A férfi teljesen összeomlott a börtönben, társai tartják benne a lelket. Még ha bilincsben is, de szeretne ott lenni a fia temetésén.

Mint ismert, a hétvégén fulladt bele egy 7 éves kisfiú a karcagi strandon a gyógyvizes medencébe, miután édesanyja és új párja a büfébe mentek, a gyerek pedig a gyerekmedencéből a sokkal mélyebb gyógyvizes medencébe ment át.

A Bors cikke szerint a családtagok cáfolták, hogy felügyelet nélkül hagyták volna a gyereket, és az sem igaz szerintük, hogy a tragédia után a strand területén összeverekedtek volna a családtagok.

Ott szeretne lenni a karcagi strandon megfulladt kisfia temetésén a börtönben ülő apja

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A cikk szerint a kisfiú édesapja jelenleg a tököli büntetés-végrehajtási intézményben tölti büntetését egy korábbi ügy miatt, és épp akkor telefonált haza az anyjának, amikor a nőnél volt a lap újságírója. 

Évát nem hibáztatom, tudom, hogy sosem tenne kárt a gyerekeiben. Csodálatos anya. Én a rácsok mögött összeomlottam, a társaim tartják bennem a lelket. Mindenképpen ott szeretnék lenni a temetésen, még az sem zavar, ha bilincsben visznek oda. (...) Ezt a fájdalmat nem tudom feldolgozni. Idebent kaptam gyógyszert, hogy megnyugodjak

- mondta el a telefonban a férfi. Anyja ugyanezt üzente a büntetés-végrehajtás illetékeseinek: engedjék meg, hogy fia haza tudjon menni a temetésre, hogy még egyszer utoljára elbúcsúzhasson a gyerekétől.

A lap kereste az édesanyát is, de ő nem kívánt megszólalni a tragédia után. A cikk szerint a vízbe fúlt kisfiú, Kálmánka ősszel ment volna második osztályba.

Andrási István, a strand ügyvezetője a lapnak elmondta, folyamatosan figyelik a medencéket az úszómesterek és az őrök. 

Egyelőre nem tudjuk, miként fordulhatott elő ez a tragédia. A gyógyvíz kevert, és valóban sötét színű, de olyan tiszta, hogy akár egy 20 forintos érmét is meg lehet látni a medence alján. A tragédia idején sokan voltak a vízben

- nyilatkoza az ügyvezető.

Forrás: borsonline.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
Többek között ezért nem kell oda bekerülni. A haveroknak is lehetne reklámozni ezt, hátha lenne kisebb visszatartó ereje.
istván irén
Hát ha felügyelet mellett történ még nagyobb a baj

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.