Megtámadott egy budapesti lakást három férfi, miután azt látták, hogy kitettek egy LMBTQ-zászlót az erkélyre – vette észre a hvg.hu a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldalon.

Megtámadtak egy lakást Budapesten, mert szivárványos zászló volt az erkélyen
Fotó: Facebook/Nem tehetsz róla, tehetsz ellene

A posztot író Tamás arról számolt be, hogy kedd este 11-körül

„ütni-verni és rugdosni kezdte a bejárati ajtót 3 felnőtt férfi, majd a zárat kezdték bütykölni annak reményében, hogy bejuthatnak az ingatlanba”.

Mindezt azért mert kiszúrták, hogy LMBTQ-zászló van az erkélyen.

A lakásban a posztot írón kívül a lakótársa volt a párjával és annak 2 éves fiával. 

Tamás szerint a rendőrök nagyon normálisak voltak, de azért csalódott is, mert azt tanácsolták nekik, hogy saját biztonságuk érdekében szedjék be a zászlót.

A rendőrség a hvg.hu kérdésére azt felelte, , hivatalból eljárást indítottak garázdaság szabálysértés miatt ismeretlen tettes ellen.

Forrás: hvg.hu

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Sikerült egy újabb gyűlölet hullámot indítani. Persze, ha gyereket erőszakolt volna meg, akkor nem foglalkoznak vele. Ez lett egy jól indult törvényből a módosításokkal. Verje meg a Sors a módosítókat, és az elfogadókat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@simmering73: Valóban, volt ilyen szégyenfoltja a magyar történelemnek, csak volt egy jelentős különbség: a zsidók nem önszántukból varrták fel a sárga csillagot...
Giovanni Alba
@Pálinkás Pál: tegnap, 17:23
Nézd, vannak dolgok amelyekben egyetértünk, vannak amelyekben nem. Így kerek a világ. Az, hogy egyes légitársaságok inkább a semleges megszólítást használják (Tisztelt utasaink) a saját, belső ügyük. Akinek ez nem tetszik, ne utazzon velük. Majd ha központilag, az állam akarja ezt szabályozni, akkor kell felháborodni, addig csak üzletpolitika. Nem az LMBTQ mozgalom követelte ezt a fajta megszólítást, nem vonultak a légitársaságok irodái elé, nem törtek-zúztak, nem hirdettek bojkottot. Vagy te tudsz ilyesmiről?
És ha megkérhetlek, ne nevezd aberrált selejtnek például Gobbi Hildát. Ha kívánod, megkeresem a listát a másságukat megvalló magyar művészekről.
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: keresheted nyugodtan...ja...nem emlékszem hogy Gobbi Hilda szivárványos zászlóval vonult volna..
Giovanni Alba
@vacsi: tegnap, 19:22
Vallási és a szertartásokkal összefüggő kérdésekkel kérem, forduljon lelkészéhez, vagy akár a közeli katolikus templom papjához.
Giovanni Alba
@Pálinkás Pál: ma, 09:56
hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_LMBT_szem%C3%A9lyek_list%C3%A1ja
Jól emlékszel, hogy nem emlékszel, hogy szivárványos zászló alatt vonult volna Gobbi Hilda, hiszen ennek a zászlónak a története 1978-ban indult, és elég sokára ért el hozzánk.
Szerintem itt és most abbahagyhatnánk.
vacsi
@Giovanni Alba: Attól félek, kiröhögne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.