Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 45 éves Swaine Kevin Philip eltűnése ügyében.

Eltűnt egy angol nyelvtanár Budapesten

A rendelkezésre álló adatok szerint a brit férfi kedd délután fél öt körül ismeretlen helyre távozott a józsefvárosi otthonából, és azóta semmi életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik a férfit. Swaine Kevin Philip körülbelül 180 cm magas, átlagos testalkatú, őszes barna hajú, szeme színe zöldeskék.

Eltűnésekor sötétkék galléros póló, farmer rövidnadrág és sportcipő volt rajta. Értesüléseink szerint a férfi nyelvtanárként dolgozik egy fővárosi nemzetközi iskolában.

A józsefvárosi rendőrök azt kérik, hogy aki Swaine Kevin Philip tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Forrás: Police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Szokás szerint a Dunából fog előkerülni az összevert, kirabolt hullája. A magyar rendőrség pedig -mint mindig- öngyilkosságot állapít meg és gyorsan lezárja az ügyet. Évek óta újra meg újra ugyanez történik a Budapesten eltűnt külföldiekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.