Az M0-s, az M1-es és az M3-as autópályákon is egyre nagyobb a forgalom – közölte az index.hu az utinform.hu információi alapján.

Még alig kezdődött el a nap, de már több autópálya is bedugult
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Erős a forgalom az M0-s autóút déli szektorán. Az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a Hárosi Duna-hídnál torpan meg a közlekedés, néhány perccel megnőtt a menetidő. Lelassult a haladás az M3-as autópálya bevezető szakaszán is, az M0-s autóúti csomóponttól befelé – írja az index.hu az utinform.hu alapján.

Az M0-s autóút déli szakaszán javítják a Hárosi Duna-hidat. Az M1-es autópálya felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat a 14-es és 16-os kilométer között az M5-ös autópálya felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként két–két sáv járható. A 16-os kilométernél lévő Halásztelek csomópontban lezárták az M1-es autópálya felé vezető felhajtó ágat, helyette a 17-es kilométernél lévő gerincúti csomópontban lehet felhajtani az autóútra.

Az M1-es autópályán, mindkét oldalon felújítják a 162-es kilométernél lévő Moson pihenőt. A teherautósok a pihenőt használhatják ugyan, de tankolni nem tudnak, ott csak személyautóval lehet üzemanyagot vételezni. Helyette a Győrt elkerülő szakaszon, a 119-es kilométernél lévő Arrabona pihenőhely és benzinkút használható.

Az M3-as autópályán, Vásárosnamény felé, Gödöllő és Bag között a betonfalat javítják. A 30-as és 35-ös kilométer közötti szakaszon a belső sávot lezárták, a forgalmat sávelhúzással a külső és leállósávon vezetik.

Forrás: index.hu, utinform.hu
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
A dugó központja a fővárosban van, ami kihat az összes autópályára. Ki az oka mindennek?
Na ki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.