Szaniszló Sándor azt írja a közösségi oldalán, hogy az M1 által sugárzott Híradó című műsorban hamis információkat mondtak róla, amikor arról tudósítottak, hogy a kerületben ő kezdeményezte, hogy a fel nem használt kínai Sinopharm vakcinákat visszaküldjék – számol be róla a Media1.hu.

Valótlant állított az M1 Híradó, ítéletben kötelezi igazmondásra a csatornát a Fővárosi Törvényszék
Kép:YouTube

A tudósítás címe az volt, hogy „Visszaküldték a kínai vakcinákat”.

A Főváros Törvényszék most arra kötelezte az M1 hírcsatornát, hogy főműsoridőben, a 19:30 órás Híradóban az ítélet jogerőre emelkedésétől számított 5 napon belül adják le az alábbi közleményt:

Helyreigazítás: A Híradó 2021.március 18-i egyik adásában valótlanul állítottuk, hogy a kerületi polgármester, Szaniszló Sándor döntése volt a fel nem használt kínai vakcinák elszállíttatása Budapest XVIII.kerületében.

A fel nem használt kínai vakcinák begyűjtését a Fővárosi Oltási Munkacsoport vezetője kezdeményezte, e döntésbe beleszólása a kerületi polgármesternek nem volt, Facebook posztjában az elszállítás tényéről tájékoztatta a lakosságot.

A polgármester az ítélet után azt írja, hogy a nyilvánvaló hazugságot a közpénzből fenntartott teljes kormánymédia közreadta, és bízik benne hamarosan ők is igazmondásra kényszerülnek.

Forrás: media1.hu
Címlapkép: YouTube

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Valamelyik másik efftárs volt a "hunyó"? Na, ne má'!
Nessy
@ómió:A Fővárosi Oltási csoport vezetője! Hogy efftárs e, azt maga biztos jobban tudja.
ómió
@Nessy: Honnan tudnám én jobban, ha te ennyire ismered az efftársaidat? Vagy csak "efftársi reflex" rámhazudás volt?
Nessy
@ómió: Ön írta, Valamelyik másik efftárs volt a "hunyó", ergo ön tudja mikor kire gondolt! Ha a Fővárosi Oltási csoport vezetője "ráhazudás", beszélje meg vele, én nem ismerem.
tudode
Emékszem arra, gyermekkoromban a felnőttek a II. világháború után, a be nem szolgáltatott rádión hallgatták a SZABAD EURÓPA HANGJÁT,
.
---- Szabad Európa – online visszatérés Magyarországra
www.szabadeuropa.hu/a/30823665.html

www.szabadeuropa.hu/
--------------------

.
Ugyan nem dörögnek az ágyuk, nincs légtitámadás, de ami van, egyes hírközlő eszközökön keresztül, visszhangozva azt, aki vívódik a horizontjára rajzolt ellenségképeivel, besegíttetve félelemkeltéssel LÉLEKROMBOLÁSBA!
.
Amely egyre elviselhetetlebbé válik, mert a háborúnak vége lett, de a lélekrombolás kiheveréséhez az országnak évtizedek kellenek!!!
----------------------
.
Bocs! De miért kell mindig attól reszketni, amitől a mérgezett egér nyomja a sódert!
ómió
@Nessy: Az írásjeleket se ismered? (Akkor különösen "jó efftárs" lehetsz - gondolom!) A mondatom végén kérdőjel van, ergó én ezt kérdeztem! Szóval, rám hazudnod - még, ha efftársi is - emiatt se kéne semmit! Akkor, ez nálad - ha mégse "efftársi reflex" - csak de genere lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.