Mint korábban megírtuk, a Fidesz ifjúsági tagozatának hódmezővásárhelyi tagja lehet az a 27 éves férfi, akit egy idősebb házaspárral együtt marihuána-termesztéssel vádolnak.

Megszólalt a Fidelitas a drogos ügybe keveredett vezetőjéről – felháborodtak a kommentelők
Fotó: Facebook/Fidelitas-Hódmezővásárhely

A 350 darabos ültetvényre Hódmezővásárhely környékén bukkantak, Márki-Zay Péter polgármester és helyi hírforrások szerint a Fidesz ifjúsági szervezetének egyik vezetője lehet a fiatal gyanúsított.

A Fidelitas közleményben reagált, azt írják – amire sok kommentelő dühösen reagált –, hogy:

Mivel a kialakult helyzetből politikai ügyet próbálnak kreálni, ezért az érintett tagtársunk a mai napon kilépett a helyi szervezetünkből, mivel nem akar ártani közösségünknek.

A teljes közlemény:

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Kábszeresek, pedofilok, homokosok, szex orgiára járók.
Magyarán Fidesz söpredék!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
@Shikari: " fizetett kommentelő.. ".? Ne magadból indulj ki te súrmó..
Clavigo
@Shikari: Kicsit ,mintha be lennél szűkülve...Visszacsúszott az IQ-hányadosod 30-ra,,a nálad megszokott 40-ről...Hülye vagy Bugsy,,meg bunkó is.
RonaGyuri
ők már csak ilyenek, Tompika és Jocó népe! =))
Yeromos
@Shikari: Téged fidesz szimpatizánsként, nem háborít fel ha valaki drogot termeszt? A mennyiségből ítélve nem csak saját használatra.
Béla333
Kábszeresek, pedofilok, homokosok, szex orgiára járók.
Magyarán Fidesz söpredék!
Clavigo
@Shikari: Apád-anyád nem voltak rokonok ?
Macskaszem
A hülyegyerekek a méhlegelőből csináltak politikai ügyet, akkor mért gondolják, hogy a marihuána termesztésből nem lehet?
Borsó
@Clavigo: “ " fizetett kommentelő.. ".? Ne magadból indulj ki te súrmó..”
Áh, ő nem fizetett. Nem is Fideszes. Csak figyelemhiányos, szegényke. Megfigyelted már, mennyire igyekszik minél hamarabb hozzászólni mindenhez, lehetőleg olyat, amivel kiprovokál némi indulatot? Kiskorában a plüssmaciját szaggatta szét, most pedig kommentelget. Biztos, hogy ott van valami “nős” oldalon is, hogy hímsoviniszta beszólásokkal dühítse őket. Ennyit tud, ez okoz neki némi örömet. Képzeld milyen izgalommal frissíti az oldalt, hogy van-e értesítése. Szerencsétlen, magányos troll ez, saját vélemény nélkül.
lampa laz
Füveznek ezek rendesen, az egyik hülye banda nyírja, a másik meg szívja.
human
Csintalan Sándor mesélte egy rádió interjúban, hogy a KISZ-es bulik sem mindig a visszafogottságukról voltak híresek. Ő viszont belülről látta a fideszt és a a FIDELITAS bulik voltak mikor a kábszerezés mellett a berendezés szétverésével végződtek. Balhé soha nem volt belőle, mert mindig kifizették a kárt. Volt miből.
simmering73
@Shikari: Neked elmentek otthonról, hülyegyerek? A fasznak szívod, ha nem bírod. Szívd a fajtársadat térdepelve.
simmering73
@Clavigo: ASpja zsidó, anyja cigány, ő meg szkinhed.
Főlökött
Buzika, ez teljesen mindegy, hogy Fidelitas, vagy bárkié lenne...

Értse az itteni gárda, inkább elmagyarázom...és így mindenki levonhatja a tanulságokat :) :)

Szóval bebukott egy zöldpárti 400 tő ültetvénnyel. Volt még nála vagy 1 kg-nyi szárítva, melyet el is akart tüntetni.
Tények alapján a 400 tő ültetvény úgy 40 misi értéket képviselt. Melynek elszállítására a yard, külön egységet prezentált, fegyveres őrzéssel és szállítással. Ekkora érték...

Na akkor egy kérdésem van, az elkövető miért is van még szabadlábon ?? Illetve ki és mit szeretne eszközölni és finomítani azon, hogy egy bűnözőt lecsukjanak végre ?? -> Remélhetőleg örökre...-> de nincs annyi szerencsénk, csak korlátozott időre...
karma1
De amikor elultette azt a 350 tovet, akkor meg boszen fidelitaszos volt, mert azt hitte, hogy majd a partallasa garancia lesz arra, hogy senki sem fogja basztatni az ultetvenyet! Szoval a bajt mar megcsinalta!
karma1
Nem erzik, hogy van egy bizonyos felelossege is a parttagsagnak: ha hulyeseget csinal egy parttag, es az a napvilagra kerul, akkor a partja nem vedheti meg, mert oket is magaval rantja a szarba.
Ezek a szerencsetlenek ezt sem tudjak: borkainak, szajernek, meg a komondoros toth jozsefnek is ki kellett lepnie a fideszbol, mert ilyen dolgokat nem lehet megturni!
Dontse el hat mindenki, hogy hithu parttag lesz, es mint ilyen, feddhetetlen, vagy bunozo, akit el lehet kapni, de ha mindkettot egyszerre vallalja be, akkor meg ne csodalkozzon, hogy mindket oldalrol - fidesz es az ellenzek - tamadni fogjak!
Néro
Mi a gond ? Igaza van . Rájött , hogy kevesebb kárt okoz az Országnak ha füvet terjeszt mintha a Fidesz igéit. Annál károsabb ugyanis nincs. Maradandó agykárosodást okoz.
lampa laz
@karma1: Ez a sok kilúgozott agyú barom nem fogja fel, h a fidesz/fidelitas a bűnözők gyűjtőhelye. Ha egy ilyen elvakult hülyével beszélget az ember akkor úgy érzi mintha egy földönkívülivel próbálna kommunikálni. A zemegyen meg a tv2 tényeken élő beszűkült agyúaknak fingja nincs, h mi történik körülöttük. A brazil szappanoperák eseményeiből viszont naprakészek. Ilyenkor viszont én nem tudom, h mi a francról beszélnek. Orbán sikeresen leamortizálta sok ember elmeállapotát.
human
@Főlökött: Szintén Hódmezővásárhelyen történt, hogy Márki-Zay győzelme után az egyik néhai fideszes polgármester fia betört az önkormányzat informatikai rendszerébe és kémprogramokat telepített:
- a Cain & Abel elnevezésű, hálózati lehallgatást és különféle jelszavak feltörését biztosító szoftver;
- a Cain RDP Parser, egy lehallgatott távoli asztali kapcsolaton átvitt karakterek olvasható összeállításához használt program;
- és a DUBrute 2.2, mely egy távoli asztali kapcsolatok feltörésére használt eszköz;
- és RouterScan, amelyet a gyanú szerint a támadó a hivatal infrastruktúrájának külső letapogatására használt.

Az első bírósági ítélet próbaidőre bocsátotta a fideszes hackert. Bár az ügyészség fellebbezett, de ők sem kérnek börtönbüntetést pusztán pénzbírságot.
human
top komment nyilatkozatuk alatt:

"Nem is kanabiszűltetvény, méhlegelő! Küldjétek a motoros fűkaszásokat!"
tothjani
Egy rohadék bármit csinálhat, nem vonható felelősségre, de ha ezt nem egy fasiszta állat csinálta volna, akkor a NER média már fel is akasztotta volna.
gina
@Shikari: TE MÉG MEKEGNI SEM TUDSZ IDIÓTA SZÖRÖSTALPU CIGÁNY
csak úgy....
a sok kis hálátlan kundsaft elhatárolja magát az eddigi szállítótól! :)
human
@Shikari: mondo: "Mutass egy pártot, ahol nincs rohadt alma?"

Már megint ez a visszamutogatás. Bort isztok és vizet prédikáltok. Ez a baj veletek.
Senki nem mondta, hogy más pártba ne csúszna be egy-egy kétes személy.
Itt nem az a fő gond a történetben, hogy kendert nevelt egy fideszes. A gond az, hogy TI fideszesek szentnek próbáljátok beállítani magatokat és azt szajkózzátok, hogy a bűnözők csak a másik oldalon vannak. Az élet meg folyton rátok cáfol. Vissza kellene venni ebből a nagy arcból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.