Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke a tegnapi semmitmondó nyilatkozata után a Mandinernek adott interjújában arról is beszélt, hogy mindenképp fellebbeznek az Európai Labdarúgó-szövetség által kiszabott büntetés ellen – írja az Index.hu.

Csányi Sándor most már tényleg megszólalt az UEFA büntetéséről
Fotó:MTI/Illyés Tibor

Az UEFA büntetése három zárt kapus találkozó (amelyből egy felfüggesztett), illetve 100 ezer euró.

A sorsolás pillanatában azzal kellett szembesülnünk, hogy nagyon erős csoportba került a válogatottunk. A legutóbbi Eb- és NL-győztes Portugália, a legutóbbi vb-nyertes Franciaország és a négyszeres világbajnok Németország mellé. Ez a négyes azonnal meghatározta az elvárást is: becsületes helytállást vártunk el a csapattól. Ezt a célkitűzést a válogatott messze túlteljesítette.

– mondta el arról, hogy hogyan értékeli a Rossi-gárda szereplését.

Rendkívül igazságtalan, hogy néhány ember tette, viselkedése miatt több tízezer, a futballért rajongó szurkoló kényszerül a stadionon kívülre. Remélem, végül minden szurkoló megérti, hogy akár egyetlen sportszerűtlen néző tette is szigorú következményekkel jár diszkrimináció vagy rasszizmus esetén

– fogalmazott Csányi Sándor a szurkolói magatartással kapcsolatban.

Az MLSZ elnöke elmondta, még várja a részletes indoklást, illetve kamerafelvételek alapján polgári jogi eljárást kezdeményez a szövetség azok ellen, akiket a felelősség terheli.

Csányi egyébként elégedett a magyar rendezéssel.

Valamennyi Budapesten megforduló UEFA-vezető elismerően nyilatkozott a szervezésről, a vendéglátás színvonaláról. A kihívásokat megoldva nemzetközi színvonalú eseménynek adott otthont Magyarország. 

– mondta a sportvezető.

Nemcsak az aréna fizikai adottságait dicsérték egyébként, hanem az infrastruktúrát, a közlekedést, az esemény lebonyolítását, ami kivívta a kritikusabb szakértők elismerését is. Többször szóba került a kiemelkedő gyepminőség, az egyedi atmoszféra, a hangosítás színvonala, a játéktér beláthatósága. Ezek a részletek mind bizakodásra adnak okot a későbbi rendezések kapcsán is

– tette hozzá.

Forrás: Index.hu 
Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egyeseknek sikerül megcáfolni Arisztotelész híres tézisét mi szerint nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba belépni és a múlt század 30-as 40-es évei után ismét a rasszizmus, sovinizmus, fasizmus-nácizmus bűzlő pocsolyájában tapicskolunk. Lehet ezen röhögni Csányi úrnak. Érdekes Európa többi stadionjában ez nem fordult elő, vajon miért nem?! A fidesz-kormány lényege!
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/4215/6280/original.jpg?w=600&h
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@ómió: ma 10:26. Igazad van bolsikám, úgy mint 1957-ben a megyei Pb tagjai, a Brusznyai halálos ítéletét ahogy kérvényezték. Keresd meg a névsort, kik írták alá aztán okoskodj.
ómió
@nezelodo: Már te is a tetves bolsiságod másrahazudásában "utazol"? Ilyen ragályos ez nálatok? Sehogy nem bírtok megbékélni önmagatokkal? És Brusznyai meggyilkoltatását a bolsi tetübandátokról még nem sikerült a Fideszre hazudnotok? Hát, húzzatok már bele!
nezelodo
@ómió: Ne erőlködj, mert a nadrágod látja kárát. Amúgy a bolsik nem igen emlegetik szegényt, hát még a szochszás családok mennyire hallgatnak róla! Vagy személyesen érintett vagy hogy ilyen elmebeteg módon reagálsz? Látszik, van utánpótlás a pszichopatákból.
ómió
@nezelodo: Aki itt erőlködött, vazze, önnön tetves bolsisága másrahazudásával, az, mintha te lettél volna! Csak nem "kárát látta" a nadrágod? Ezért hazudnál rám már minden tetübolsi "vívmányt", a "szochazástól" a pszichopatáig? Nem volt elég csak a tetves bolsiságoddal próbálkoznod?
nezelodo
@ómió: Oké, ha te így érzed jól magad, hát csak játszd a párkát. Orvost se keress, kár a tudományt pazarolni rád.
ómió
@nezelodo: Nocsak! Találkoztál a valósággal és így meglepett, vagy csak akkor dehonesztáló a szöveged, ha rád vonatkozik? És ilyen orvosi diagnózison is túl vagy már?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.