„Csak kibújt a szög a zsákból” – kezdi csütörtök délutáni posztját Magyarország igazságügyi minisztere.

Varga Judit Brüsszelnek: „Azt sérelmezik, hogy nálunk nem lehetséges az, ami Nyugat-Európában már állandósult”Fotó: Varga Judit/Facebook

A csütörtöki napon az Európai Bizottság két kötelezettségszegési eljárást is indított Magyarországgal szemben az esélyegyenlőség és az alapvető jogok védelmében. Az ellentétet lényegében a nemrégiben elfogadott LMBTQ-korlátozásokkal teletűzdelt homofób törvény élezte ki.

Brüsszel döntésével kapcsolatban Varga Judit is hamar elmondta a véleményét egy Facebook-posztban, amit így kezd:

Csak kibújt a szög a zsákból

Az Európai Bizottság eddig tagadta, hogy az lenne a problémája a gyermekvédelmi törvénnyel, hogy az megtiltja mindennemű szexuális propaganda terjesztését, így az LMBTQ-szervezetek és aktivisták tevékenységét a magyar óvodákban és iskolákban. 

A Bizottság ma megküldött hivatalos felszólításában azonban egyértelművé teszi, hogy az a baja a köznevelési törvény módosításával, hogy nem engedjük be köznevelési intézményeinkbe az LMBTQ-lobbit

– írja. A sajátos értelmezést azonban tudta még tovább fokozni:

A Bizottság szerint azon tilalom, melynek értelmében „a szexuális kultúráról, a nemi életről, a nemi irányultságról, valamint a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások” az oktatás keretében nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása vagy a homoszexualitás népszerűsítésére, sérti az uniós szolgáltatások szabad áramlását.

HANGSÚLYOZOM: a NÉPSZERŰSÍTÉS (azaz PROPAGANDA) tilos és ez fáj a Bizottságnak

Magyarul azt sérelmezik, hogy nálunk nem lehetséges az, ami Nyugat-Európában már állandósult. Nálunk nem lehet beengedni az LMBTQ- aktivistákat az iskolákba.

Mindezek után még hozzátette, hogy – most már – nemcsak a hazai, hanem a külföldi sajtó is álhíreket terjeszt. És arra szólította fel őket, hogy korrigálják a hamisan terjesztett információkat.

Fotó: Varga Judit/Facebook

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az EU soha nem mondta, hogy engedjék be az LMBTQ- aktivistákat az iskolákba. Már megint csúsztatsz te megélhetési szarházi! Csak lopni és hazudni tudtok. Az EU nem fogja annyiban hagyni a kormány legutóbb bevezetett törvényét, amely ellen világszerte sokan tiltakoztak. Orbán családvédelemről, meg gyermekek jogairól beszél, de a törvénynek ehhez semmi köze sincs. Egyértelműen az LMBTQ társadalom ellen irányul a mostani döntés, amit a legtöbben már pontosan tudnak. Ezen új törvény miatt – vélhetően – egy ideig még nem nyúlhat az EU támogatási pénzeihez a kormány, amelyre egyébként óriási szüksége lenne. Az sem kizárt, hogy dönteniük kell majd, hogy visszavonják a törvényt és megkapják a támogatásokat - talán - , vagy kötik az ebet a karóhoz és nem látnak egy forintot sem a jövő évi választásokig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@vacsi: azért vesznek itt házat a németek, mert ide menekülnek?
Meg a mi gyerekeinket szemelték ki?
Nektek tényleg elment az eszetek?
Ti veszélyesen buták vagytok.
verőce21
Az EU rohan a szakadékba! Ezt véssük az agyunkba.
Mindenki gondolkozzon és kezdjen hozzá a - Családja - túlélési technikájának kidolgozásához...
namihami
@vacsi: 21.14: Lehet, hogy Te ezt tapasztalod. Viszont az ingatlankereskedelmi adatok éppen az ellenkezőjét igazolják. A németek által favorizált nagy felvásárlás nemcsak hogy lefutott (és nemcsak a Balatonnál), de mára szabadulnának. Az újonnan vásárlók a NER-réteg soraiból kerülnek ki. Mert a kereslet valóban megugrott, de azok már hazai újgazdagjaink befektetési céljait szolgálják. A Balaton és hasonlóan frekventált területek kivásárlásával maholnap kasztterüreleteket akarnak, szeretnének kialakítani, ahová a fajtájukon kivüli még a lábát se tehesse be. Ezt szolgálják a lakóparkok, a Balaton vízpart melletti részeinek kisajátítása, a szabadstrandok fokozatos megszüntetése és hasonló, ""népbarát"" intézkedések.
Még 1-2 ""orbáni kormányzási ciklus"" és a Margitsziget ismét fizetős lesz a köznek.
ómió
Márpedig az aberrációszervezés a "művelt Nyugaton" már "ajrópai érték"!
verőce21
(07:25) Elnézést, hogy ezt húsz perccel hamarább írtam be, mint dr. Miniszterelnök Úr bemondta a rádióban..., de valahogy sejtettem, hogy erről fog beszélni reggel a Kossuthon...! :)
FL4K
A magyar igazságügyi miniszter sokszor ls sokféleképpen hazudik országnak-világnak - EZ NONSZENSZ !!!
Természetesen a homofób pedofiltörvénnyel kapcsolatban is hazudik ez a vérkommunista apu mellett nevelkedett náci kurva (mert most éppen erre van igény - ha Orbán kommunista/liberális/zöld/ufóhívő lenne, akkor Varga Judit is az lenne).
Amúgy elég erős az áthallás a nemzeti-keresztény és nemzetiszocialista (nazi) között.
Mert ha egy madár úgy hápog mint egy kacsa... nos, az egy fasiszta náci.

"Mi az igazság?" - már Poncius Pilátus is ezt szerette volna tudni. Igaz, a választ már nem várta meg.
Mi az igazság az Orbánféle homofób pedofiltörvénnyel kapcsolatban, azonkívül, hogy egy aljas, ocsmány, hazug, ember és életellenes shit?

A szakértő válasza: "A gyermekvédelem a kormány célja pedofilellenes törvénnyel, vagy valami egészen más?"

www.atv.hu/videok/video-20210727-a-gyermekvedelem-a-kormany-celja-pedofilellenes-torvennyel-vagy-valami-egeszen-mas

Mennyivel értelmesebb és előre vivő ez a beszélgetés, mint az az agyrohasztó nézhetetlen shit, ami a Hír Tv-én a Pubil Cafe-ban látható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.