Márki-Zay Péter szerint az ügynek messzemenő következményei kell, hogy legyenek... 350 tő kannabiszt termesztettek azon a hódmezővásárhelyi tanyán, ahol a rendőrök 2021. július 8-án a kora délutáni órákban tartottak szemlét... Megtalálták a nemesített növényeket, továbbá a részben leszüretelt és kiadagolt kábítószert, illetve a termesztéshez szükséges eszközöket. ... A feltételezett elkövetőket (egy idősebb házaspárt és egy 27 éves férfit) előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték – írta a police.hu...--– Akkor, amikor Orbán Viktor kijelenti azt, hogy a gyerekektől el a kezekkel, akkor gondoljon arra is, hogyha a Fidesz ifjúsági szervezetének egyik vezetője kannabiszt termel, akkor egy Fidelitas által is támogatott, szponzorált – mondjuk – stadionrendezvény, az már egy korántsem ártatlan politikai rendezvény. Tehát én azt gondolom, ennek messzemenő következményei kell, hogy legyenek – mondta a polgármester a helyi tévében.

Forrás: 168.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Pedofília, drogtermesztés, -fogyasztás, szexdzsembori, ezek mind bocsánatos bűnök a mélykereszténytudatú fideszeseknél.
nezelodo
@nemkati: Lekaszálhatták volna azok az idióták! Sebaj, majd meggyónják a házi püspöküknél.
namihami
Mi ezzel a gond? Csupán pártcélokra, pártfeladatként, házihasználatra termelték.
karma1
@nemkati: Ja, fideszes identitasu meheknek, kizarolag...:o))))
Nessy
A drog termesztés, meg esetleg a fiatalkorúaknak történő eladása az nem olyan veszélyes az ifjakra mint a szexuális felvilágosítás. Ezért sem igazán támogatja már kormányunk a drog prevenciót:
@karma1: Külön kaptáruk van. Most folyik az ellenőrzés, hogy az általuk "készített"méz mennyi THC-t tartalmaz..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.