„Csak kibújt a szög a zsákból” – kezdi csütörtök délutáni posztját Magyarország igazságügyi minisztere.

Varga Judit Brüsszelnek: „Azt sérelmezik, hogy nálunk nem lehetséges az, ami Nyugat-Európában már állandósult”Fotó: Varga Judit/Facebook

A csütörtöki napon az Európai Bizottság két kötelezettségszegési eljárást is indított Magyarországgal szemben az esélyegyenlőség és az alapvető jogok védelmében. Az ellentétet lényegében a nemrégiben elfogadott LMBTQ-korlátozásokkal teletűzdelt homofób törvény élezte ki.

Brüsszel döntésével kapcsolatban Varga Judit is hamar elmondta a véleményét egy Facebook-posztban, amit így kezd:

Csak kibújt a szög a zsákból

Az Európai Bizottság eddig tagadta, hogy az lenne a problémája a gyermekvédelmi törvénnyel, hogy az megtiltja mindennemű szexuális propaganda terjesztését, így az LMBTQ-szervezetek és aktivisták tevékenységét a magyar óvodákban és iskolákban. 

A Bizottság ma megküldött hivatalos felszólításában azonban egyértelművé teszi, hogy az a baja a köznevelési törvény módosításával, hogy nem engedjük be köznevelési intézményeinkbe az LMBTQ-lobbit

– írja. A sajátos értelmezést azonban tudta még tovább fokozni:

A Bizottság szerint azon tilalom, melynek értelmében „a szexuális kultúráról, a nemi életről, a nemi irányultságról, valamint a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások” az oktatás keretében nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása vagy a homoszexualitás népszerűsítésére, sérti az uniós szolgáltatások szabad áramlását.

HANGSÚLYOZOM: a NÉPSZERŰSÍTÉS (azaz PROPAGANDA) tilos és ez fáj a Bizottságnak

Magyarul azt sérelmezik, hogy nálunk nem lehetséges az, ami Nyugat-Európában már állandósult. Nálunk nem lehet beengedni az LMBTQ- aktivistákat az iskolákba.

Mindezek után még hozzátette, hogy – most már – nemcsak a hazai, hanem a külföldi sajtó is álhíreket terjeszt. És arra szólította fel őket, hogy korrigálják a hamisan terjesztett információkat.

Fotó: Varga Judit/Facebook

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az EU soha nem mondta, hogy engedjék be az LMBTQ- aktivistákat az iskolákba. Már megint csúsztatsz te megélhetési szarházi! Csak lopni és hazudni tudtok. Az EU nem fogja annyiban hagyni a kormány legutóbb bevezetett törvényét, amely ellen világszerte sokan tiltakoztak. Orbán családvédelemről, meg gyermekek jogairól beszél, de a törvénynek ehhez semmi köze sincs. Egyértelműen az LMBTQ társadalom ellen irányul a mostani döntés, amit a legtöbben már pontosan tudnak. Ezen új törvény miatt – vélhetően – egy ideig még nem nyúlhat az EU támogatási pénzeihez a kormány, amelyre egyébként óriási szüksége lenne. Az sem kizárt, hogy dönteniük kell majd, hogy visszavonják a törvényt és megkapják a támogatásokat - talán - , vagy kötik az ebet a karóhoz és nem látnak egy forintot sem a jövő évi választásokig.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Muszáj ezt a libát mindig idetolni???...
Néro
Ez tényleg ilyen hülye vagy csak egy aljas hazug tetű. Valszeg mindkettő. Figyelj vászoncseléd a pedofil papjaiddal legyél ilyen harcias mert az való veszély. Abban még a pápa is segít neked sőt én is. Majd szóljál ha nem boldogulsz Tömjénzsótid állatkertjével. Tudod annak lenne értelme te szerencsétlen.
Csizmás Kond
...mert mivel a saját ferde hajlamaiknak már nem tud gátat szabni a zunió nyugati fele, ezért erőlködnek azon hogy a lehető legtöbbhelyt érzékenyítsenek másokat, azzal próbálva leplezni a beteges kényszerszokásaikat.
RonaGyuri
igen, már régen; egyértelmű egy te egy buta arrogáns repedtsarkú liba vagy! =))
lampa laz
Jucus, tudjuk már, h hülye vagy, nem kell állandóan bizonygatnod.
Macskaszem
@Csizmás Kond: Téged rá lehetne beszélni, hogy buzi legyél? Mert ha igen, akkor eleve az vagy te bozgor majom.
Csizmás Kond
@Macskaszem: ...engem ne de ahogy értelmezlek téged nem is kell...és mi a bozgor mert mintha ezt már kérdeztem volna de akkor sem tudtál válaszolni...milyen nyelven van és mit jelent ?
tudode
Mit is visszhangoz annak az országnak az törvény őre akkor, amikor iskolaőrök regulázzák az iskolákban a csínytevő gyermekeket:
.
----- ORFK: Az iskolaőrnek a kényszerítő eszközök közül azt kell választania, amely az eredményesség biztosítása mellett a legkisebb károkozással jár
168.hu/itthon/iskolaorok-orfk-kepzes-oktatas-188368
------------------------------
.
Nem csak a gyermekkorúak, még azok is tájékoztatást kaptak ez alatt a sok mindenről elterelő irományból, akik már megették a kenyerük jnavát:
.
------ Szexuális irányultság
hu.wikipedia.org/wiki/Szexu%C3%A1lis_ir%C3%A1nyults%C3%A1g
----------------------------
.
Mindezt egy olyan államformában, ahol minden égtájnál többen hiányoztak a suliból a BIRtokos névmás oktatásakor
.
.NER-tagok lopásai (bocs.)
.
www.google.com/search?q=ner-tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER&aqs=chrome.1.69i57j69i59l2j35i39j0i433j46i131i175i199i433j0i433j46i433j0j0i433.4236j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------
.
Uncsi már az az elvárás, hogy az egész ország arra pikkeljen akinek a frizurája éppen nem tetszik a kedves vezetőnek. mikor üres járat van Brüsszel, Soros, Gyurcsány,
.
Mint pl. a genderelmélettel, és sok mindennel terelték el a figyelmet:
.
----Élet a NER-ben 2. rész : Isszák a csavaroskiflit, és a genderről beszélgetnek” Pető Andrea történész a nők helyzetéről
www.szabadeuropa.hu/a/31206606.html
.
!!!

.
Eladott Ország
Az EU soha nem mondta, hogy engedjék be az LMBTQ- aktivistákat az iskolákba. Már megint csúsztatsz te megélhetési szarházi! Csak lopni és hazudni tudtok. Az EU nem fogja annyiban hagyni a kormány legutóbb bevezetett törvényét, amely ellen világszerte sokan tiltakoztak. Orbán családvédelemről, meg gyermekek jogairól beszél, de a törvénynek ehhez semmi köze sincs. Egyértelműen az LMBTQ társadalom ellen irányul a mostani döntés, amit a legtöbben már pontosan tudnak. Ezen új törvény miatt – vélhetően – egy ideig még nem nyúlhat az EU támogatási pénzeihez a kormány, amelyre egyébként óriási szüksége lenne. Az sem kizárt, hogy dönteniük kell majd, hogy visszavonják a törvényt és megkapják a támogatásokat - talán - , vagy kötik az ebet a karóhoz és nem látnak egy forintot sem a jövő évi választásokig.
vacsi
@Horizont: Szerintem ez nagyon is lehetséges! Nem véletlen, hogy még a németek is itt vásárolnak házat...
vacsi
@Csizmás Kond: Nem! Újabb áldozatokat akarnak! És a mi gyerekeinket szemelték ki!
namihami
@vacsi: 20.01:. A helyzet éppen fordított. Az évek óta itt élő németek nagyrésze, akár veszteséggel, de mára szabadulna a magyarországi ingatlanjától.
Sajnos, ez biza tény ...
verőce21
Gondban lehetnek, ha ilyen agresszíven és önellentmondóan érvelnek EB-ék...!
baxi
Viszont a fidess seggnyaló propagandista az bemehet az iskolába. Hazudós, tolvaj csürhe.
mackoka46
@baxi: A templomban még a szószékre is felmennek !
csak úgy....
@verőce21: valóban gondban lehetnek! - a magyar kormánynak hetek óta csak a különbözö dugási formákon jár az esze! a fidesz egy furán sexualizált párt,akik kaletát kimentik ,buznyákot üldöznek ,- a guru fia homokos,- a talpnyalásos lábimádatuk meg különösen visszataszító..
verőce21
@csak úgy...: Te mindig önmagad hálójába gabalyodsz bele! Mert kevés az eszed...!
vacsi
@namihami: Na látod, én meg egészen mást tapasztalok - keresik és vásárolják folyamatosan a magyar ingatlanokat. Mondjuk, én a németeket sem szeretem.
ferencnovak
Mint mar megszokott, hiaba kotkodacsolsz, ezt a vitat is elfogjatok vesziteni. Meg meg van egy csomo. Hol lehet a problema vajon? Nem ezen kellene gondolkodni. Jo egyszer-ketszer, de allandoan veszitetek, es mindig ti, mostmar egyre dragabban? Hogy van ez? Ez most akar nagyon sok penzbe is kerülhet, a magyar emberek börere. Elöre szoltak.
csak úgy....
@verőce21: mesélnél a hálómról te shikari díjas hazudozós korlátolt !? :)
Lepényleső
...a szög valóban kibújt,- de nem most,hanem mikor számára megnyílt e poszt?
gina
Ócska sarki , jobb ha eltünik és OV seggét nyalja, undoritó ez a nő, hogy meri ezt a szöveget ország világ elött, nagyon jól meg van fizetve ez a kurva...
gina
@verőce21: Te IQ nulla jobb ha OV seggét nyalogatod, undoritó kis féreg
csak úgy....
@gina: ne bántsd már mert lehet,hogy attól hülye..
solidedge
Azt kaptuk amit vártunk tőlük. Fideszes hazugságot.
FL4K
Hihetetlen ez az embernek látszó tárgy - azért nem írtam nőt mert semmi nőies nincs ebben a nemének a szégyenébe!

Ennyi ésszel, hogy lehet ennyire hülye valaki?
Ne válaszolj, ez költői volt - magam is tudom a választ.
Három szóval: Gonoszság. Romlottság. Istentelenség.

Varga Judit ugyanolyan geci, mint Orbán - írnám -, de sokkal gecibb, mint Orbán - nőként, anyaként.
Hogy teljesen alkalmatlan igazságügyi miniszternek ez a politikai prostituált, az nyilvánvaló!
Van valami vegyesboltja a Balatonnál valahol... Na, ott áru feltöltőnek elmehetne a saját boltjába - erre alkalmas ez a luvnya!
FL4K
Akarsz látni egy fideszes tajparasztot, aki közpénzmilliókból élve osztja az észt a havi 70 ezer nyugdíjat kapóknak?
encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQUfgeU61Uq2jU8VspiOa0XEo14-SqzuakiSw&usqp=CAU
Hát így néz ki ez a geci, ordenáré orbánista koszlott kurva, amikor folyik ki a szar a száján!

Van szöveg is hozzá: pestibulvar.hu/2021/01/27/tovabb-gyuruzik-varga-judit-botranya-dobbenetes-ami-allit-a-miniszter/
RonaGyuri
Elsőre a politikai propagandára is vonatkozhatónak tűnt

az egyik adó korhatárossá tette a reklámokat

A pontos/hivatalos indoklást nem ismerem, de szerintem értelmes indoka is lehetne annak, hogy az egyik TV műsorban korhatáros jelzés jelenik meg a reklámok előtt, figyelmeztetvén hogy nem feltétlenül való fejlődő lelkeknek. A abban vakóban van némi ráció, hogy a mentalitás és logika, sőt nem ritkán az gondolkodásmód, amit ezek mutatnak nem tesz jót az emberkék lelki fejlődésének.
Az elmúlt pár órát kitöltötte (időrendben) elsőbb a Gulyás, majd a Varga és végül az Orbán reptéri idétlen hisztériája (természetesen: „a mocskos Brüsszel LMBTQ aktivistákat akar küldeni az iskolákba” blődli, ami főleg annak fényében pikáns, túl azon, hogy nem igaz, hogy ártunk és qurmányunk a valóban pedofil-támogató/segítő/rejtegető egyházaknak egyensen átadja az oktatási intézményeket!!!). Ezek módja, hangneme és stílusa sem piskóta (ahogy mondani szokásom még tőlük is durva), de a belőlük áradó tömény olvasás/szöveg-értési és elemi logikai hiátusuk már közveszélyes.
Arra gondoltam, hogy milyen jó lenne a serdülő emberkéket megóvni ettől, legalább figyelmeztetvén, hogy nem nekik való. Az adó a reklámokat 12lves korhatárral jelzi, azonban a politikai baromkodások esetében ez kevésnek tűnik. Sőt jobban belegondolva nincs olyan korosztály, akiket nem kellene óvni a veszélyeitől! =))
Eladott Ország
Egyébként a pártoknak sincs semmi keresnivalója az óvodákban és iskolákban. Csepreg városában felújították az Alkotmány utcát, és az átadón adtak elő Luca-napi műsort az óvodások. Óvodás gyerekeknek szabadtéri programra télen nem biztos, hogy pont a térdeplős népszokást kellett volna előadni, de az is kérdés, hogy egyáltalán miért kell odarángatni őket egy útavatóra, ha egyszer nincs is óvoda az utcában.
scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-0/p526x296/25289644_1991490604398516_2260896499222225102_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=110474&_nc_ohc=Rlht8Df1w8UAX9jN81D&_nc_ht=scontent.xx&oh=bd322e4d0b3630926d105b60d6d03161&oe=60F50541
- Orbán: én vagyok a miniszterelnök
- Gyerek: tudom anyáék mondták miattad kell külföldre mennünk
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/67108142_641683102978267_8286753370266402816_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=aosNdELj8_kAX-yU78s&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=54147739e8faf67fad296c6f103e495e&oe=60F5A7A5
Eladott Ország
@Shikari: ma, 06:02 ☻ ❗Arra a kritikára, hogy a Szájer-ügy után a fidesznek talán óvatosabban kéne bánnia azzal, hogy mennyire szól bele, hogy mi a preferált életmód, értékrend, úgy reagált, hogy "a közösség és az egyén mindig két különböző dolog. És ez az ügy is mutatja, hogy minden egyes egyén az emberi méltóság tiszteletét kell, hogy élvezze: a magánéletében azt csinálja, amit szeretne."
➡ Varga Judit szerint mindenkinek joga van a saját életét úgy élni, ahogy szeretné, de a közösségnek a mindenek felett álló érdeke egy egészen más kérdés. Ezért fontos különbséget tenni.
➡ "Mikor ez az értékrend szembekerült a közösség értékeivel, akkor volt egy döntés és a döntés megszületett. Nincs ellentmondás. Ez a történet is azt igazolja, amit mi képviselünk," - folytatta.
➡ Hogy a történet melyik része volt szerinte vállalhatatlan a fidesz számára, a miniszter azt válaszolta, hogy "az emberi méltóság tiszteletben tartásának követelménye azt is megköveteli, hogy ebben az interjúban nem kell részleteiben tovább vesézni." Szájer másságát tiszteletben kell tartani,mert magánügy! Ès más,másságát nem!
Ha ti maradtok innen elmenekül a fiatalok zöme, az idősek, betegek kipusztulnak a remek eü-nek köszönhetően, a szegények éhen halnak addigra, mire szerintetek jó lenne élni. Királylány! Te még hiszel a mesékben?
Tudjuk kedves Judit, hogy most Ausztriát utolérjük, Svájc a cél...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/183842452_1104777050002201_5886723965479032549_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=jItPWqRV8A8AX9ZrCU6&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=464dff869ee86cb5863f29e6e40843d5&oe=60F5F80A
verőce21
A "jogállamiság" helyett (ami még a vádlók mindegyikében sincs meg), a brüsszeliták az egészpályás letámadást választották! Ami az egész lakosság és a gyerekeink felé irányul! LMBTIQxyz lett az új eu-s furkósbot...!
Védjük meg legalább a gyerekeinket ettől az aberrált, többnyire gyermektelen uniós szervezeti vezetőktől...!

Ráadásul engedjünk be szapora muszlim lakosságot? Mi ez, ha nem tudatos népirtás?
A náci németek legújabb találmánya Auschwitz után...?

Szégyen ez az Európai Unióra nézve!
Aki Én
@vacsi: azért vesznek itt házat a németek, mert ide menekülnek?
Meg a mi gyerekeinket szemelték ki?
Nektek tényleg elment az eszetek?
Ti veszélyesen buták vagytok.
verőce21
Az EU rohan a szakadékba! Ezt véssük az agyunkba.
Mindenki gondolkozzon és kezdjen hozzá a - Családja - túlélési technikájának kidolgozásához...
namihami
@vacsi: 21.14: Lehet, hogy Te ezt tapasztalod. Viszont az ingatlankereskedelmi adatok éppen az ellenkezőjét igazolják. A németek által favorizált nagy felvásárlás nemcsak hogy lefutott (és nemcsak a Balatonnál), de mára szabadulnának. Az újonnan vásárlók a NER-réteg soraiból kerülnek ki. Mert a kereslet valóban megugrott, de azok már hazai újgazdagjaink befektetési céljait szolgálják. A Balaton és hasonlóan frekventált területek kivásárlásával maholnap kasztterüreleteket akarnak, szeretnének kialakítani, ahová a fajtájukon kivüli még a lábát se tehesse be. Ezt szolgálják a lakóparkok, a Balaton vízpart melletti részeinek kisajátítása, a szabadstrandok fokozatos megszüntetése és hasonló, ""népbarát"" intézkedések.
Még 1-2 ""orbáni kormányzási ciklus"" és a Margitsziget ismét fizetős lesz a köznek.
ómió
Márpedig az aberrációszervezés a "művelt Nyugaton" már "ajrópai érték"!
verőce21
(07:25) Elnézést, hogy ezt húsz perccel hamarább írtam be, mint dr. Miniszterelnök Úr bemondta a rádióban..., de valahogy sejtettem, hogy erről fog beszélni reggel a Kossuthon...! :)
FL4K
A magyar igazságügyi miniszter sokszor ls sokféleképpen hazudik országnak-világnak - EZ NONSZENSZ !!!
Természetesen a homofób pedofiltörvénnyel kapcsolatban is hazudik ez a vérkommunista apu mellett nevelkedett náci kurva (mert most éppen erre van igény - ha Orbán kommunista/liberális/zöld/ufóhívő lenne, akkor Varga Judit is az lenne).
Amúgy elég erős az áthallás a nemzeti-keresztény és nemzetiszocialista (nazi) között.
Mert ha egy madár úgy hápog mint egy kacsa... nos, az egy fasiszta náci.

"Mi az igazság?" - már Poncius Pilátus is ezt szerette volna tudni. Igaz, a választ már nem várta meg.
Mi az igazság az Orbánféle homofób pedofiltörvénnyel kapcsolatban, azonkívül, hogy egy aljas, ocsmány, hazug, ember és életellenes shit?

A szakértő válasza: "A gyermekvédelem a kormány célja pedofilellenes törvénnyel, vagy valami egészen más?"

www.atv.hu/videok/video-20210727-a-gyermekvedelem-a-kormany-celja-pedofilellenes-torvennyel-vagy-valami-egeszen-mas

Mennyivel értelmesebb és előre vivő ez a beszélgetés, mint az az agyrohasztó nézhetetlen shit, ami a Hír Tv-én a Pubil Cafe-ban látható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.