A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói elképesztő mennyiségű, 350 tő kannabiszt találtak egy idős házaspár tanyáján – közölte a police.hu.

Nyugdíjkiegészítés: 350 tő kannabiszt találtak egy idős házaspárnál HódmezővásárhelyenFotó: Pixabay

A házaspár 69 éves férfi tagja 2021 július elején került a rendőrök látókörébe, miután ingatlanja területén nagy mennyiségű marihuána-termesztésen érték. A nyomozók az elvégzett adatgyűjtések eredményeként megállapították, hogy a kábítószer termesztésében szintén 69 éves felesége is segítséget nyújtott, továbbá azonosították az időskorú férfi 27 éves társát is – írja a police.hu.

A rendőrök 2021. július 8-án a kora délutáni órákban tartottak szemlét a kérdéses ingatlanban, amely során megtalálták a nemesített növényeket, továbbá a részben leszüretelt és kiadagolt kábítószert, illetve a termesztéshez szükséges eszközöket.

A feltételezett elkövetőket előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték.

A gyanúsítottakkal szemben a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán termesztéssel, jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Forrás: police.hu
Fotó: Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.