Korábban beszámoltunk arról, hogy kórházba került Kovács László volt külügyminiszter, akinek egészségi állapota folyamatos orvosi ellátást igényel.

Orbán Viktor fizetné az egykori politikai riválisának a gyógykezelését
Fotó: MTI/llyés Tibor

Március végén jött a hír, hogy a 81 esztendős egykori szocialista politikus egy minden igényt kielégítő fővárosi idősek otthonában lakik – írja a Blikk.hu.

Később kiderült, hogy Kovács Lászlót kórházba szállították, felesége szűkszavúan azt nyilatkozta:

egészségi állapota folyamatos orvosi ellátást igényel, nyugalomra van szüksége

Orbán Viktor telefonon kereste Kovács László feleségét, akinek felajánlotta segítségét egykori politikai riválisának gyógykezeléséhez.

A lap úgy tudja, hogy a kormányfő azt kérte Kovács László feleségétől:

ha a világon bármilyen elérhető gyógyszer vagy gyógykezelés hatásos lehet a volt külügyminiszter állapotának javításában, jelezze neki, ő pedig mindent megtesz, hogy Kovács László megkaphassa azt.

A 81 éves Kovács László a Magyar Szocialista Párt alapító tagja, tizennyolc éven át volt országgyűlési képviselő, 1998 és 2004 között az MSZP elnöke, a Horn-, a Medgyessy- és (rövid ideig) a Gyurcsány-kormány külügyminisztere – írja az Index.hu.

Forrás: Index.hu, Blikk.hu
Címlapkép: MTI/llyés Tibor

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Pegero: Ezért jár neked a Trump oklevél.
i.imgflip.com/49nk2g.jpg
Te csak a fidesz gazdidat kényeztesd...
i.imgflip.com/4qp6rk.jpg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jancsipapa
" Merjünk kicsik lenni ! " by Kovács László... Sajnálom a vén komcsit.Ők azért még képviseltek velamiféle intellektust,ellentétben a mostaniakkal .Most Tóth Bertalanok, Kunhalmik ,Bangónék,Komjáthok,Újhelyik vannak porondon...
RonaGyuri
@jancsipapa: szomorú, de hozzá képest a mai utódja valóban egy ócska bunkó paprikajancsi! =))
tudode
Gesztusnak elmegy az,hogy az egyik párttirKÁR segítségére siet a másik bajban lévő pártitkárnak!
.
Kovács László, az MSZP párttitkára nem foglalta el a miniszterelnöki bársonyfotelt, ezek szerint nem halmozott fel közlóvét, berendezkedve a jövőre!
.
Nem úgy, mint az a pártitkár, aki végsősoron az EP-ben kap hideget, meleget mint pl.
.
---- Frank Engel, luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet …
www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0&t=54s
---------------------
.
Renlkgetpkeg Jivécs Késtkü ben figadha ek ett a segítslget, amelyet a magamutogató felajánl neki!
Macskaszem
Aztán mibűűű? Hát nincs egy büdös vasa se. Kérdés, hogy most hazudik, vagy akkor hazudozt mikor a semmit bevallotta.
jesz
Orbán nagyon jól tudja, hogy Kovács nem egy lótifuti a politikában...
És azt is, hogy fő erénye a nőimádat(volt)...igazi férfi...ő is lebukott, csak nem csatornán menekülve, hanem ágyban egy aktuális nyuszifüllel...őt az evolúció igazi kannak teremtette..
Néro
Orbán Viktor fizetné ... Hol volt itt szó arról , hogy fizetné ?
Eladott Ország
@Pegero: Ezért jár neked a Trump oklevél.
i.imgflip.com/49nk2g.jpg
Te csak a fidesz gazdidat kényeztesd...
i.imgflip.com/4qp6rk.jpg
Eladott Ország
"Az való igaz, hogy Magyarországon az idősotthonokba meghalni mennek sokan – oda is csak kihalálos alapon lehet bekerülni -, de ez nem feltétlenül kellene, hogy így legyen. Mint ahogy kórházba sem meghalni kellene járni, ennek ellenére az idehaza sokszor megtörténik. Az idős otthonok sokak számára az élet részét jelentik, pont ezért természetesnek veszik, hogy egyszer eljutnak oda. Magyarországon azonban akár több évig is várnia kell egy-egy idős embernek ahhoz, hogy esélye legyen bekerülni bárhova is. Emiatt sokan nem is nagyon gondolkodnak el ezen az egészen, arról nem is beszélve, hogy a legtöbben egyszerűen meg sem engedhetik maguknak a magas költségeket. Hiszen már egy önkormányzati ellátású otthonba is lehet akár több, mint 100 000 forint a havi díj, amihez minimum ekkora összegű nyugdíjra lenne szükség. De mit kezdjen magával az, aki a nyugdíjminimumból él? Az emberek évtizedekig fizetik az adóikat, hogy aztán később széttárja a kezét az állam és azt mondja, hogy bocsánat, de nem tudunk segíteni. A helyzet viszont az, hogy ha megfelelően csoportosítanák a befolyó összegeket, akkor lenne elegendő pénz arra, hogy javítsanak a helyzeten, csak akkor kevesebb pénzt lehetne ellopni, ugye. A nyugdíj megemelése nem egyszeri költség lenne, mint az Erzsébet-utalványok kiosztása, ezért annak meglenne a hatása a költségvetésre is. Ugyanez igaz a szocális ellátás javítására is, amely magába foglalja az idősotthonokat is. Magyarországon azt fogják ellátni idős korában is, aki tehetősebb. Aki nem az, arról jobb esetben a családtagjai, rosszabb esetben viszont senki sem fog gondoskodni. Az, hogy Kovács László ellátáshoz jut, szerintem nem felháborító, hiszen mégis csak külügyminiszter volt, a felháborító az, hogy egy átlagember nem juthat hasonlóhoz. Még akkor sem, ha évtizedeken keresztül fizette az adóját az államnak, amely később egyszerűen megtagadja a gondoskodást, ha az embernek nincs elegendő pénze."
mágnes
Mielőbbi gyógyulást !
A Horn Gyula után őt vártam miniszterelnöknek . Nem lett . Kiment Brüsszelbe .
Eladott Ország
Csak a bűnöző román cigány geci, nem a sajátjából finanszírozná, csakúgy mint pártjának reklámját közpénzből!
nezelodo
Csak óvatosan a dakota sanda jó szívével, mert a végén megint elkezdi valamelyik samesza lengetni a Laci Bá' asszonyának bugyiját, mint ahogy nyegle módon tették egykor.
Gondolom Borkai Széchenyi szüzeinek bugyilengetését inkább bevállalták volna, mint a hajókázós szexfilmet, vagy a Józsi szivárványszínű toszó sapkáját is inkább a zászlójukra tűznék, mint a kábítószeres csatorna mászós sztorit. A Kaletát meg még cukros bácsiként is ünnepelték volna nehogy a fogadó ország csukja rács mögé! Az itthoni buzi, leszbikus és másfajta deviáns fideszesek és családtagjaik meg egyenlőre sunnyognak...
nezelodo
@durbincs: Köszönöm az értelmes válaszodat! Mindig is csodáltam a szép magyar anyanyelvünkön előadott, sziporkázó, minden apróságra kiterjedt keresztényi gondolataidat. Különösen az hat meg, hogy érdek nélkül vagy elkötelezett, a magyar állampolgárok ügyéért való harcban, és erődet és hatalmas intelligenciádat önzetlenűl állítod a magyar emberek szolgálatába.
Mindent megteszel az emberek közti egyetértés, és egymás iránti tisztelet megtartásáért, és egyúttal személyes példát is mutatsz nekik. Remélem György Péter, ha nem a tanítványa voltál, hamarosan felfedez, és a nemzet tollát, meg a helyesírását is kiragadod a Snitt' Paja bá' kezéből.
FL4K
Ismered a mondást, hogy: nem kell tőled semmi, te geci." - ?

A dumagép (olyan okosakat tudott mondani, amitől szülés is beindul két hónappal korábban) Kovács László mit is csinált tulajdonképpen az egész kibebaszott életében, aminek látszatij van?
Aki a SEMMIRE tippelt, az nyert!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.