Eljárást indíthat a magyar kormány ellen az Európai Bizottság az LMBTQ-ellenes pontokat tartalmazó „pedofiltörvény” ügyében, írta meg a Telex az AFP hírügynökség alapján.

Várhatóan csütörtökön hirdetik ki, hogy kötelezettségszegési eljárás indul Magyarország ellen a múlt hónapban megszavazott törvény miatt, ami nemcsak itthon, de Európa-szerte felháborodást okozott.

Eljárás indulhat Magyarország ellen a "pedofiltörvény" miatt

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

A Telex kérdésére az Európai Bizottság magyarországi képviselete nem erősítette meg, de nem is cáfolta az információt.

Az AFP egy magas rangú uniós forrásra hivatkozva írt arról, hogy az Európai Bizottság szerdán felszólító levelet küld majd Magyarország kormányának, csütörtökön pedig elindítja a kötelezettségszegési eljárást. A hírügynökség szerint a figyelmeztető levél lehet az első lépése annak az eljárásnak, aminek keretében a magyar törvény az Európai Bíróság elé kerülhet, és aminek következtében pénzbírsággal is sújthatják Magyarországot.

Forrás: Telex.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FL4K
Mi az, hogy indulhat? Nyilvánvaló, hogy mi a baj - induljon!
Orbán lelkén rengeteg magyar ember halála szárad, akik még most is élhetnének a szeretteik körében, ha nem egy olyan GECI lenne Magyarország élén, mint Orbán Viktor.

De tetézi a bajt ez a GECI Orbán, hogy a kellő felvilágosítás és támogatás nélkül, gyerekek menekülnek a halálba öngyilkosságot elkövetve, mert, bár próbálnak megfelelni az elvárásoknak, de egyszerűen a gyűlölet és a megosztás elhatalmasodásának eme fokán egy idegileg erős ember sem mindig tud normális maradni.

Orbán Viktor a pokolban fog égni örökké az emberiségellenes bűnei miatt !!!

Bencsik jól látja, Sátán átvette az uralmat Európa felett - ORBÁN VIKTOR SZEMÉLYÉBEN, AKI KIVÉREZTETTE MAGYARORSZÁGOT ÉS MOST EURÓPA ROMLÁSÁRA TÖR !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: ,,Európa egy bűzlő, mocskos mocsár lett, amit korcsok vezetnek. Undorító!"
És akkor világos, hogy itt a vajdádra gondolsz.

@verőce21: @Shikari: Nektek, ostoba buziknak mi a bajotok a melegekkel?
ómió
A "csúcs" az lesz, ha majd már a strasbourgi efftársak is kimondják: Buziland kell legyünk - az az "ajrópai érték"!
Aki Én
@ómió: Te tényleg ennyire hülye vagy?
Nessy
@Pegero: mi Nagy a különbség az eredeti törvény címe, és a törvény módosítások utáni valós mondani valója között. Röviden. A pedofilok a 10-14 éves korosztályra nézve veszélyesek, sőt életveszélyesek. Nos nekik sem magyarázhatják el a szakembereknek, hogy mire vigyázzanak. A szülő talán beszél a "cukros bácsiról", de nem hívja fel a tini figyelmét, hogy telefonon, interneten
senkinek ne küldjön magáról akt fotót.
A nemi identitás a pubertás idején jelenik meg. Olyan családban, ahol ez a téma, tabu, kitől kérjen felvilágosítást segítséget, ha nincs szakember, tanár az iskolában akitől segítséget kérjen? Hiszen tilos!
De a legeklatánsabb, hogy a közbeszédben ma sem a pedofiloktól féltik a gyereket, hanem a buzizás a fő téma reggeltől, estig. Homoszexuális soha nem bánt gyereket!, Ha hall róla a fiatal, attól nem változik meg a nemi identitása., Most még az kamasz is, aki eddig nem foglalkozott ilyen témával, ha nem érintett, most érdeklődni kezd haveroktól, internetről, szex oldalakról. Ez aztán a siker!
ómió
@Aki Én: Ezerszer mondtam már: ne hazudd rám az egódat! Vagy ez ott nálatok, efftársak közt, elmeosztályi divat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.