Nem hittem volna, hogy ezt ki kell mondanom, de ez a rezsim tényleg minden aljasságra képes. Ugyanazt csinálják, amit egy profi zsebtolvaj: egyik kezével figyelmet terel, míg a másikkal ellopja a tárcát. Miután a kormányzat most újabb hazugság-cunamival próbál visszavágni az Európai Bizottságnak és megint eltakarni a lényegről a figyelmet, ezért kénytelen vagyok leszögezni néhány tényt a tisztánlátás érdekében.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Shikari: Igen, azt kéne, ha lenne miért. De ti az ellenzéken nem találtok fogást, ezért aztán gyártotok. Hány pofáraesésen is vagytok túl? :)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ez mondjuk elég egyértelmű.
Mármint IQ 30 felett.
Peller Anikó
@sgl: Pedig most pont azt tette amit mindigis nehezményezel (jogosan).
tudode
Ma már minden hab a tortén ahhoz képest, hogy a közjogilag érvénytelen alapirámányuknak a befejező mondata az,ereszcsatorna virtuóz tollából, hogy
.
"""""Mi, a 2010. április 25-én megválasztott Országgyűlés képviselői, Isten és ember előtti felelősségünk tudatában, élve alkotmányozó hatalmunkkal, Magyarország első egységes Alaptörvényét a fentiek szerint állapítjuk meg.
Legyen béke, szabadság és egyetértés.
-----------------------------
.
Ha senki más, de ha van a világegyetemben Isten úgy megbünteti őket, hogy kezük, lábuk összekeveredik, mivel béke az nuku, ami látszólag van szabadság azok számára, akik egy gántkövet főjnak a mindenrehatóval, a NER egyetértésével, ahol a tisztesség hiánycikk, az ország a HAZÁRA asszociálva:
---------------------
.
-----Kovács Kati: A régi ház körül
www.youtube.com/watch?v=vl2jfQga8yc
---------------------------
.
Olyan lett az ország mint egy kripta!
nemkati
@Shikari: Igen, azt kéne, ha lenne miért. De ti az ellenzéken nem találtok fogást, ezért aztán gyártotok. Hány pofáraesésen is vagytok túl? :)))
csak úgy....
@Shikari: nektek, jövöre kell egy marha nagy diliház ..
a gurudnak és társainak meg börtön!
csak úgy....
@Shikari: a jóslataid szerin,már réges rég orbánnak kéne vezetni az eu.-t és tarlósnak budapestet. tibim,te javasasszonynak is hüle..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.