A Hernádi Zsolt Mol-vezér cégének érdekeltségébe tartozó Grand Hotel Esztergomban nem csak aludni lehet, hanem természetesen egy luxusétterem is nyílt a szállodában, ahova a pékárút a Vál-Völgye Pékség Kft szállít, melynek többségi tulajdonosa a Búzakalász 66 Kft., amely pedig Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó érdekeltségébe tartozik – írja az mfor.hu.

Mészáros Lőrinc luxuskiflijét ehetik reggelire a vendégek a Mol-vezér közpénzből épült szállodájában

A hazai ízek és a nemzetközi trendek egyaránt jellemzik a kínálatot, az étterem látványkonyhája betekintést nyújt a kulisszák mögé, így téve még izgalmasabbá az élményt.

- szól a szálloda éttermének bemutatkozása.

Az étterembe pedig nem akárhonnan érkeznek a minőségi termékek. A Vál-Völgye Pékség a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a fogások mellé az ő termékeiket szolgálják fel.

Amikor elindítottuk a pékséget, akkor az vezérelt minket, hogy az éttermeknek és a hoteleknek kiváló minőségű termékeket szállítsunk. Ha van pár szabad napotok, és pihenni szeretnétek, akkor nézzétek meg a nyitási ajánlatot náluk, és egyetek vadkovászos kenyeret vagy egy vajas kiflit reggelire. A vendégek ma már joggal várják el, hogy az étkezéseknél is meglegyen a "HŰHA" élmény

- számol be büszkén a Vál-Völgye Pékség.

Az alcsútdobozi Vál-Völgye Pékség Kft. többségi tulajdonosa a Búzakalász 66 Kft., amely pedig Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó érdekeltségébe tartozik

. A friss pékáru gyártásával foglalkozó cég csak tavaly nyáron jött létre, 2020-ban így 63,3 millió forint árbevétel mellett 4,5 millió forint nyereséggel zárt.

Az új szálloda az első olyan luxusszálloda, amely építési költségeinek jelentős részét a Miniszterelnöki Kabinetiroda felügyelete alá tartozó Magyar Turisztikai Ügynökség által a Kisfaludy-pályázatokon kiosztott, vissza nem térítendő közpénz-milliárdok fedezték.

A 2,8 milliárd forintos támogatást a Solva Property Ingatlanfejlesztő és Hasznosító Kft. kapta az MTÜ-től.

A Solva Property konkrétan a Solva Magántőkealap tulajdonában van, ami a Gran Private Equity Zrt. által kezelt magántőkealap. A Gran Private Equity pedig Hernádi Zsolt többségi érdekeltsége, a cég tavaly 310 millió forintos forgalom mellett 149 millió forintos nyereséggel zárt, amit a tulajdonosok számára osztalék formájában ki is fizetnek.

Forrás: mfor.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@fideszes gyökér: Ami itt szellemileg mérgező meg magyarellenes, országellenes, az a ti tetübolsi jelenlétetek!
ómió
@Aki Én: Ja, hogy a kiflire, bolsi idiótája, te se tudod ráhazudni a mérgezőt! Akkor ezért maradtam erre én!? Te bele is betegednél, fajkreténje, ha valakire legalább tetves önmagadból nem hazudhatnál valamit!
Aki Én
@ómió: Miért akarnám a kiflire hazudni, hogy mérgező? Ez megint csak a te buta fejedben született beteg gondolat, te balfasz.
Clavigo
@ómió: Lemaradtál,,gyökér.. Andika lesz , Lőrinc barát luxuskiflijének az előkóstolója..
ómió
@Aki Én: Azért, efftársék elmebetege, mert a "kedvenc Mészitekre" már nem tudjátok, mit hazudjatok! Talán rossz a "tipp"? Nem csoda! Itt is látszik, hogy nem vagyok bolsi!
ómió
@Clavigo: Szóval, bolsi fajkretén, ő lenne az élő cáfolata, ha ráhazudnátok? Aha! Akkor, ezért nem teszitek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.