Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara várja az egészségügy mindennapi Hőseit a Hősök terére a 2021. július 31-én 10.00 órakor tartandó Nagygyűlésére – számolnak be róla a honlapjukon.

Gigatüntetésre készülnek az egészségügyi dolgozók
Résztvevők gyülekeznek a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) béremelésért és az egészségügyi életpályamodell bevezetéséért meghirdetett demonstrációján Budapesten, a Hősök terén, 2015. május 12-én. Fotó: MTI / Marjai János

Hívunk és várunk az egészségügy területén tevékenykedő minden kollégát, aki felelősséget érez a jelen és a jövő betegellátásáért és az egészségügyi szakdolgozókért!

- írják a közleményben, hogy közösen adjanak hangot annak az elégedetlenségnek, ami az elmúlt időszak alatt a szakdolgozók körében megfogalmazódott!

Ki kell mondanunk, hogy az egészségügyi szakdolgozók által nyújtott szakmai tevékenység egy SZOLGÁLAT, de nem jelenthet szolgaságot! Mi SZAKDOLGOZÓK Magyarország állampolgárainak egészségét védjük, betegség esetén ellátjuk, rehabilitáljuk, gondozzuk őket!

- hívják fel a dolgozók figyelmét. 

A kamara szerint a döntéshozók nem hallgatták meg őket a tárgyalóasztalnál, ezért a Hősök teréről kell üzenniük a fizikai és lelki terheikről és a felelősségteljes munkájuk alulfinanszírozottságáról! 

Álljunk ki közösen hivatásunkért, egymásért, betegeinkért, az egészségügy jövőjéért, valamint emlékezzünk meg a járvány alatt elveszített szakdolgozó társainkról!

Forrás: Meszk.hu
Címlapkép: MTI/Marjai János

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@jesz: amit a fidesz csinál, az a túlzás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
a giga jelző nem túlzás egy kicsit? Sajátos tulzó fok, de nagyon valósznű, hogy nem lesznek sokan(az eü solgozók)
csak úgy....
@jesz: amit a fidesz csinál, az a túlzás.
Nessy
@jesz: Elképzelhető, hogy akik éjszakások voltak, vagy éppen szolgálatban vannak nem lesznek ott.
. Arról nem beszélve, hogy a vidéki dolgozókat a szakszervezet nem tudja ingyen buszokkal Pestre hozni. Ezt a CÖF engedheti meg magának, a mi pénzünkből.
Amit viszont a kormány csinál a szakdolgozókkal, az kritikán aluli!
csak úgy....
@Shikari: gondolom tyúklopással tréningezel,hogy addigra legyen kondid a fogdosáshoz! :)
csak úgy....
@Shikari: tibim,hányat fogdosol össze százon?
csak úgy....
@Shikari: hamarosan genetikai vizsgálatra leszel kötelezve,-régen a zsidók is így sumákoltak,hogy mentsék a bolhaszarost! tibim,te nem vagy tiszta fajú ária!
-a gondolkodó és értöktöl elnézést kérek a "régen a zsidók is így sumákoltak,hogy mentsék a bolhaszarost" miatt ,-nem egyszerü egy hotentottával kommunikálni,hogy ö is értse..
Aki Én
@Shikari: tudjuk ki vagy, és ezzel a formával csak kinevettetnéd magad. Arról nem beszélve, hogy neked nagy szükséged van az eü dolgozókra.
ómió
Elaludt a kormány!? Tessék már lenyulni tőlük egy havit! A Böszme is azt tette és milyen csendben voltak!
Clavigo
@Shikari: Te még önkéntes rendőrnek is hülye lennél...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.