A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Karácsony félelmet kelt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Gergely!! Egész eddigi ténykedésed bocsánatért visít!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
istván irén
Csak a tényeket tárja fel ti nagyon jól tudtátok a kínai 1 rakás szar még is rá erőltettétek az emberekre.
silber13
Gergely!! Egész eddigi ténykedésed bocsánatért visít!!!
Giovanni Alba
"A kormány nem tervezi, hogy országos ellenanyag-mérési programot indít – ezt mondta kedden újságírói kérdésre a családokért felelős tárcanélküli miniszter. Novák Katalin azzal indokolta a döntést, hogy bonyolult módszerről van szó, és aki kíváncsi rá, az megnézetheti, hogy védetté vált-e az oltások után." Idézet innen: 24.hu/belfold/2021/07/06/antitest-vizsgalat-kormany-fidesz-novak-katalin/
Megfogadták a tanácsot, megnézették, most pedig egyszerre Soros-ügynökök lettek.
Szerintem ex Veresné és Gulyás G.(!) megnyilatkozásai keltenek félelmet. Az milyen már, hogy oltunk, mert azt mondtuk, hogy aki lemarad, kimarad, de nem tesztelünk, az drága meg bonyolult, oldd meg magad.
Vegyél tőlem használt autót, hidd el, bolondnak megéri, ha kételyeid vannak, akkor a pénztár után fáradj el a szervízbe, vizsgáltasd be saját költségeden.
Aranypofák, hát nem?
Qqberci
Marhagulyás! Végre valaki, most éppen Karácsony Gergely, beleveri az orrotokat a sz@rotokba!...
Nessy
Ebben az egészben az a tragédia, hogy emberek egészségével, életével játszanak. Az a kormánynál természetes, hogy ha az érdekei megkívánják, szemrebbenés nélkül állít tudatosan valótlant. De ez most már nem az a kategória. Mondhatjuk, hogy élet elleni bűn. Miközben bőven van raktáron Pfizer vakcina, amivel valóssá lehetne tenni a védettséget! Most az egyszer nehéz megőriznem az udvarias fogalmazást!
Nessy
@Mirabilis: Viszont a Sinofarm nála is az utolsó helyen végzett! Sajnálom az egyetemet, mert eddig jó híre volt!
solidedge
Karácsony rávilágított egy olyan problémára amit az államnak kellene kezelni. Gulyásék kérjenek bocsánatot, hogy felnyitották a szemüket. Ha pedig tudnak a Karácsony által felvetett problémáról, akkor ez egy gyalázatos játék az emberek életével. De mint tudjuk a Fideszt csak a hatalom és a vele járó kiváltságok érdeklik. Ezt védik emberek élete árán is.
gina
Te kis rohadék buzi, te kérj bocsánatot a magyaroktól te aljas népgyilkosok egyike, mit képzeltek magatoktól proli szemetek, az egész g fidesz patkányok helye a legmélyebb börötnben van
gina
@silber13: Te idióta te sirj a szemét szektáddal együtt,, visitani ti fogtok 22 ben szar senkik
silber13
@gina: Mi is a problémád?? Tán az hogy javasoltam Gulyás Gergelyek eddigi ténykedéséért a bocsánat kérést? Valamit nagyon elnézhettél!:-))))
silber13
@gina: Azt hiszem, hogy a rámaggatott jelzőidet megtartod saját magadnak!!:-))
verőce21
A lényeg, hogy Karácsony vizsgálatainak hála a kormány talán meggondolja magát és itthon is lesz harmadik oltás (amit a gyártói ajánlás nem tartalmaz, ezért nem alkalmazzák). :)
Nessy
@verőce21: Viszont a Sinofarm esetében a gyártóajánlás szerint 60 éven felül nem ajánlják! Erre kiket oltottak vele elsősorban? A 60 felettieket. A teszt eredmények bizonyítják, hogy ebben a korosztályban csökken a védettség hatásfoka! Igaz, ezért a korosztályért nem kár, ha pórul jár. Már úgy is csak a baj van velünk!
verőce21
@Nessy: Nem stimmel, mert a 60+ korosztályt elsősorban Pfizerrel oltották!

(De a "kínai szarral" oltott 60+-osok nem reprezentatív mintáján a SOTE 18% negatívat talált...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.