki magyar fiatalok fővárosi kollégiumi helyzetét megoldó Diákváros-projektnél a kínaiak egyeteme. Ehelyett kapta meg a 40 oldalas, javarészt kitakart dokumentumot.

Utóbbiakról azt írta, 

„a kormányváltás után minden letakart részt nyilvánosságra hozunk, feltárjuk ennek a káros és bűnös biznisznek minden elemét, miként azt is, milyen egyéb üzletekkel szolgálja ki az Orbán-kormány Kínát”.

A főpolgármester és az ellenzéki előválasztás egyik miniszterelnök-jelöltje hozzátette, hogy az Orbán-kormány suttyomban akarja eladósítani az országot, a magyar fiatalok helyett a kínai érdekeket akarják titokban szolgálni. Szerinte népszavazáson kell eldönteni, hogy Diákváros legyen-e inkább, vagy kínai egyetem, és mivel ez nem csak Budapest ügye, országos népszavazást kell kiírni erről.

Forrás: nepszava.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Gondolom, az államvédelmi hatóság filcezett.
ómió
Kérdezze Böszme főnökét! Ő állapodott meg róla!
rokker33
Haha 10 év alatt nem sok népszavazás volt nem is lesz, ha Orbánon múlik xD Túl jó biznisz, hogy most hagyják abba.Rengeteg pénzről van szó nem véletlen ez a nagy titkolózás!
Nessy
A kormány szerint itt minden transzparens, átlátható. Mármint ha nem festik ki az egészet! Nem is értem az uniót, miért keresi az állami szerződések átláthatóságát! Íme itt az átlátható szerződés élő példája! Ez biztos meggyőzné őket!
tudode
Belegondolva ebbe az un. "keleti nyitás" manőverbe, csak arról lehet szó, hogy úgy az orosz, mint a kínai elnök rátalált az Európai Unió leggyengébb láncSZEMÉRE, nagyhatalmi erejük, befolyásuk széelsítése céljából!
.
Amelynek a kinai elnök hangot is adott azzal, hogy
.

----- .Kínos találkozón fedte fel a kínai elnök mi lehet a radikális magyar kormánydöntések egyik mozgatórugója
www.portfolio.hu/gazdasag/20210210/kinos-talalkozon-fedte-fel-a-kinai-elnok-mi-lehet-a-radikalis-magyar-kormanydontesek-egyik-mozgatorugoja-469220#
-----------------------------
.
Mert ugyebár van az a kínai közmondás, például a sok közül
.
.• Akiket ellenségeknek rendelt a sors, mindig összetalálkoznak egy szűk sikátorban.
----------------------------
.
Ha jól emlékszem:
.
Az államtitoksértést az követi el, az államtitkot jogosulatlanul megszerzi,
a tudomására, illetőleg a birtokába jutott államtitkot jogosulatlanul felhasználja, illetéktelen személy részére hozzáférhetővé vagy illetékes személy részére hozzáférhetetlenné teszi.
-------------------------
,
Ha a főpolgármester nem jogosúlt Budapest területén tervbe vett pl. a Fudan egyetem adatainak, részleteinek megismerésére, akkor ki?
------------------------------
.
Volt már a kezdet kezdetén arra példa, hogy pl. az OLAJÜGYEK dossziéját 80, azaz már 85 évre titkosították
.
----- .85 évre titkosított olajügyek Pintér Sándor tevékenységére fűzve
olkt.net/85-evre-titkositott-olajugyek-pinter-sandor-tevekenysegere-fuzve/
----------------------------
.
Már az is haladás, hogy egy összepacnizott papírhalmazt kapott, amelyet valamilyen tehnikával ki lehetne guberálni, hogy mit is tartal a megállapodás!
Eladott Ország
Ezt a rohadt maffiabandát, 2022-ben bíróság elé kell állítani! A szarháziak másból nem értenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.