Már megint áll a bál a méhlegelők kapcsán, most éppen Óbudán. A szóban forgó terület inkább mutat elhanyagolt összképet, mintsem a a környezetvédelmet juttatná eszünkbe – írja a Ripost.

A kormánymédia most azt találta ki, hogy tűzveszélyes egy méhlegelő

Fotó: Csala Péter/Facebook 

A kormánypárti bulvárlap szerint üres sörösdobozok, üvegek, eldobott cigarettacsikkek, térdig érő gaz: ez a látvány fogadja azokat, akik Óbudára, a Flórián tér környékére mennek. Az ottani méhlegelő már csaknem tűzveszélyes, hiszen az eldobott csikkek könnyen lángra gyújthatják a kiégett füvet. Ráadásul, ha ez még nem lenne elég, a környékbéli gyorsétterem szemetét is szanaszét viszi a szél és a madarak, bár ezen a lakosok észrevételei szerint az illetékesek  már nagy erőkkel dolgoznak. 

A környékről a Ripost.hu készített kis videót. 

Forrás: Ripost.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A kukából gondosan, egy irányba szétszórt szemét. Pont, ahogy azt a szél szokta :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Shikari: július 14. 05:42. Pedig nagyon vinnyogot némelyik az akasztófa alatt, és gyilkost kiáltott. A Szálasi legalább letisztelgett az akasztófának, bucsuzóúl. Amúgy rászolgált.
Shikari
@nezelodo: Szálasi hazafi volt. Nem idegen érdekeket szolgált.
Shikari
A méhlegelőnek nevezett gaztenger, ha megszárad tűzveszélyes. Tele porral. Minek a városba méhek? Csipkedjék a BKK utasait?
nezelodo
@Shikari: A Nemzeti Parkok területeit látnád, 1998-ban puccsszerüen elvették a fenntartására szánt pénzt, na azok most újra bozótban állnak, a bérbe vevők nem tartanak rajt állatot, ahogy a szerződésük előirja, mert csak a földalapú támogatás lenyúlása a cél. Ezért nem piszkálják a kaszálással már a kistulajdonosokat sem, mert joggal mutogatnak a szomszédos állami tulajdonosra. Ahol tartottak is állatállományt, két három NER társ is bemutatta azt a sajátjaként. Aztán láss csodát, meghalt a házi őrizetes csodaborász, eltűnt a szürkemarha állomány , amit egy másik is kis tolvaj is bemutatott a hivatalnak a sajátjaként. Gondolod, hogy annyira hülyék lennének azok a szakemberek, hogy nem tudták volna a krotália száma szerint beazonosítani az állatokat, ha nem a lenyúlás lenne a cél?
Tűzveszély? Láttad egyszer is, amikor ég az egész Káli-medence gaztengere, vagy a hortobágyi puszta? Félelmetes... Pedig okulhattak volna abból amikor 1996-ban három hétig égett a mostan NP területén az erdő a Balaton-felvidéken.
Shikari
@nezelodo: Most megint terelsz, mellé beszélsz! A városban a gaztenger nem elfogadott. Nehéz ezt kilogikázni?
A Nemzeti Parkokat ne hasonlítgasd már Budapesthez!
nezelodo
@Shikari: Pedig a NP nagyobb veszély mint pár gazos parcella a fővárosban. Vajon az csak Karácsony hatalomátvétele óta van, és most hirtelen kaszálási mánia jött rá a fidesz ifjaira? A Tarlós alatt is találtak volna de hát a hatalommánia új területre tévedt Majd elmúlik ez is mint a nátha. Amúgy lehet, hogy csak vadkendert kerestek ezek a gyerekek. A H. vásárhelyi fidelitaszos gyerek legalább nem bízta a véletlenre, az termelte is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.