Varga Judit közösségi oldalán számolt be arról, hogy ma reggel Szlovéniában, az informális Igazságügyi Tanács előtt válaszolt a nemzetközi sajtó kérdéseire.

Varga Judit: "a magyar embereknek járnak az EU pénzek!" –  ennek ellenére foggal-körömmel támadja Brüsszelt a Fidesz
Fotó:MTI/Balogh Zoltán

Ott azt is elmondta, hogy szerinte:

A magyar gyermekvédelmi törvény nem ütközik uniós jogba. Az EU Alapjogi Chartája szerint is a szülők joga meghatározni, hogyan nevelik gyermekeiket.

Varga Judit bejegyzésében sajnálatát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy szerinte

 a Bizottság ideológiai álláspontokat kever össze pénzügyi-szakmai kérdésekkel. A magyar RRF-tárgyalások zökkenőmentesen haladtak eddig. Nem értjük mi szükség van megint az ideológiai boszorkányüldözésre. A magyar embereknek járnak az RRF-források, ezért a pénzért a magyar emberek megdolgoztak!

Hozzátette azt is, hogy véleménye szerint a nemzetközi sajtónak is világossá tette:

kibújt a szög a zsákból, az fáj a brüsszeli bürokratáknak, hogy az LMBTQ-aktivistákat nem engedjük a gyerekek közelébe.

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Balogh Zoltán

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az a baj, hogy a "magyar embereknek járó pénzt" egy nagyon szűk csoport kapja!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Az a baj, hogy a "magyar embereknek járó pénzt" egy nagyon szűk csoport kapja!
kereső
Nektek is jár! A lepcses hazudós szájatok. Nagyon nagy baj, hogy a "magyar embereken" kizárólag az orbán@Co-t értitek=a fideSS-t. Igy aztán, "ne járjon a magyar embereknek"!
tudode
Na ne!
.
Meg kellett volna tanulnia a kedves vezetőnek gyermek korában, hogy
.
"""" A hosszú barátság alapja a pontos elszámolás """
------------------------
.
Nem kellene ATM-nek tekinteni sem a bennszülöttek, sem az EU adófizetők lóvéját ÁTM-nek, tekintettel arra, hogy még a közjogilag érvénytelen, az ellenzék részvételével legitimált Alaptörvényük is meghatározza:
.
----- Magyarország Alaptörvénye
(2011. április 25.)
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1100425.atv
-------------------------/

A közpénzek

----- 37. cikk
(1) A Kormány a központi költségvetést törvényesen és célszerűen, a közpénzek eredményes kezelésével és az átláthatóság biztosításával köteles végrehajtani.
-------------------------
.
A hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát!
Néro
Mi van ütődött vászoncseléd elővettétek a régi lemezt ? A pofád JÁR összesen. Ebéd annak ' jár ' aki minden nap nem szarik az asztalra közepére ebéd közben és lopja el az ezüst evőeszközt. Az UNIO legalja vagytok. Pofátlan hazug tolvaj népség. Veletek semmilyen közösséget nem lehet vállalni sem Budapesten sem Brüsszelben.
justhpeter
@Eladott Ország: Ennek a képnek akkora az igazsága, hogy az országban valamennyi gigaposzteren a helye !
tudode
Persze!
.
Az elefánt, és az egérke ballag a hídon!
Miközben az egérke megszólal: hallod elefánt hogy dübörgök!!!
simmering73
@Shikari: Akkor neked exit. Te húgyagyú hazaáruló patkány.
RonaGyuri
PontosíTsunk: a magyar embereknek szánt pénzt ti ELLOPJÁTOK!!! =))
Gazella
Valami baj van a felfogásoddal julcsika.. de hát ez a sok blama szövegelés csakis a birkáidnak szól... Ne hogy már brüssszelhez vonzódjanak. Magyarul nagyban megy a birka etetés..
verőce21
Nem szabad kilépni EU-ból. Audi meg a Merci elcuccol, a forintárfolyam elszabadul az egekbe és a gazdaság bedől.
Majd röhögnének rajtatunk külföldről...

Ki kell venni belőle,ami benne van!
Nem kell végrehajtani az ostoba döntéseket. Kikényszeríteni nem tudják, mert nincsen hadseregük. Egyedül pénzt tudnak megvonni, de mint tudjuk ezzel saját lábukra lépnek, mert 10 euróból, amit kelet kap 8 visszamegy nyugatra...
vitriol
varga asszonyság fején találta a szöget: " a magyar embereknek járnak az EU-s pénzek", csak azt nem értjük, hogy akkor ti mért lopjátok el az egészet?
vacsi
@tudode: Az eredeti viccben: Hallod, hogy dübörgünk mi ketten? - nem ugyanaz!
tudode
@vacsi: .
Így emlékeztem. Kösyzönöm a pontosítást!
lusta
˝A magyar gyermekvédelmi törvény nem ütközik uniós jogba. Az EU Alapjogi Chartája szerint is a szülők joga meghatározni, hogyan nevelik gyermekeiket.˝ Akkor drága Magyarné ugyan legyen szíves elmagyarázni nekünk hülyéknek, miután mi nem tartozunk a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk hívei közé, hogyan lehetséges az, hogy évente 4000 (négy ezer) tizenéves lényanya szül, köztük 70 (hetven) még a 14 évet sem érte el? Így neveleik a szülők? Miis a pedofília? Csak ezekben a konkrét esetekben hány konkrét pedofil eljárás indult? A kiskorú terhességénél nincs jobb pedofil bizonyíték. Jucuskám, erről regöljél már.
simmering73
@Shikari: Piszkítanál te magad alá te barom a fajtársaiddal együtt, amikor kiderülne, hogy üres az éléskamra. Huxit. Csuklasz te fajkretén?
gina
Tudod mi ját neked te repedtsarkú OV kurva??? a mocskos cigány a tiéd,,. te aljas sarki, ami a kormánynak jár az egy zsák semmi, csak a népnek jár, de azt ellopjátok mocskos patkányok,,,
gina
Akkora szégyen ez a nő, a világ legbotrányosabb ribanca, és van pofája mindehol ugatni a szemétje !!!
Csizmás Kond
@lusta: ott ahonnan az az évente négyezer gyerekanya kikerül azok nem járnak iskolába és otthon a szülök sem nevelik ...egy szobában húszan élnek...csoda hogy csak ennyi.
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 08:04
Kész? Ennyi? Ők nem magyar állampolgárok, nem szavazók? Nekik nem jár a törvény védelme?
Hülye vagy?
A kérdés az volt, hány esetben indult hivatalból eljárás?
Mi a bánatot oktatnak a kötelezően választandó (már ahol van választás) erkölcs vagy hittanórán? Add meg a császárnak ami a császáré, oszt' jó napot?
lusta
@Csizmás Kond: A törvény az törvény.
Minden törvény annyit ér, amenyit megvalósítanak belőle, ergó ez a most elfogadott törvény kuka.
ómió
Aki foggal, körömmel támad, efftársak, az a brüsszeli efftársaitok falkája!
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: ...szerintem te nem itt élsz...olvass utána hány cigány kislányt adnak férjhez 12-13 éves korában, mert náluk az a divat és a zinió sem kukorékol sőt valami törvénymódosítást is közbeiktattak ha jól emlékszem...amúgy miért nem ott köztük pattogsz ?...menj közéjük és mond el nekik , nekem háborogj...
Csizmás Kond
@Horizont: ...volt alkalmam látni, és ha az emlékezetem nem csal még ketten is beszéltünk régebb ugyanerről a témáról, és te is tudod hogy valós tény csak neked minden a széljárástól függ...:)
Csizmás Kond
@lusta: ...ja, a törvény az törvény...de sokszor mégsem...bizonyítja ezt a nyugaton, német, francia, spanyol belga portugál holland...és még istentudja melyik országokban a muszlim a cigány az indiai és sokféle emberek szokásai feletti szemhúnyás, úgy a gyerekházassággal kapcsolatban mint a gyerekanyákkal stb...
Béla333
"Varga Judit: "a magyar embereknek járnak az EU pénzek!"

Ez miért nem akkor jut eszükbe, amikor az újabb milliárdokat lopják el...???
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 10:05
Szerintem eltévesztetted a címzést. Szerinted rendjén való így, ahogyan te írod? Jól van, majd lesz valahogy, nem szerzünk érvényt a törvényeknek, mert ... mert csak? Annak pattogsz, akinek ez nem tetszik?
Ne nekem háborogj, hanem annak, aki nem áll ki a törvényesség mellett, holott erre még esküt is tett. Ott lehet panaszkodni, ne velem emberkedj.
Az Európai Unió meg nem egy távoli, ködös, megfoghatatlan hatalom, hanem egy szervezet, a bizottságokban, a parlamentben ott ülnek a fideszes képviselők is, őket is köpködöd amikor a "zinió" "kukorékolását" hiányolod.
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: A törvényt be kell tartani és akik azért felelősek be kell tartassák. Nem mondtam soha hogy a törvénytelen tett érdem, de azt sem hiszem hogy minden kiskorú gyereklányt pedofil csinált fel...szóval lehet képzelődni de jobb ha gondolkodol...
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 13:27
Megfogadhatnád a saját tanácsod, jobb ha gondolkodol. Szerinted azt, aki kiskorúval létesített nemi kapcsolatot, azt hogyan nevezzük másnak, mint pedofilnak?
Emmersson71
"a magyar embereknek JÁRNAK az EU pénzek!"

Az a gond, hogy rossz szóra helyezi a hangsúlyt ez a transuvesztita!

"a MAGYAR EMBEREKNEK járnak az EU pénzek!"
(...és nem Orbán NER cimboráinak és családjának!)
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: ...Jani, gondolkodjunk...ha mindkettő gyerek akkor melyik a pedofil ?
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 14:21
Ne tőlem kérdezd, van ügyészség, van rendőrség. Fordulj hozzájuk bizalommal.
Emmersson71
@Shikari: áPolt sem volt akkoriban főügyész? Mikori az ügy? Dobj egy linket!
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 14:18
Ha mindketten kiskorúak, akkor az elkövető ugyan nem büntethető, de a szülő vagy gondviselő felelőssége vitathatatlan.
Remélem, tudtam segíteni.
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 15:25
Ne élj vissza a mai, szokatlanul megbocsátó hangulatommal. Olyasmit akarsz a számba adni, amit én nem szeretnék. Csúsztatsz, félrebeszélsz, ferdítesz. Ha idézel, idézz pontosan. Egyébként a konkrét esetekről ne engem faggass, hanem az ügyészséget és a rendőrséget.
Érted, ugye?
Amúgy meg nem érdekel mitől/kitől undorodsz, én tőled, de ez meg téged nem érdekel. Lehet hazamenni.
teuton57
Te hülye liba!
- A diplomaciaban nem a fb-on szoktak egymasnak üzengetni a diplomatak/miniszterek MAGYARUL, hanem hatterbeszelgeteseken egyeztetnek! Ez te teszed föleg, meg a Szargyarto, de ugysem olvassa senki külföldön es nem is erdekli öket miket hazudoztok, mindez csak a sajat birkanyajnak szol!
- Az EUs penzek nem "jarnak", hanem csak a te pofad! Egyeblent pedig az euromilliardok tamogatasok, felzarkoztatasi penzek, amikböl a magyaroknak kellene haszna legyen, de tu ellopjatok!
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 16:46
Lehet hogy úgy érzed, itthon vagy, de hogy nálad nincsenek otthon, az is biztos. Ne rajtam kérd számon a rendőrség és az ügyészség felháborító tétlenségét. Valami nem tetszik, tegyél feljelentést.
Ugye érted?
istván irén
Jó lenne ha ez az ócska kurva csak szopásra használná a pofáját ahhoz jobban ért

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.