Jöttünk, láttunk, győztünk. Ezzel a mondattal kezdi posztját a Facebook oldalán Varga Judit.

Varga Judit: "Győztünk!"
Kép:Facebook/Varga Judit

Kitért arra is, hogy már a koronavírus-járvány elején látszott, hogy a gyors reakció életeket menthet, ezért a magyar szakemberek tudásának köszönhetően Európában elsőként kezdhettük meg a hatékony védekezéshez szükséges vakcinák beszerzését.

Szerinte az azonnali cselekvésnek köszönhetjük, hogy Magyarország az uniós országok védettségi rangsorának élmezőnyébe került és mára a lakosság több mint 50 százaléka megkapta a második oltást is.

Ezzel olyan mintaállamokat előzünk, mint Finnország és Hollandia vagy olyan nagy nyugati országokat, mint Franciaország és Németország, de a szomszédos Ausztria is elmarad a magyar átoltottságtól 12 százalékkal.

- írta bejegyzésében, majd arra is kitért, hogy:

Az oltási programnak és a magyar emberek fegyelmezettségének köszönhetően újraindíthattuk a gazdaságot, így akár az év végéig több mint 6 százalékos gazdasági növekedést is elérhetünk. Ez egyedülálló siker Európában

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook/Varga Judit

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@verőce21: Hát persze... Édesviktorunk megtesz érted mindent...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Te, mint címeres bolsi faszkalap, akkor, most EMA engedélyre, vagy a vírus elleni védelem meglétére "hegyezed ki" az efftársi igényeiteket? Merthogy ez utóbbira a keletiek is alkalmasak! Még akkor is, ha az EMA engedélyének kiadását Kirikiadis efftársnőtök csuszikapénze egyelőre nem teszi lehetővé! Ha meg bűnözőket keresel meg rablókat, tekints bizalommal a tetvesbolsi tetübandádra!
ómió
@Pipás: Az, bolsi faszkalap, nem "retorika", hanem az efftársi hétköznapjaitok kitárulkozása! Gyuri gazdátok 90. táján még a kommunizmus lebontását "ösztöndíjazta", ma meg már a neokomcsi "eszme" felvirágoztatását!
FL4K
@istván irén: A magyar miniszterelnök, hazudós. A magyar igazságügyi miniszter hazudós. A magyar főügyész ország-sorsrontó maffiózó politikusbűnözőket véd. A magyar belügyminiszter olajszőkítő volt és nyilván most is meg vannak a kapcsolatai. És a többi vezető fideszes politikusnak is rengeteg vaj van a fején - kivétel nélkül mindegyiknek !!!

Magyarország a bűn tengerében fuldokol!
Pipás
@ómió: Hülye vagy te, csak nem forogsz. Zavaros az elméd, de nagyon efftás. Ennyi baromságot, amit te itt összehordasz a világ nem látott.
ómió
@Pipás: Majd, ha több eszed lesz - bármilyen kevés is erre az esély - megérted! Az idióta efftársiasságodat meg, ne rám hazudd, tartsd meg magadnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.